*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (3)*
Raspunsuri - Pagina 9
darene spune:
Khalid a facut caca - apa maro de 2 ori azi la interval de cateva ore.Sa ma ingrijorez sau sa mai astept?Cum se face mucilagiul de orez pentru diaree la bebe?
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Laura Ioana spune:
Multumesc, zuzici, pt laudele aduse fetei Adevaru-i ca-s tare mandra de ea si o iubesc imens
Danybv e o frumusica Maria! Felicitari pt botez! Chiar ca lumanarea-i de o simplitate minunata!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
darene spune:
Am uitat sa scriu ca mirosea urat daca ma apropiam cu nasul de pampers,de la departare nu simteam dar inainte nu mirosea urat cand ma apropiam cu nasul.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by natynic
Buna, Zuzelor, ma iertati ca ma bag cu nasucul in "scutecele" voastre...unele dintre voi ma mai stiu...sunt o Randunica de martie-aprilie 2008 dar cum Dumnezeu a vrut sa-mi nasc comoara mult mai devreme, la sfarsitul lui ianuarie, va apartin si voua intrucatva...
Am o intrebare: aveti idee de unde mi-as putea procura scutece DODOT?-fetita mea e prematura, aflata inca la incubator si mi s-a spus de acolo ca astea sunt singurele care au si dimensiuni potrivite pt "esentele mici"; n-am gasit insa pe nicaieri prin locurile cunoscute si nici pe Internet. Totusi stiu sigur ca exista pe piata si la noi, am vazut la spital, aduse de o mamica.
Poate ma ajuta si pe mine cineva, pt ca in Pampers new born micuta mea inoata ca in piscina olimpica...
Va pup
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
Naty, welcome to the club!!! Ai o fetita SUPERBA!!! Ce ochi mari are si ce nasuc!!! O DULCE!! Din nefericire nu stiu de unde poti cumpara aceste scutece, dar poate te ajuta fetele din Romania! Te
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
ginnette spune:
quote:
Originally posted by irinouka
salutare va zic, si va invit la o cafea jacobs fara cofeina si la o aluna. :-)
miky, dany si ginette, v-am admirat pozele, felicitari pt bebeii frumosi!
aurel cris, sa fie intr-un ceas bun nasterea biancai! sa fiti sanatoase!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Multumesc pt urari Irina
Fetelor, am si eu o intrebare "legislativa" .. adik doua:
1. dak vreau sa ma intorc la serviciu incepand cu 01.05, (cele 126 de zile mi se termina pe data de 14.04) trebuie sa-i anunt ca stau 2 sapt acasa? (de cand se termina cele 126 de zile si pana in 01.05)
Sau apar ca o boare pe data de 01.05?
2. aveti idee cum se procedeaza pentru obtinerea salariului bonus?
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ramonab spune:
quote:
Originally posted by darene
Khalid a facut caca - apa maro de 2 ori azi la interval de cateva ore.Sa ma ingrijorez sau sa mai astept?Cum se face mucilagiul de orez pentru diaree la bebe?
Poze
Povestea nasterei
Nu stiu ce poate sa insemne caca ala maro dar mai vezi vreo doua scutece.Iti zic totusi cum se face ala pt diaree,adica asa il fac eu poate mai sunt si alte variante.
Deci eu pun o lingura de orez spalat bine bine intr-un litru de apa la fiert si mai pun si trei patru rondele de morcovi.Si zeama aceea i-o dau cam 30-40 de ml.Asa ii dadeam cand avea cam 4 sapt , acu nustiu daca depinde de varsta ce cantittate sa ii dai.
Mami de Razvan-Matei, 09.01.2008
http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd
ginnette spune:
quote:
Originally posted by docdecap
Ginnette, si mie mi-au placut la nebunie fetele de buburuza! avem copiii mari deja , ce mai!!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Monica,
Sa stii! De la saptamana la saptamana se vede cresterea.
Idea sa-i pozez mutrele mi-a venit cand am vazut filmuletul in care se hlizeste Serban (imi place la nebunie numele asta - asta era numele "setat" dak ar fi fost mascul - ca io m-am pregatit cu nume pt ambele sexe ).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
anca.b spune:
1. cred ca cel mai bine ar fi sa-ti iei concediu fara salar pt zilele respective. acuma, contractul tau de munca e suspendat, cred ca te poti intelege cu angajatorul cu privire la data de la care reincepi munca. si pt ei ar trebui sa fie mai simplu sa-ti refaca contractul de munca cu data de 1. dar poti sa stii? sa intrebi la serviciu, la Personal.
2. pt salariu bonus trebuie, in general, sa depui cerere la serviciu. la mine nu a rfost cazul, ca mi l-au virat in cont in primna zi de salariu dupa ce le-am dus certificatul de nastere al lui bebe
quote:
Originally posted by ginnettequote:
Originally posted by irinouka
salutare va zic, si va invit la o cafea jacobs fara cofeina si la o aluna. :-)
miky, dany si ginette, v-am admirat pozele, felicitari pt bebeii frumosi!
aurel cris, sa fie intr-un ceas bun nasterea biancai! sa fiti sanatoase!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Multumesc pt urari Irina
Fetelor, am si eu o intrebare "legislativa" .. adik doua:
1. dak vreau sa ma intorc la serviciu incepand cu 01.05, (cele 126 de zile mi se termina pe data de 14.04) trebuie sa-i anunt ca stau 2 sapt acasa? (de cand se termina cele 126 de zile si pana in 01.05)
Sau apar ca o boare pe data de 01.05?
2. aveti idee cum se procedeaza pentru obtinerea salariului bonus?
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Ereena spune:
irinouka , imi poti spune de unde ai luat caruciorul lui rares? mi-a placut tare mult . cam cate kg are , eu stau in bloc fara lift si nu as vrea sa fie foarte greu
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
danybv spune:
Laura Ioana multumesc mult pentru aprecieri , vreau sa-ti spun ca si tu ai o printesa foarte frumoasa , mi-a placut mult rochita cea roz , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea , La multe lunute !!!!
referitor la lumanarea de botez , nasii au ales aceasta varianta simpla cu ghiocei , noua ne-a placut chiar mult .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria