Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, pai se poate? Tu te arati mai rar!

Mommymagda, scrie repede cele 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare, si da-ne mai multe detalii despre tine!

Pupici apasati!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

onutzu81,MommyMagda bun venit printre noi si sarcini usoare s-aveti...nu fiti suparici daca nu vi se raspunde l avreo intrebare , dar pana la 10-12 mesaje sunteti moderate si apareti ceva mai tarziu...
Corrina, felicitari pentru bebe jucaus; n-ai aflat ce-i?
Eva , felicitari pentru bebelina
Nushulica, din cescuta asta se pot bea ceai , cioco, cafea(dupa preferinta)
sanziana27, ce slabuta esti...(cred ca ti-am mai spus)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa EvaF, Codruta si Teomaria.
Stiu de regula celor 10-12 mesaje moderate si de accea pana acum nu am pus nici o intrebare.
Sper ca atunci cand voi avea neaparata nevoie de sfaul vostru sa fi trecut deja de acesta bariera.
multi-multi si dulci-dulci !
Mamici si burtici sanatoase!

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

weeeeeeeeee! mi-a vazut cineva mesajul! weeeeeee!
Multumesc de primire!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

salutare burtici! capitol nou, carevasazica... eu nu va dau inca datele mele, pina sapt viitoare cind merg la echo, ca nu mi-e clar DPN-ul. UM zice 12.10, dr zice 30.10. Merg la echo, cum va souneam, martea viitoare si poate ne lamurim.
Altfel am usoare greturi, mi-e si foame in acelasi timp, da' incerc sa ma controlez ca nu vreau sa ma fac balena....
Voi care cum va simtiti?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

wow ce de mamici noi
bun venit in odiseea noastra - sper sa va poarte noroc
ati stat cam mult pe ganduri pana ati intrat
sarcina usoara va urez si bb sanatos

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ilia eu ma simt deseori ca o vaca (mai ales de cd au crescut sanii si mi se par tot mai grei, nu am ajuns sa cpar bustiere o sa ma las pe mana sotului sa cpere el)
mi-au trecut si poftele (de cd am intrat in luna 4). doar un suc imi e indispensabil, de lamaie
sper sa fiti ok si voi

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

haha, freshanana!!! si cum cumpara sotul?... dati-mi niste bustiere ..cam asa de mari! si eu ii simt grei si ma dor, mai ales dimineata, cind ma dau jos din pat.. imi amintesc toate senzatiile astea de la celelalte doua sarcini, asa ca.. n-am decit sa rabd! pe mine cel mai rau ma enerveaza gustul asta idiot din gura, ca nici mincarea, nici sucurile si nici cafeaua nu mai au savoarea pe care o stiam.
asa ca... abia astept sa intru in 4 luni, ca tine, sa scap de toate astea. si sa vina celelalte, na!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bun venit noilor gravidutze onutzu, evaf si mommymagda!!! sa aveti sarcini usoare la termen si bebici sanatosi!!!

felicitari corina pentru bebe mare si jucaus(wow 6.6cmabia astept sa se faca si al meu asa de mare)

teomaria multumesc pentru cioco ceai si alte chestii...mama aia e o cescutza magica de are ce vrei tu ai aflat pretul ecografiei??te-ai lamurit cat costa? eu sincer pana acum nu m-am interesat pentru ca toate ecografiile le fac tot cu dr mea si la ea stiu preturile dar morfologia care o face 4d mi-am inchipuit si eu ca e mai scumpa

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello si de la mine!
Nushulica ma bucur ca esti bine. Sai ai parte de o sarcina usoara in continuare!
Onutzu81 bun venit si asteptam vesti de la eco
Delphinas ma bucur tare mult ca esti bine. Ai vazut ca nu aveai de ce sa iti faci atstea probleme
July stai cumintica in pat daca asa a zis doctorul. Bebe merita efortul asta.
EvaF, Leah, MommyMagda bine ati venit. sarcini usoare va doresc
Alinush sper ca nu incepi si tu cu paranoia
Oanasm multi pupici.....cum te simti???
Pupici multi pentru toate burticutzele si o rugaminte fetelor: nu va mai stresati pentru ca nu este bine nici pentru voi si nici pentru bebei.

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput