Timisoara, Impreuna! (88)
Raspunsuri - Pagina 10
danitin spune:
Silva ceva verde
Doris www.funny-potato.com/images/cars/car.jpg" target="_blank">pentru toata familia
Ana www.naturist-holidays-greece.com/images/frames/naturism1.jpg" target="_blank">plaja pe gustul tau
Katik cel putin vreo 2 ore
Anda www.magicviewimages.com/_borders/Artistic38.jpg" target="_blank">o floare speciala
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danitin spune:
Deya www.fancydresswholesale.com/shop/images/u37405.bmp" target="_blank">unul de rezerva
Lore www.morphizm.com/images/interviews/peril/peril_pink2.jpg" target="_blank">recomandare speciala
Mihiun fluturas cu dedicatie
Maria astea-s sigur ale tale
Lormi www.essereorganics.com/shop/images/categories/baby%20products.jpg" target="_blank">ceea ce veti tine in mana
Claudia www.bbc.co.uk/romanian/specials/images/139_timisoara/113594_timisoara_5.jpg" target="_blank">magnolii, de pe aici...
Laurelu www.cakechannel.com/images/big-cake.gif" target="_blank">o prajiturica mica
Avem si poze noi
danitin spune:
Si ca sa nu acuzati ca dati in diabet de-atatea dulcegarii, iaca www.ces.purdue.edu/ces/Vanderburgh/horticulture/weird/BigManFlower.bmp" target="_blank">antidotul
Avem si poze noi
anda spune:
Dani, mi-ai facut ziua .
La multi ani dragelor!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Lormi spune:
LA MULTI ANI tuturor gagicilor cu ocazia zilei de 8 Martie.Va ofer tuturor www.floripentruea.ro/img/flowers/thumbs/big/32_45acd2c177683.jpg" target="_blank">un buchet de flori si inca www.youtube.com/watch?v=DlFRy8unc4w&feature=related" target="_blank">ceva special pentru voi.
Danitin , m-ai atins la suflet.Multumesc .
In schimb antidotul e bestial
Radu multumim pentru atentie si urari.
Lore vrem poze cu tunsoarea sa te vedem !!!
Cam liniste pe aici, unde a-ti plecat toate. ???
Album Lormi
Mariaa spune:
Dani foarte tare! cat despre antidot...si-a facut efectul
Multumim de urari Radu! In seara asta ciocnim in cinstea barbatilor de langa noi
Lormi imi pregatesti terenul pentru deseara saru'mana!
Laurelu' cum ti-e nasu?
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
silvana75 spune:
La multi ani!
Radu, multumim de urari!
Dana, multam de felicitare, e verde!!!!!!!
Cand va intalniti, azi sau maine?
Ma duc sa-mi fac cafa, sunt in zona azi
Va pup, sa fiti iubite!
La noi ninge
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mihi spune:
acus vine al meu de la lucru si o tulim...n-am avut chef de nimic azi...am bocit de m-am ratotzit...
ma mai suportatzi ca io nu ma mai suport...
fiecare vine aici cu o floare cu un soare, cu voie buna ...numa io cu ploaia...si nici macar nu am motiv...
ajung eu la puradei si la mama mea....si ma luminez io...
multumesc la toate pt urari si la menul de pe aici...
pupici
mihi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by danitin
Problema: tocmai m-am uitat in gat la Lori si pare cam rosu. Nu se plange de nimic, nu are febra, tseste dar doar foarte rar si nu tare. Voi ce dati la prunci in caz de gat rosu fara alte simptome?
Avem si poze noi
Hexoral spray si trece imediat
si sanatate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune