Ce va place si ce nu va place sa faceti ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce nu mi place si evit cat pot eu de mult e calcatul hainelor.
Si nu ma bag pt nimik in lume in treburi "barbatesti", din comoditate , doar dak e chiar nevoie maxima si n am semnal pe niciun celular si nu merge nici telef fix
Nu mi place sa conduc masina, o fac de musai si comoditate.
In rest, imi plac toate treburile gospodaresti.
Cel mai mult imi place sa lenevesc cu Giulia, doar noi doua, intinse-n pat si cu capetele atarnand si "discutand"
Imi mai place sa rontaim cu totii pizza, tolaniti in pat, uitandu-ne la ceva interesant la tv
Si ador marea.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu-mi plac activitatile casnice,in special calcatul.
Imi place sa ma uit la filme,sa stau pe net si sa ma plimb prin lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mie nu-mi place sa spal vase(traiasca masina de spalat vase), nu-mi place sa cos, sa calc...asta nu ma prea recomanda ca gospodina
da imi place sa spal pe jos!
nu-mi pace sa probez haine...dar imi place sa cumpar din impuls, ce-mi place din prima.

asa si mai imi place la nebunie sa ma plimb cu toata familia, sa cumpar si sa pregatesc cadouri(de Craciun am zeci de pungi de cadouri prin casa).
imi place sa zac pe balansoar , vara pe inserat in curte, sau iarna sa ma uit la foc in semineu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ce imi place... sa fiu mama, sotie si iubita si sa le fac poftele din plin alor mei.
Ador sa ma regasesc, plimbandu-ma desculta pe inserat, pe malul marii.

Ce nu-mi place...ipocrizia unor persoane, care nu gasesc important nimic in afara de orgolii si propria persoana.
Si cred ca nu imi place deloc sa-mi risipesc timpul departe de copiii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu ca multe dintre voi nu imi place sa calc , sa cos sau sa crosetez ceea din urma chiar ca nu am facut-o niciodata.
Imi place sa calatoresc ,imi place sa levenesc pe plaja , imi place sa vizitez locuri noi si sa cunosc oameni noi.Imi plac florile si soarele imi plac diamantele si aurul alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

.Nu-mi place sa spal vase, sa curat aragazul si sa calc.
Calc doar ce e absolut necesar (camasi, pantaloni, fuste, etc). Mama spre exemplu calca tot, inclusiv prosoapele de vase .
In rest, pe acasa imi place sa fac tot ce face orice femeie, curatenie, gatit, a imi place sa fac prajituri.
Imi place sa ma ocup de mine, sa-mi fac tot felul de masti, de fata, de corp, sa-mi aranjez parul, ma relaxeaza.
Imi place sa merg in concediu, ador marea, soarele, plaja...A, deja visez la concediu

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

imi place sa am parte de masaj, masaj masaj si mult shopping. si vacantele ca ne plimbam mult. la ce nu-mi place nu ma bag ca-mi trebuie o saptamana sa completez lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

pai sa vedem....

nu-mi place:
- sa spal aragazul
- sa calc
- sa imi vina cineva in casa fara sa ma anunte

imi place:
- sa "surubaresc" toata ziua, prize, cabluri, sa schimb becuri, etc.
- daca sotul vrea sa ma duca undeva unde sa ma simt in largul meu, locul ala se numeste bricostore sau praktiker si sa ma lase la raionul de suruburi, piulite, pistoale de lipit, impreuna cu nenea care se ocupa de raion care sa-mi raspunda la toata intrebarile mele de copil tampit "da` aia ce face?", " da` aia la ce foloseste?"...un fel de donkey din shrek ma simt cand fac asta si stiu ca enervez maxim dar eu ma simt suuuper

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Imi place la nebunie sa citesc (carti, de preferat). Mai imi place sa ma joc cu picii mei, sau sa stau ca la spectacol si sa ma uit cum se joaca ei impreuna.
Nu imi place sa spal aragazul, insa imi place sa gatesc.
Nu "carpesc" niciodata, desi imi place sa croiesc si sa cos ceea ce am taiat.
Nu imi place sa duc gunoiul, insa am noroc cu sotul meu ca de cele mai multe ori se ocupa el de problema.
Si lista ar putea continua...
A, si la categoria " in general", urasc sa mi se dea sfaturi necerute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nu imi place sa calc, sa spal aragazul, sa spal geamurile.Urasc vizitatorii nepoftiti si mai ales idioteniile pe care le mai debiteaza socrela mea cu privire la cresterea puiului meu. Nu imi place ca anii ne-au schimbat si pe mine si pe sotul meu in persoane diferite de cum eram cand ne-am casatorit.

Imi place sa gatesc mai ales dulciuri, care imi si reusesc, imi place sa spal vase, sa stau cu mainile in apa. Imi place sa fac baie in apa fierbinte. Imi place sa citesc. Si de cand am un bebelus insomniac, imi doresc constant sa dorm, sa ma odihnesc si sa nu ma trezeasca dupa cateva minute vreun zgomot din casa sau de afara (stau la casa).
Imi place sa primesc sarcini atragatoare la serviciu care sa ma captiveze si nu ma lase pana nu le fac bine. Imi place sa fac cate un proiect in HEC-RAS (soft hidraulic). In general imi place sa lucrez pe calculator.
Imi place sa petrec cu fratii si sora mea si partenerii lor. Imi place sa le gatesc bunatati si sa ii ascult razand.
Dar cel mai mult imi place cand fiul meu imi zambeste cu dragoste si intinde mainile sa ma prinda de nas, de par si de ce poate el.
Si imi doresc cel mai mult sa pot zi de zi sa ii multumesc Domnului pentru ce mi-a dat bun in viata.

Mergi la inceput