Baraka

Baraka | Autor: assa

Link direct la acest mesaj

Ati folosit baraka ? La farmacie mi s-a spus ca ar fi un excelent imunostimulator pentru copii. Am omis sa intreb de la ce varsta se poate administra , apoi am vazut pe net prospectul si nu precizeaza varsta.
Ce ma sfatuiti? Septilinul la noi nu a functionat asa cum ar fi trebuit. Racelile se tin lant asa ca as schimba metoda de imunizare , iar de dr m-am saturat.
Aveti idei?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu la fii-mea i-am dat deja de citeva ori dar ea are acum 4 ani si jumatate si poate inghiti fara probleme pastile. acum ca o fi fost de la baraka sau de la imunogrip sau ca pur si simplu a crescut si si-a mai format imunitate nu stiu, dar iarna asta pina acum am scapat de orice raceala.nu am lipsit de la gradi decit 2 zile, si atunci din cauza de zvonuri de scarlatina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

assa la noi a functionat Imunogrip Junior. I-am dat in noiembrie anul trecut si de atunci n-am mai avut deloc probleme cu copilul. Eu si sotul am mai fost raciti, am mai tusit, am mai facut febra, dar nu s-a prins nimic de Clara. In intervalul asta a mai intrat in contact si cu copii bolnaviori si nici de la ei nu a preluat nimic. Asa ca, dupa parerea mea Imunogripul "rules"

P.S. De ce nu mai intri la Piersicutze? Parca esti una de-a noastra. Sau confund?

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

noua ne-a zis un medic ca daca intentionez sa o dau la gradinita inainte cu 6 luni e bine sa facem un tratament de imunizare : mai intai cica urma sa ii ia sange ca sa ii faca analizele pe indicatorii : imunoglobina A,imunoglobina G, imunoglobina M.In functie de astia urma sa facem si tratamentul de imunizare.A zis ca daca ne hotaram cu gradinita sa vedem si purcedem...nu mi-a dat mai mutle amanunte,mai ales ca discutia nu era despre imunizare,eu ma dusesem pentru altceva cu copilul,insa venise vorba .Asadar mai mutle info nu am,insa mi s-a parut interesanta ca schema de imunizare,mai intai sa ii faca niste analize,nu pur si simplu sa te apuci sa torni in le siropuri de tot felul.

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(07 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mie mi-a dat aseara doctorita pt baiatul de 5 ani. Pt cel de 2,5 ani mi-a dat Imunobaby. Imunobaby e ok, am trecut iarna fara antibiotice. Baraka n-am folosit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Ana_Alx septilinul in urma analizelor l-am primit, doar ca eu nu-i vad rezultatele(dupa aproape 2 luni de tratament), asa ca vreau sa cer pareri si apoi sa iau decizia.
Tweety si eu te pup. O sa incerc sa mai intru, uite chiar zilele astea imi fac timp. Va citesc cum apuc un pic la calculator , dar tare prost stau cu timpul....
Katik pupici si la tine. Ce-ti face piersicuta?
Merci fetele, cred ca lasam si noi baraka pe mai tarziu. Sa mai crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Baraka = ulei de seminte de chimen negru, exista pt copii (100 mg) sau pt adulti (450 mg).

Noua ne-a recomandat pediatra de la aproape 3 ani pt cresterea imunitatii; dar Matei n-a putut sa inghita pastilele. In schimb, le-am folosit eu si ceilalti de prin casa si sunt cu adevarat excelente in virozele respiratorii, mai ales daca este insotita de tuse. Si nu numai.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Assa, doua luni este un timp scurt dupa parerea mea ca sa vezi un efect.
Denisache al meu face tratament cu Bronchovaxom de doi ani. A tot avut probleme asa ca am intrebat mai multi medici daca nu ar fii cazul sa luam altceva. Toti mi-au raspuns ca acum mai pot aparea probleme, dar peste cativa ani sigur nu o sa mai faca nici rosu in gat. Eu sper ca asa e, desi deocamdata nu se observa o diferenta.
Eu zic sa continui cu Septilinul, am auzit numai de bine despre el, iar rau nu are cum sa-i faca pentru ca dupa cate stiu eu e pe baza de plante.Fa-i cura maxima ( de 6 luni parca ) si rezultatele le vezi mai catre sfarsitul tratamentului.

noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Ai dreptate nona_denis, dar cand il vad ca-mi vine spatamanal cu ceva probleme de la gradinita .... Oricum o sa continuam septilinul pana ne mai lamurim ce si cum.
Ruxandra tocmai de-asta intrebasem , pentru ca am aflat despre excelentele rezultate ale barakai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

assa, sar'na! piersicutza face bine, din decembrie nu am avut pb cu racelile dar tocmai de citeva zile am scos gipsul de pe minutza, a reusit o cazatura artistica(fractura prin tasare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Eu am folosit cu succes atat ptr mine cat si la Maria, dar asta a fost anul trecut, pa cand avea 2.4 ani.Si a fost ff util, nu mi-a mai racit, doar viroze usoare.
Acum suntem iar racite
Si voi incerca iar sa il dau, acum e mai mare si le va inghitzi.
Multa sanatate!

Mergi la inceput