***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***
Raspunsuri - Pagina 4
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by totonica2001
Eu am luat "Adidas" 44 si il strang putin- asa ca cred ca depinde si de model, nu numai de firma.Acum i-am luat Puma 45 - poate ii sunt mari, ca cred ca ma
Cand ai dat comanda? Imi trimiti si mie, te rog, un PM cand vin Puma sa-mi spui daca ii vine bine masura 45? Si eu tot Puma vreau sa-i iau. Multumesc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
acina spune:
Am aviz, yuuupiiii!
Sper sa fie pt coletele din 7.02.Trec deseara pe la posta sa le ridic , va povestesc maine impresii .
Pupicei.
Anca 28 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
chris25ss spune:
care aveti de luat colete de la OP 19, vedeti ca era un colet sosit (am vazut avizul LR) si nu era al meu...
corap spune:
caprioara, nu-i bai... sa se joace sanatosi cu ele
daca n-ai revendicatori pt microfon, e ok, daca nu, asta e!
he.... si asa rata fie-mea prima pausa din viata ei deh, sa se joace in continuare cu masinute, pilot de raliu o fac , manca-o-ar mama
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
camelia_daniela spune:
Mi-a venit si ultima comanda din perioada soldurilor, adica cea din 8 feb.
Am avut un set de plastelina play-doh pentru fii-mea (ok - la aproape 4 eur),
www.laredoute.fr/vente-baskets-unies-standard-active-wear.aspx?productid=324068075&documentid=321408&categoryid=23929733&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">baschetii rosii pentru mine - imi sunt cam ficsi
www.laredoute.fr/vente-jupe-denim-femme.aspx?productid=324121753&documentid=201207&categoryid=41254266&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> fusta denim - dragutzica;
www.laredoute.fr/vente-battle-femme.aspx?productid=324122319&documentid=201207&categoryid=41254245&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> si panaramele astea de pantaloni astea inca o data asta ca sa ma enervez calumea (ca ii mai am si pe bej)- acum pe negru!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
totonica2001 spune:
quote:
Cand ai dat comanda? Imi trimiti si mie, te rog, un PM cand vin Puma sa-mi spui daca ii vine bine masura 45? Si eu tot Puma vreau sa-i iau. Multumesc
Graviduta pe 26feb am dat comanda, saptamana viitoare - pe marti sper sa vina. Te anunt dupa ce le probeaza.
ioana_77 spune:
Jasmine, ne dai si noua de stire cand iti ajunge coletul intarziat? Ca sa stiu si eu ce fac. Ma ingrijoreaza ca nici macar nu era cu preturile alea rotunde.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
elyanne spune:
Eu astept coletele de pe 7 februarie... si nu mai am rabdre
in curand se face o luna... niciodata n-am asteptat atat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
axxxa spune:
Lorenza am vazut ca ai balerinii crosetati, spune-mi si mie te rog ce nr ti-ai luat comparativ cu nr pe care-l porti de obicei si daca sunt comozi. Hai ca v-am inebunit cu balerinii mei crosetati.