***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by axxxa

Si am uitat sa mai intreb si daca sunt comozi balerinii aia crosetati sau scapa mereu bareta aia elastica de la calcai.

La mine mai scapa bareta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by minunel

scuze dar eu nu inteleg ceva ... parure -- este pilota sau nu ?

daca iau parure drap ... primesc pilota si cearsaf pt pat ?...
sunt in plop :D

vezi ghidul de pe prima pagina.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Camelia_daniela super ideea ta de a culege toate codurile folosite Am observat-o de aseara… si am si studiat-o in amanunt.

Am o intrebare pentru fetele care au primit cutia ciocolatie pentru bijuterii: din ce material este exteriorul ? (mie imi pare sa fie piele… Am vazut in coltul dreapta jos al pozei ceva ce poate insemna "croute de cuir"...sper prea mult?)

Ancamari, merci de pont. Am fost aseara cu finutza cu tot si am intrat la mesagerie dupa ora de inchidere (cred ca era vreo 18:30 cand am ajuns). Am dat peste o doamna roscata tare amabila, care a si gasit coletul cu comanda din 04 februarie.
@off-topic: stiam deja de la socrella. Si mi-a mai zis ca Petit e un dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Raportez si eu un colet primit aseara pentru o comanda din 6 februarie.
Vineri am ridicat 2 colete aferente unor comenzi din 1 februarie. Tot in 1 februarie mai aveam o comanda care insa nu a ajuns inca si la care am note d'avoir de 3 euro de pe 22 feb si inca un bon d'achat de 3 euro din 3 martie. O mare porcarie, ca si asa comanda era mica...
Mai astept si un colet de la o comnada din 8 februarie si unul dat in 28 februarie.

Nu pun linkuri, ca nu e nimic nou, fata de ce s-a pus deja.

Intrebare: vi s-a intamplat sa comandati un produs si sa va trimita altul? eu am patit la 2 produse: un costumas de bebe care s-a transformat in sarafanul acela lila care acum e vreo 5 euro, si niste pulovere pentru Matei care in loc sa vina pe modelul cu fermuoar pana jos au venit pe modelul cu 3 nasturei(de fapt capse) la baza gatului. Necazul e ca piticul meu nu poarta pulovere, insa jachete cu fermuoar da. O sa vad daca le dau cadou, sau daca totusi le tin. Noroc ca am luat culori care merg si la fata si la baiat (un movuliu inchis si un verzuliu).

EDIT: de dimineata m-am logat, insa cand am vrut sa ma uit in suivi m-a pus din nou sa ma loghez; am reintrodus userul si parola si nimic!!! nu merge! am incercat sa pun in cos ceva, zice ca l-a pus dar in cos nu e nimic. Voi ati incercat azi sa puneti in cos ceva sau sa va uitati in situatia comenzilor? O fi o problema la ei sau contul meu are o problema???

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by madau

Am primit si eu azi scrisoarea cu "note d'avoir"...e un cod acolo, o sa-l folosesc la urmatoarea comanda

Scrisoare vine prin posta, la cutie sau se ridica tot de la OP?
De fapt, in cazul meu e fix egal cu 0, ca adresa mea e in Bucuresti, intr-un apartament pe care l-am vandut, si toate coletele le-am solicitat cu livrare la mama. Dar nu cred ca o sa-mi trimita scrisoarea la mama.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am si eu o intrebare pt fetele ai caror soti/prieteni poarta 43 la pantofi. Ce masura ati luat de la LR pt ei? Eu i-am masurat aseara talpa sotului, dar nu sunt sigura ca i-am luat masura corecta, asa ca vroiam sa ma consult cu voi. Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Am si eu o intrebare pt fetele ai caror soti/prieteni poarta 43 la pantofi. Ce masura ati luat de la LR pt ei? Eu i-am masurat aseara talpa sotului, dar nu sunt sigura ca i-am luat masura corecta, asa ca vroiam sa ma consult cu voi. Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

eu am luat "adidas" 43 1/2 si i-au venit perfect.

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Eu am luat "Adidas" 44 si il strang putin- asa ca cred ca depinde si de model, nu numai de firma.Acum i-am luat Puma 45 - poate ii sunt mari, ca cred ca ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

alooooooooooooooo, se aude?
cine are coletul dublat cu microfonul, patutul de papusa si papusa... (n-am retinut ce era mai important - numele ). n-a venit inca? il astept , aici sunt

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Corap, eu aveam coletul dublat. Au venit Vineri ambele colete, dar si sora mea la mine , asa ca am ramas instantaneu fara patutul si papusica dublate, ca mi le-a luat imediat. Mai am microfonul, pe care insa cred ca o sa-l revendice cumnata pentru nepotica. Sorry... imi cer mii de scuze ... dar nu credeam ca o sa se bata lumea sa ma scape de surplusuri. Uite o si please, nu te supara pe mine... Ma ierti , sau sa ma astept sa-mi dai o mama de ?
Daca pana la urma cumnata nu il ia (pe microfon), esti prima pe care o anunt, ok?

Matei e super incantat de microfon, desi eu nu sunt, pentru ca a trebuit sa-i cumpar 6 baterii care m-au costat cam mult. In plus acum imi urla in cap cu el . Dar cand si-o face omul cu mana lui, nu poate sa comenteze, nu ???

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput