Baraka
Raspunsuri - Pagina 2

nona_denis spune:
Assa , bebel al tau ce varsta are? pitic sau
voinic?
Eu maine ma duc la medic si asi putea sa intreb de la ce varsta se poate da . Iar in privinta problemelor, stai linistita , o raceala usoara, un muculet e ceva normal. Si noi , adultii ne mai inbolnavim.
Nona, mami de Denisache
noni

ingridnen spune:
Cred ca ar trebui sa incercam si noi cu Baracca.... ca in rest le-am luat pe toate la rand. Doi ani de Rybomunil, luni de zile Imunomix, Oscillo, sirop Noni, si totusi... santem in al 2-lea an de gradi si din septembrie pana acum a fost bolnav de vreo 5 ori...din care de 4 ori s-a "lasat" cu antibiotic ...acum luam Augmentin offf
Ingrid si Cristi 5 ani

nona_denis spune:
Am intrebat. Se pare ca de la aprox 3 ani, ca sunt pastile si copii nu prea le inghit. Nu am aprofundat subiectul, pt ca am avut mai multe de discutat.
Ma gandesc si eu sa folosesc Septilin sau Baraka in lunile in care facem pauza de Broncho-vaxom. Oscilococcinum nu are nici un efect la puiul meu, nici Imunobaby. De la revelion nu a mai racit, dar atunci a facut pneumonie si s-a lasat cu antibiotice intravenos.
noni

ary_v spune:
Si noi folosim baraka. Nu prea imi dau seama exact dar cred ca au efect. Dar nu de asta am postat. Voiam sa spun ca pastilutele sunt gelatinoase si nu trebuie sa le inghita intregi neaparat. Robert le roade bine si apoi le inghite. Acuma important e sa ii placa, ca dupa cum ii miroase gurita sunt foarte aromate. Dar nu cred ca sunt rele la gust asa ca se poate incerca de la orice varsta daca copilul e capabil sa rontaie pastiluta.

rapsody spune:
Si eu incerc acum cu Baraka.. nu stiu cat de bune la gust sunt, au ulei de chimen... dar baiatul (3 ani si 6 luni) le ia ca sunt micute ca niste margeluse...sunt si pentru tuse. Rybomunil-ul n-a mai functionat a doua oara, acum un an a fost f. eficient, anul asta nu prea, a facut bronsita si apoi viroza..

assa spune:
Nona _denis merci mult ca ai intrebat. Intre timp am aflat si eu ca se da mai tarziu, cand deja poate sa le inghita fara probleme.