Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

na ca am venit si eu acasica..da frig mai e afara si bate si-un vant mama mama...brrr..v-a fost dor de mine k mie mi-a fost de voi
le urez si eu bun venit noilor gravidutze..Eva,MommyMagda,onutzu..sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi
ce bine imi pare ca v-ati vazut bebeii la eco fetele..si eu urmez hihi abia astept
eu i-am zis sotului sa imi ia si mie niste legume...ca am avut asa o pofta de salata verde ..off foame mare pe mine

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ancutza io astazi fac niste cotlete de miel cu salata verde abia astept sa ajung acasa ca deja mor...
Eu nu stiu ce sa mai mananc la serv, voi ce mancati fetelor???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

monica..mi-ai facut o pofta..abia astept sa vina ora 5 sa vina sotul cu salatzica mea si cu rosiile si castravetii..sa ma infrupt..eu imi fac niste cartofi fierti..si sa vad ce mai prepar..a si sa nu uit castraveciorii in otet..imi plac rau de tot de la un timp

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Multumiri inca odata de primirile calduroase!
Acum sa-mi spun si off-ul , daca poate fi numit un off. Eu nu sunt lamurita cu totul in ce priveste varsta lui bebe mic. La eco a iesit ca are 9+, dar am vazut ca celelalte fete care sunt de o "varsta" cu "noi" au trecut 10+ sau 11+.
La eco a mai iesit ca bebe are 1,5 cm (sapt trecuta) si ca e bine. Tati i-a vazut si inimioara (eu nu am putut vedea ca bate pt ca trebuia sa stau linistita nu misca nu respira ca sa se vada bine). Are mugurasi de manute si picioruse si suntem foarte incantati si fericiti!
Este primul bebe si avem emotii mari!
Va pup si va doresc si eu o sarcina usoara si sa aveti un bebe sanatos tun!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

monica eu la serv imi iau niste perlute de branza sau fagaras cu castraveti sau cu gulii. saleuri sau mini-pateuri , ce gasesc. colegele mele isi aduc farfuriutze cu pilaf, tocana sau sufleuri de legume etc. posibilitati exista. uneori mi-am fiert niste pui si am luat la mine, cu un castronel cu salata de rosii si castraveti. sau salata de ton facuta acasa cu ou si varza si rosii
mie mi se pare ca exista multe posibilitati la serv, ca sa nu mai vbim de sandwhich-uri sau catering de la sutele de firme (unele costa mult ce e drept, dar o data pe saptamana meritam si noi un rasfatz).

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Salutare burtici! Mi-am facut si eu in sfarsit curaj sa va scriu - va urmaresc de cand am aflat ca sunt dar n-am intrat din doua motive. In primul rand am vrut sa fiu sigura ca sarcina este ok pentru ca am mai avut anul trecut o sarcina cu probleme si m-a afectat foarte mult si in al doilea rand n-am putut sta prea mult la calculator pt ca din saptamana 8 imi este foarte rau. Vomit non-stop, orice as manca, nu pot bea nici macar apa, am avut si perfuzii puse pt ca ma deshidratasem f. rau si am si arsuri groaznice de stomac din cauza ca nu prea am nimic prin el. Am slabit deja 9kg dar asta nu e o problema ca aveam de unde (si mai am). Se pare ca este sarcina toxica, nu doresc nimanui, dar dupa spusele doctorului ar trebui sa-mi treaca peste vreo saptamana cand intru in luna a 4-a, Doamne ajuta!
Oricum sunt pregatita sa indur orice de cand am vazut la eco ca bebe este bine.
Va pup si va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Off fetelor,ne e foame se vede treaba! Azi dimineata ziceam ca nu am pofta de nimic. Acum abia astept si eu sa ajung acasa sa fac snitele cu piure.

La serciciu un sandvis, un iaurt cu fulgi sau cu musli, sau ce imi aduc de acasa! Nu e prea diversifiact nici meniul meu, pentru ca nu prea imi vine sa aduc mancarica de acasa. Nu stiu de ce. Ciudatenii de gravida!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multa sanatate andreea_and si doamne ajuta sa iti treaca cat mai curand toate starile astea neplacute
tin pumnii

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Sa nu uit si datele pentru listuta : DN 26.07.1979 UM 08.12.2007 DPN (dupa eco) 13.09.2008 .
Multumesc mult freshanana, multa sanatate si tie!

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bine ai venit, Andreea! Sa treaca nesuferita aia de greata cat mai repede, iti doresc!

July, pai asa ne-a fost intelegerea? Ai grija ce faci, ca ne suparam! Intre noi fie vorba, imi pare rau ca treci prin asta. Dar o sa fie bine! Mazarica e cel mai important!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput