Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hristos a inviat si bine v-am regasit
Vad ca nu v-ati inghesuit la scris, nu am avut mult de recuperat
Ne-am intors si noi ieri din minivacanta noastra
A fost placut ca ne-am revazut cu cei dragi, ca am trait din nou emotia Pastelui
Dar de luni a tot plouat aproape in continuu, cu mici intreruperi si asta a fost mai nasol ca speram si noi sa stam mai mult in curte la aer
Am reusit sa facem si o intalnire cu cateva dintre moldovencele chisinauence( Merci, Diana pentru ca te-ai ocupat)
O sa pun si poze, dar inca nu stiu unde, pentru ca Diana nu mai are acces la webshots si nu poate vedea nici o poza
Ma gandesc

Pupici si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lilia, bine ai revenit! Pozele le poti pune pe odnoklassniki Numai ca trebuie sa-si faca si restul moldovencilor cont acolo.

Aliona, multumesc de sfaturi legate de diversificare. Legumele le prepar si eu la fel, cu exceptia lamiii (care trebuie evitata la Vanda, din cauza alergiei) cum faceam si la Vlad, dar nu i-au placut. Sper sa mai prinda la minte mai tirziu O s-o luam usurel, deocamdata sintem la cereale (cashe). Ma gindeam ca dupa ce face 8 luni, sa-i dau sa guste iaurt, mai stii, poate ii place.

Mariana, ce bine ca Alice s-a imprietenit cu bona

Alina, nasoale vremuri..Sper sa va afecteze cit mai putin.

Cornelia, ce rau imi pare ca Mirelus e bolnava, noi inca mai avem reminiscente de boala, ramasa de la Pasti. Multa multa sanatate!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am pus pozele pe odnoklasniki pana la urma
Si am mai pus si niste poze personale in contul meu public

Rodica, ce au primit fetele de la iepuras pana la urma? Felicitari pentru primul dintisor al Deliei( nici nu stiu daca am scris de atunci)

Alina, ai mai ajuns la coafor? Cum ti-a iesit lasagna?

Natali, si Amelia a fost ft mofturoasa la mancare, pana pe la 3 ani nu a mancat nimic cu pofta ci doar in sila si nu puteam sa zic ca ii place ceva ca scuipa tot. A fost tare greu si sper sa nu fie cazul de asa ceva la voi
Am vazut pozele tale, ft frumoase, pasca seamana cu un cheese parca, nu?
Ouale tare frumoase, noi ne-am trezit in seara inaintea Pastelui ca vopseaua de oua nu a fost deloc buna si ouale au ramas nevopsite. Cum nu aveam de unde sa cautam atunci seara, le-am lasat asa... sanatate sa fie si la anul o sa iau eu cateva pachetele din surse diferite sa avem rezerve

Carina, asa cum zicea Natali, sa faci gratar afara e un vis. Nu am stiut sa apreciez traiul la casa, pana acuma cand simt lipsa unei guri de aer, a unui loc de joaca pentru copil, a unui gratar in curte...
Casa voastra e superba, sa aveti doar clipe frumoase in ea. Iar tie felicitari pentru Toefl si felicitari ca reusesti cu toate, sa o tii tot asa

Alinka, voi ce ati facut de Paste? Mai ai poze noi? Ai o familie tare frumoasa

Tania, sa va fie de bine cu sfintirea, sa ne spui cum a fost in Moldova

Veronica, cum ati sarbatorit ziua lui Oliver?
Cat despre intamplarea de atunci, nu degeaba zic eu ca " tot ce se intampla, se intmpla spre bine". Cum ne mai intalneam noi asa, la un ceai si la o plimbare prin magazin?

Mariana, ce bine ca la voi e cald. In mod normal si aici ar fi cald daca nu ar ploua atat. Doamne, de s-ar mai opri un pic. Parca nu stiu cum in ultimul timp, cade toata ploaia o data, cu inundatii si case distruse si pe urma e seceta de nu mai creste nimic...

Maria, rabdare multa, cu un copil nu e niciodata usor, dar incet toate se aranjeaza. Nu trebuie sa le reusesti chiar pe toate, o sa te obisnuiesti ca tu nu le poti face pe toate si o sa mai lasi cate ceva si ptr a doua zi, si o sa mai gatesti peste o zi, ca asa e viata.
Eu am avut alaturi pe parintii sotului, dar in principiu ne-am descurcat singuri, pentru ca mie nu imi placea sa se amestece cineva, asa ca oricum am crescut-o singuri si chiar ma enervam cand se baga cineva.

In schimb, intr-adevar, acuma, mai merge la ei uneori si se joaca acolo.

Aliona, m-a amuzat povestea cu Amedeo la biserica si cum zice el ca il doare capul de la poezii. Succes la examenul de luni!

Cornelia, multa sanatate printesei tale

Va pupic pe toate si va invitam pe toate pe odnoklasniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Va invit la capitolul 56.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput