Cirese de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Cum spuneam, e vorbaret tare... Repeta dupa tine aproape toate cuvintele, de multe ori pocite, dar macar incearca.
Are propriile denumiri la diferite obiecte sau alimente.
De exemplu:
mamaliga- megane
macaroane- makataka
tobogan- dodogam
lapte- natl (pe care-l zice asa de vreo 3 luni)
nenea cu laptele- nenea natl
polen- pioi ( cu "o" prelungit si ascutit)
lumina- meiname
Raspunde cand il intrebi cum il cheama : Ade Popa. L-am invatat dupa cantecul "Cine trece valea seaca, cu hangerul fara teaca...Andrii Popa cel voinic...)
Cand il intrebi cati ani are, ridica un degetel si arata:1, si spune: una. Ii spun- ai un an, el repede - un anu.
Andreea lui
Andreiut Puiut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Face ca gugustiucul cand ii cer, sau cand il aude afara, ca pisica, rata, porcul, catelul si altele.
Se face ca stranuta, de zici ca-i autentic, si duce ambele maini la gurita, apoi il aud: nono bebe -noroc bebe. cand stranutam noi, ne spune rapid: nono, mama, tata, buni.
Cand trage partisor sau ragaie, vine rapid scuza: padon (pardon)
Vad ca inca nu-l poate spune pe "s". Acum vreo sapt, a rupt un surub de lemn de la un camion, si i-am spus : s-a spart surubul. Imediat, maimutica: "ia pat iubul".
In general e un baietel cuminte, ne intelegem bine. Mai are toanele lui, ca orice copil, dar nu pot spune ca are o fire dificila.
Normal ca ma incearca, sa vada, se poate sau nu...
Inca nu ne-am despartit de carucior, ii place in el. Nici macar in parc nu mergem fara. Unul din motive ar fi ca nu vrea sa mearga de manuta. Ori singur, ori in brate. Si pe strada nu se poate singur.
Poate imi dati voi o idee...
Andreea lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Aaaaa, si am uitat sa va mai spun un lucru:
Inca mai papam tzitzi, cu aceeasi placere, ca-n prima zi. Lapte are mama, no problem, merge.
Cum spunea Mijlocu' toamnei, oki-doki...
Andreea lui
Andreiut Puiut
![](images/user_woman.png)
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Mai sunt cirese care nu adorm fara suzeta?
Eu tot imi propun sa incep desuzetarea, dar mi-e mila tare de noptile mele albe, plus ca daca nu ar dormi la pranz m-ar dispera cu agitatia. Voi cum ati scapat de suzeta?
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Daaaa.
![](plang.gif)
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Cami voi sunteti bine? Ca am vazut niste imagini groaznice la tv cu o furtuna puternica la voi in Georgia.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Miki suntem bine merci de intrebare.. ce draguta esti!!, la noi nu a ajuns mai nimic( decat o rafala scurta de ploaie) de fapt e asa de fain ca mai toata ziua am stat plecati in ultima vreme( de asta nici nu am vazut mesajul pana acum..
.
Furtuna si tornada au fost in zona Atlanta, noi suntem cumva mai la sud-vest de Atlanta.. de fapt am si intrebat pe cineva cand ne-am mutat cum stau cu tornadele( ca au mai fost ceva amenintari) si am inteles ca cel putin in ultimii 5-6 ani nu a fost nimic la noi in zona.
la voi cum mai e? S-a mai indreptat vremea? ca saptamana trecuta cumnata-mea zicea ca au fost la ski, asa de multa zapada aveti inca.
Cami 32+
&
Sofia - 8 mai 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Eh.. am cateva minute inainte sa plecam sa papam( azi ne scoate tati in oras la pranz la chinezi..) asa ca mai bag un oki sa citim in urma.
Virgi.. hmm sper sa fie cumintica Sabina ..desi in burtica pare ceva mai zvapaiata decat Sofia... Vedem noi. Incepi cumva sa te pregatesti sufleteste de o/un surioara/fratior pentru Luana?
Ramona merci fain de raspuns cu inotul. Te intrebam ca si aici se fac ceva cursuri si ma gandeam sa o duc pe Sofia dar intre timp am aflat ca primesc copii doar dupa 3 ani asa ca mai avem de asteptat.
Cu clima ce sa zic am nimerit-o si nu prea: daca toamna-iarna si o parte din primavara sunt super - vara e criminala. Nu poti sa faci mai nimic afara. Anul trecut spre sfarsitul lunii septembrie nici macar seara dupa 7-8 nu puteai sta in parc .. totul se cam face inauntru la racoare.. Mie sincer imi place mai mult clima rece( ma topesc dupa zapada..
).
Oanaiat merci. Dupa indelungi consultari am ajuns la un consens: o sa ii spunem Sabina Adriana - asta daca nu cumva ne razgandim ca la Sofia in ultima luna.
Andruska felicitari pentru asa baiat!!
ok, acum chiar plec, toata livada cap-coada si numai bine!!
Cami 32+
&
Sofia - 8 mai 2006
Diana79 spune:
Arleena te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit medicamentele alea, pt ca vine cineva in Canada vineri si am rugat-o pe soacra-mea sa mi le trimita. Sunt disperata ca am incercat aici o gramada si nu-i merg.
Multumesc mult. 33+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
abibrinza spune:
Virgi, mai facut sa rad cu toaletele lui Victor.Pai sunt din toate partile, Cernavoda, Vatra dornei, Constanta(Carrefour sau Dodo Kids) si Frankfurt.Unele sunt de firma , dar destule nu.Eu aleg hainute de peste tot care sunt din bumbac si care imi plac ca si culoare.Nici mie nu imi place rozul, dar rosul da, de fapt cam toate culorile curcubeului.
Ramona, multumesc pentru reteta.O sa incerc sa fac si eu, dar avand iaurt nu cred ca o sa manance pruncul.
Andreea, ai un flacau pe cinste!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
virgi spune:
Salutare ciresime!
Ieri Luana mi-a spus c-o ustura gatul. " mami uf, uf here", evident si-mi arata gatul. N-am bagat-o in seama pe moment desi bietul copil imi tot spunea. Pe la 9 seara, si-au facut aparitia mucii si-am inceput s-o cred
Am fugit la urgenta. Am ajuns la spital pe la 10 seara. Ne ia in primire un doctor si incep intrebarile. "La ce ora au aparut primele simptome?" Ii spun acum o ora, dar copilul s-a plans de dimineata. " La ce ora s-a plans copilul prima data"? ii spun ca nu mai stiu exact, dar era inainte de somnul de pranz. Omul insista, era cumva pe la 8-9?, ii spun cam asa! Si ne spune sa ramanem acolo pentru observatii.
O verifica el in gat,urechi,etc si ne spune ca are faringita si ca nu putem parasi spitalul. Sa innebunesc!!! Nu aveam nicio dispozitie sa raman acolo.
I-am explicat omului ca nu trebuie sa ne tina acolo, ca-i dam noi tratamentul acasa, sa stea linistit.
Am plecat cu aceleasi promisiuni, ca ne intoarcem urgent in caz de febra si alte simptome.
E chiar asa de periculoasa aceasta faringita, sau asa e modelul aici, sa stai in spital pentru orice? ca nu mai stiu ce sa cred.
Nu stiu cum se intampla, ca mereu se imbolnaveste in weekend.
Astazi am luat pauza de gradi sa vad cum va fi maine. Febra n-a facut deloc inca.
S-a trezit...revin