Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ariel - Daca nu ti-au facut antibiograma, intr-adevar e mare sansa sa nu fie nici o infectie, insa, tinand cont de rezzultatul anterior, ti-as recomanda repetarea uroculturii, pentru linistea ta.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hehehhe, cristina, pai asta a fost repetarea analizei pt linishte:))) ca dr. mea avea mari dubii ca ar putea exista animalul dupa tratamentul shoc pe care l-am facut in decembrie...tocmai d-aia m-a trimis la babes ca sa fim 100% convinsi ca nu este nimic!
si daca si la babes da rezultat eronat

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ariel felicitari ca ai scapat de balaur! Eu zic sa dai de baut...tu ce zici?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol32+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nicol, dau!!! 2 litri de apa plata, la shefa!!! ca asa inlaturi balaureala!!! hahhaha...uraaaaaaaaaaaa
dar eu tot ma duc maine dimineata sa iau rezultatul, s avaz eu negru pe alb!!!!

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru aprecierea frumosului meu!!! [aia care se umfla in pene}

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Flori, felicitari, mamico, pt. bb Madalina, ce grasunica! Refacere grabnica si bebelina cumintica si papacioasa!

Ariel, cand ti-ai facut analizele la V. Babes, te-ai programat inainte? Vreau sa-mi repet si eu acolo culturile de col. Ai un nr de tel de la ei? Si unde e policlinica, chiar unde e spitalul, in aceeasi curte? te-am bombardat- Mersiiii anticipat!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ariel, mie mi-a spus ieri, ca trece pe analize si prelucrarea antibiogramei, in cazul in care va fi nevoie, si asta tot la VB...deci la tine nu a fost nevoie...asa ca te poti bucura in liniste si pace de uciderea balaurului!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ariel - atunci te pasuim pana maine cu sampania!

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

si sa nu uit, l-am vazut si eu pe baietelul tau cel carliontzat deea, si e tare frumos...sa-titraiasca si sa te bucuri de el mereu, mereu...

si am mai vazut bebei frumosi de shefitza ela, delphinush silfidush si mimonix ... sa-i pupacesc si papacesc pe toti dulce dulce!

din clipa in clipa ajunge si florinelul preferat...si i-am promis ca azi calc ... si ... nica! voi face un efort totusi.,..

astia de la bblino deja ma calca pe sistemul nervos...ca de o saptamana ma tot suna ca vin cu comanda si nimic...si ma suna in fiecare zi, dar nicigand sa-si ceara scuze ca nu au venit pana acum...e chiar prea de tot...si vreau sa vad si eu pompitza aia odata...

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

e 2 noaptea la mine si stau si va citesc.,..nu pe motiv de insomnie...ci pe motiv de pitic miscoros. topaie si nu ma lasa sa adorm.

nu ma dau in vant dupa maro...dar as fi incercat pentru ca va spun, hainele de baieti sunt lipsite de orice inspiratie. majoritatea sunt albe cu imprimeuri bleu pale. eu as prefera culori mai aprinse, dar alea numai la fete le gasesti si daca sunt la fete atunci sigur au o floare, un volans sau alt zorzon.

hai ilucae

nastere usoara, bebe mancacios si recuperare cat mai rapida.

spor la treaba sefelor de santier: bubu, nicol si varuna (cred)

apropo, nu stiu despre ce benzi povestiti la pampersi. dar sigur ma duc la curs urmatoarea data.

Mergi la inceput