*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (3)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irinuk,mitshu multumim de aprecieri......
mitshu cum nu ai ce sa povestesti?poti sa ne spui pur si simpmlu ca bebe C a mancat si a dormit...eu citesc toate mesajele...chiar si cu intarziere...ca nu prea ma lasa mereu razgaiata asta mik a mea....

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna zuzelor.
Am fost si noi la cantarit. Nu prea am luat in greutate, in 2 sapt. 210 gr., f. putin. Nu prea a mancat calumea. Dr a zis sa nu-mi fac probleme pt. ca a crescut destul de mult in lungime. L a 9 sapt. are 60 cm, 53.5 la nastere.
Si ne pregatim si noi de botez, maine. De abia asteptam.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 9 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

iubita mea are rosu la funduletz..nu pe bucisoare..ci exact in jurul anusului...mi s-a parut ca scaunul e mai moale, apos asa..dar nu era foarte diferit, plus ca nu miroase,,m-am gandit ca e o alta varianta a normalului..dar se pare ca i-a iritat funduletzu...

va rog mult cu ce sa ii dau?? bepanthene?...ce sa fac..plnge ccand face caca..offffff

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dupa fiecare scaun sau pisu spal-o cu apa calduta cu o carputa/scutecel si da-o cu bepanthene. Si Patti mai scanceste cand face kk, e de la durerea de burta si am inteles ca asa e la toti bebelusii. Incearca s-o mai lasi si fara scutecel cateva minute, sa se mai aeriseasca .

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 9 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, multumesc de sfaturi!
pt bubitze in jurul anusului am fol cu succes bepanthene
Tudor noaptea doarme in patuc dar ziua nici nu vrea sa auda. Am inceput sa-i fac un fel de program: dimineata il culc in scaunul auto, la pranz in carutz (de obicei pe balcon), seara tot in carutz dar in sufragerie. ce am obs: dak beau cafea dimineatza s-a dus somnul lui bb peste zi; dak nu respect ora de iesire afara este agitat; dak motoshcaul e plin maraie si nu adoarme; ziua nu accepta sa-l sterg la fund cu servetele - vrea spalat.
vorbeati de vaccin...eu am avut pb cu Ozana anul asta cand cu vaccinul antipolio...l-a facut pe cel oral ( Un vaccin deosebit care, in foarte rare situatii (1 la 2,4 milioane de doze) poate cauza boala, este vaccinul oral impotriva poliomielitei (oral polio vaccine – OPV). OPV contine trei tipuri de poliovirus atenuat (slabit) astfel ca sa nu provoace boala la marea majoritate a indivizilor. Exceptiile rare includ bebelusi cu sisteme imunitare anormale si unii adulti care nu au fost imunizati. Deoarece cateva persoane faceau anual poliomielita din cauza OPV, chiar daca numarul acestora era foarte mic, OPV a fost retras de curand din programul de imunizare obisnuit in Statele Unite. A fost inlocuit cu vaccinul inactivat (inactivated polio vaccine – eIPV). Poliovirusii din eIPV au fost complet inactivati si nu pot provoca boala.). a avut febra si dureri musculare si de articulatii 2 sapt. Pt Tudor sigur voi apela la cel particular.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

irlandeza..mersi mult..
si pitik mea scancea si se strangea la caca..dar acum plange tare..si ascutit..ca si cand o doare/ustura ceva rau de tot..l-am trimis pe tati la farmacie sa ia bepanthene..si o voi lasa la funduletzu gol ..dupa ce ii dau cu crema...offf..de mi-ar da mie toate durerile ei...

P.S.
acum sunt un pic exagerata ca ma simt vinovatra ca o las sa planga noaptea...sper sa mai simta ca o iubesc...
asa ce tare imi e teama ca nu cumva sa nu ii arat suficient ca o iubesc...plus ca...nu vreau nici sa o invat prost..dar nici sa fiu rece cu ea...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Biencuta mea a avut un usor inceput de raceala...si azi este ultima zi de tratament...e prea devreme sa o scot din0u afara poimanie?sau sa mai astept?....

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Grati.ela...pai tu mai bei cafea..eu am renuntat si la aia fara cofeina ca ii dadea dureri de burtica..acu imi fac inka...cu lapte...vad ca de la asta nu are nimik..ma amagesc cu gustul..

ptika mea ziua doarme mult..adik..mai tot timpul..cum sa fac sa o tin treaza..azi la plimbare a stat treaza ..se uita la cer..era interesata asa..dar nu sta mult timp treaza...cred ca de aia noaptea face figuri si se chinuie sa adoarma..pai..cum sa fac sa o tin treaza?

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut...
nu v-am citit ca n-am avut timp (prea multe pagini) sincer. am statmai mult pe mess. si-acu intru pe fuga. trag de urehci mitsu care zicea ca nu are ce posta, un shlap bland mamicilor panicarde- mi-e drag de voie dar uneori mi se pare ca seproduce un efect de bulgare la noi: cineva ar eo problema si p-orma se potenteaza pana cand am senzatia ca si sacha are toate problemele pe rand:) nu-i bai, trec.

vesti proaste de la noi: bruno bronsita. urata.si asta ne ocupa timpul si nervii. sacha a adormit dupa 6 ore de veghe si lamentari. si vine weekendu:(

pusici!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stiati de asta? http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/794613/DOCTOR-EVZ-Atentie-la-valabilitatea-vigantolului/
Pai daca e asa, am depasit de mult termenul decand tot ii dau din sticluta desfacuta, ca dureaza mai mult pana termini o sticluta. Nici nu mai stiu daca sa ma ingrijorez...

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput