Rugati-va pentru Diana! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

La multi ani, Diana!
Laura, sa dea Dumnezeu sa gasiti in voi puterea si resursele pentru a spera in continuare intr-o minune! Tot ce s-a intimplat pina acum, de la accident incoace, a fost o suita de mici miracole. Sper din suflet ca ea sa continue. Incetisor si cite-un pic, va doresc sa redeveniti asa cum ati fost, doar mai puternici pentru ca ati trecut prin atitea impreuna!
Cu drag si speranta,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Diana !!
Noi de pe DC si mami, tati al tau si toti care te cunosc ne rugam in fiecare zi la Doamne-Doamne sa te faci bine.

Trebuie sa fie bine, Laura!!
Sa va Dumnezeu putere la toti 3 peste incercarea asta cumplita.

Si asteptam poze cu printesa de 5 ani.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI DIANA!!!!Iti doresc tot binele din lume, iti doresc o petrecere frumoasa alaturi de parintii si prietenii ce te iubesc atat de mult.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

La Multi Ani ursulet mic si scump!

Domane Doamne sa te aiba in grija lui la tot momentul, sa te ocroteasca si sa-ti dea putere sa invingi toti doctorii si toate pronosticurile lor!
O sa faci bine puisor drag, incetul cu incetul, ruga noastra fierbinte va ajunge la Domnul nostru Isus Cristos si la Maicuta lui. Nu avem timp sa ne gindim la rau, ci cu Dumnezeu inainte.
Noi te iubim si vom fi alaturi de tine si familia ta.

Curaj Diana, o sa invingem!

Cu toata dragostea,
Lia si Gabi

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amandina_c spune:

Diana, Ursulet iubit
LA MULTI ANI CU SANATATE, NUMAI BUCURII SI SA-TI DEA BUNUL DUMNEZEU TOATE MINUNILE DE CARE AI NEVOIE

Cu mult drag
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Dienuta a avut o zi extraordinar de frumoasa si plina de bucurii, de surprize si mai ales cadouri.
Cu toate ca n-am reusit sa ajung la petrecerea de la spital din cauza serviciului, am mers dupa amiaza. Dienuta inca nu revenise din vizita la gradinita unde mergea inainte de accident, insa nu am avut de asteptat prea mult, si iata ca un ursulet plin de veselie si vorbaret de nu se poate apare in fata noastra. Nu va spun ce bucurie i se citea pe fetisoara ei mica si scumpa gindindu-se ca petrecerea nu s-a terminat. Inca mai sunt cadouri de primit, noi parteneri de joaca si vorba, ce mai, petrecerea continua.

Din povestirile Dienutei am inteles ca petrecerea a fost foarte frumoasa. A primit multe, multe cadouri, a gustat din tortuletul ei (un tortulet Winnie the Pooh), a avut multi prieteni linga ea, in special Stefanel, prietenul ei de demult care nu mai stia ce sa-i faca, ce sa-i aduca. Mi-a povestit cum a ajutat-o Stefan sa deschida cadourile, a tinut-o de minuta, au "discutat". Era tare fericita!
Am vazut si pozele facute de Laura si pe care le va posta cu singuranta in curind.
La un moment dat, probabil fiind tare obosita Dienuta a adormit spre dezamagirea invitatilor, dar nu pentru mult timp. S-a trezit si dupa plecarea musafirilor Dienuta impreuna cu Laura si Bunuti au facut o vizita de o ora la gradinita unde obisnuia sa mearga inainte. La inceput, imi povestea Laura, nu s-a simit foarte confortabila si oricit a insistat Laura nu a vrut sa spuna de ce era atit de nerabdatoare sa se intoarca la spital. Pina la urma a fost bine, insa Laura era putin ingrijorata, dar Psiholoaga Dienutei a sfatuit-o sa nu insiste prea mult, asa ca s-a conformat.
La intoarceare, dupa cum v-am spus, era intr-o verva mare, nu mai contenea cu povestitul. Cind in sfirsit a terminat, gata "acum jucam". Si "am jucat" cu Play Mobil pina a adormit, si a adormit instantaneu, linistita si adinc si fericita. Fericirea ei face tot aurul din lume.

Chiar acum m-a sunat Laura de la servici sa-mi spuna ca Diana s-a trezit de citeva ori azi-noapte vorbind despre "her party" and "presents". Acum se fac tot feluri de pregatiri la spital pentru venirea Dienutei acasa inainte de Pastele catolic, adica in 2 saptamini. Va fi o mare piatra luata de pe sufletul tuturor, ore pierdute in trafic, aglomeratia de la spital, atmosfera de acolo, faptul ca Dienuta nu se ma va trezi singurica noaptea, va fi acasa la ea. Un mare pas inainte si cu ajutorul lui Dumnezeu un mare pas spre mai bine.

Pozele si filmuletul facut de Gabi va urma curind. Scuze de intirziere.

Multa sanatate tuturor si mii de multumiri pentru urarile, gindurile bune si rugile voastre. Doamne ajuta!

ps
Trebuie s-o auziti pe Diana cum spune "Mai Bunuti mai". Iti vine s-o maninci.

Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumim mult, mult, mult pentru urari!

Multumim mult Lia, Dana, Stefan si Gabi ca ati fost alaturi de noi- Diana (fata ei spunea totul) ca si noi, restul familiei, am fost foarte fericiti sa va revedem!

Cateva poze, asa cum am promis, am postat aici: http://www.flickr.com/photos/11882381@N02/2329784819/in/set-72157601592785474/

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim mult, mult de poze. E atat de frumoasa... mi-au dat lacrimile. Arata foarte bine nu ai zice ca are ceva si a crescut de cand nu am mai vazut-o . Draga de ea, ii doresc tot binele din lume !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

V-am urmarit mereu si m-am bucurat pentru fiecare progres al Dianei. Doamne, ce zambet frumos are! La multi ani, pui mic! Sa dea Domnul sa zburzi intr-o buna zi, iar in spate sa ramana doar amintirea unui vis urat!

Laura, sa va traiasca Diana! Sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti! Si niciodata sa nu incetati sa sperati!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ne gindim la voi mai des decit scriem (in principal pentru ca nu ne prea gasim cuvintele)
Laura, intre Diana si doctori, eu o cred pe Diana - si sint de acord cu cine-a zis mai inainte despre cerut alte opinii (ex: e posibil ca punga de lichid sa se resoarba de la sine in timp? e punga in crestere sau in scadere - si cum poti sa-ti dai seama prin proceduri mai simple (si mai dese) decit un RMI etc..)
Si, (cu intirziere) La Multi Ani fericiti si sanatosi!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput