Timisoara, Impreuna! (88)
Raspunsuri - Pagina 5
danitin spune:
Buna dimineata! Merci de cafea! Asadar v-a placut rezumatu ...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Ana68 spune:
Salutare fete,
Aida ,va pup si ma bucur ca sunteti ok acasica...ce dor imi e de acasa!
Doris,hai nu fi suparata...deci duminica vin si eu.Ora 17 undeva...
Mah,eu la 11 tre' sa fiu la Luana la gradi,ca e sezatoare cu mamicile...Nah,ca nush cand mai intru,sa aveti o zi a fetelor super misto si sa fiti iubite si fericite.
Mai vorbim!
PS.Pentru duminica sa ma anuntati si pe mine unde stabiliti intalneala,va rog!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Doris, tocmai scriam cand am primit mesaju....
Pai, nu tu ai zis sa raspund repejor pe PM sau ms? ca de aia n-am dat cu detalii pe forum....
Ok, la mine duminica e exclus, orice ar fi, cafa, pizza, bere sau restaurant ca vin adultii sa-i aduca cadouri Lorianei si trebuie sa-i astept cu ceva protocol. Adica, ma-ntelegeti, vin nasii ei, finii nostri, vreo 2 prieteni de familie, nu-i pot lasa doar cu sotzu .... asa ca daca va intalniti duminica nu ma luati in calcul, cel mult daca astia se anunta pt dupa 7 seara (dar nu cred) sa reusesc sa dau o fuga sa va vad....
Avem si poze noi
claudia74 spune:
Bravo Doris intra in ele,io asi veni oriunde si oricand la cat imi sunteti de dragi,dar smiorcaitele,acolo nu,acolo nu,atunci nu,atunci nu,nu dati cu pietre ca asa e,mai da pe centru vine cineva sa va vad si eu ,fiecare cu cel doare .
Aida ma bucur ca sunteti acasa,cum e marea noastra,mie tare dor de ea,io nu am habar deloc ce s-a intamplat la Galati,dar poate ai scris dincolo o sa citesc sa ma informez,sper sa a decurs totul bine,sa o aibe Dumnezeu in paza pe micuta Emma.
katik spune:
deci, io nu pot sa stau mult, indiferent unde ar fi adunarea. mai usor merge la o pizza decit la restaurant, plus ca ministru finantelor ma impiedica la cheltuieli neprevazute, dar de o pizza se mai gaseste
deci, in principiu ar fi ok pt duminica pt mine!
numai sa nu intervina ceva (io mi-s cu virozati in casa, o bucata si jumatate deocamdata).
Doris-Alina spune:
Ok, incepem sa ne intelegem...
Prima normala, Ana...a doua normala, Danitin, care a raspuns clar si concis...
Deci, Ana, duminica, ora 17 , in Unirii la Fantana, da te mai sun eu sa-ti zic...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
danitin spune:
Clau, lasa ca vedem noi care ne adunam cumva sa-ti facem cu manutza - vad ca Laurelu nu raspunde la provocari (pe turla, ai uitat?)
Katik, ai grija sa nu preiei si tu viroza, din pacate cam asa se intampla ...
No, io trbuie sa-mi iau picioarele la spinare - si, bineinteles n-am chef! Of, nu stiu ce sa fie asta, parca functionez cu relanti, jur. Aveti grija, ca dac Katik are grija virusatilor sa nu ajungem cumva in pagini dinspre final ... Pupici tuturor. Ati vazut, se pare ca iese soarele!!!!!
Avem si poze noi
katik spune:
fetelor, eu trebuie sa ma duc afara cu gorobetii, febra nu au, afara nu e frig, nu e vint asa ca mergem afara sa ne mai calmam.si trebuie sa fac o tura si pe la farmacie sa refac stocurile, de cind nu au fost raciti(3 luni) nu mai stiam ce mai am si ce nu
Doris-Alina spune:
A treia normala, Katik....bip bip, uraaaaaaa....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI