indemnizatie

indemnizatie | Autor: Aty06

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu si eu cat trebuie sa am pe cartea de munca ca sa pot primi indemnizatia sunt insarcinata in 3 luni si lucrez aiki din iunie anul trecut 2007 ??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

6 luni pt maternitate si 11 pt CIC a 12-a poate fi prenatal - anterior datei nasterii copilului.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aty06 spune:

Si totusi ma scuzati dar nu am inteles pot beneficia de indemnizatie? avand in vedere k eu lucrez din 15 iunie cu carte de munk si o sa vreau sa lucrez pina la 7 luni adik pina in iunie cand fac 12 luni si o sa nasc in septembrie. Va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_naty spune:

VREAU SA STIU DACA BENEFICIEZ DE VREO INDEMNIZATIE TINAND CONT DE FAPTUL CA SUNT ANGAJATA CU CONTRACT DIN 15 IANUARIE 2008 SI SUNT INSARCINATA IN 5 LUNI

Mergi la inceput

Te rog sa scrii cu litere mici. Da vei beneficia de concediu de maternitate pe o perioada maxima de 126 de zile, din care 42 postnatal.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aty06

Si totusi ma scuzati dar nu am inteles pot beneficia de indemnizatie? avand in vedere k eu lucrez din 15 iunie cu carte de munk si o sa vreau sa lucrez pina la 7 luni adik pina in iunie cand fac 12 luni si o sa nasc in septembrie. Va multumesc frumos

Soare Atena

Nu se poate asa. Este prea mult sa nu mai lucrezi din iunie si pana in septembrie ai avea 3 luni neasigurate deci ai pierde CIC. Daca nasti in septembrie poti sa lucrezi pana in iulie din 1 august intri in prenatal apoi nasti apoi postnatal si apoi CIC. Iulie este in lucru.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput