Ce va place si ce nu va place sa faceti ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ce nu imi place e sa calc si sa duc masina la spalatorie.
Imi place sa stau in pat cu sotul si sa ne uitam la un film bun, sa conduc si sa ma joc cu printesica mea.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Buna fetelor !!! Acum am dat de subiectul acesta si am ras de mine doar la gandul de a posta aici nu stiu cate pagini, de ce nu imi place sa fac si ce imi place....o sa ma abtin insa si voi spune doar cateva din fiecare :
1.Imi place : sa ma joc cu Stefan,sa inot (si in general orice legat de mare,ocean,apa),imi place la nebunie sa dansez,imi place foarte foarte mult sa gatesc ,sa calatoresc in general cu orice mijloc de transport decent,oooo era sa uit imi place sa merg la cumparaturi .....multe altele...

2.NU imi place: Sa spal vase(norac cu masina de spalat),nu imi plae sa ma inbrac gros ,nu imi place sa calc ,nu imi place sa am prieteni doar de fatada, nu imi place sa astept oamenii care intarzie ...

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Mie nu-mi place deloc,dar deloc sa calc si sa cos.
Iar de cand stau acasa cu pitica,imi place sa gatesc,mai ales sa incerc tot felul de retete noi..Si imi place sa imi petrec cat mai mult timp cu familia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Imi place sa zac in pat/canapea/fotoliu cu o carte buna in mana, sa nu fiu intrerupta si sa rontai din cand in cand, la 3-4 pagini asa cate un patratel de cioco neagra...Sa fac baie cu multe spume parfumate, cu lumanari aprinse, ma relaxeaza la maxim...imi place sa fac curat bec, sa calc cu ochii la Carcotashi sau la Tanar si nelinistit, depinde de ora. Imi place sa gatesc ceva bun pentru ai mei.

Nu imi place sa am de-a face cu oameni insistenti, care nu pot accepta cuvantul "NU"! Nu imi place sa am ceva fix de facut, de ex.job pna la ora 5, mancare pana la ora 7, mancat la ora9...intelegeti voi. Imi place sa fiu libera in cuget si simtiri!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Imi plac foarte mult surprizele(placute)! Imi place sa citesc, sa merg la sala, masaj,sauna, sa inot, sa gatesc si sa fac curat de placere, nu fortata de imprejurari, sa ma joc cu copii,animalute, jucarii, excursiile, plimbarile, marea, sa fac cadouri si surprize placute celor din jurul meu si sa merg in concediu de fiecare data in alte locuri, ador sa fac cumparaturi si sa ma uit la desene animate.
Nu imi place rutina( curatenia generala de Paste si Craciun),nu suport mincinosii ,ipocritii .
Nu imi place sa tin dieta , sa spal geamurile si sa calc( dar o fac), sa serbez zilelele noastre aniversare acasa, sa respect reguli stricte.
Ma mai gindesc.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mie nu imi place sa calc rufe si sa spal geamuri si imi place sa-mi petrec cat mai mult timp alaturi de sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Imi place sa mananc chestii sofisticate si sa calc
Nu-mi place sa merg la petreceri din complezenta

Mergi la inceput