Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
beatrice001 spune:
codruta intr-adevar listeria dureaza 2 saptamani , dar cred ca peste tot e la fel , eu le-am facut la lds si tot atat a durat.

9+
EvaF spune:
Anca81, o sa iti tin pumnii pt triplul test, insa stai linistita, exista o marja de eroare a acestui test, iti da o idee asupra riscului, dar nu 100%. O sa fie bine, gandeste-te astfel!!!
Doctora ti-a recomandat triplul test datorita dimensiunii pliului nucal sau oricum? La bebelina mea pliul a iesit de 1,6mm. Si mie mi-a zis doctora de triplul test -ca oricum se face- dar in saptamana 16-17. Tu cred ca esti in aceeasi saptamana de sarcina cu mine, de ce faci asa repede triplul test? Trebuie sa faci o ecografie in aceeasi zi sau cu o zi inainte pentru a fi relevant testul, asa ca eu cred ca faci ff devreme testul.
Fetelor, ia spuneti-ne si noua, voi ce stiti? cand v-a zis doctorul sa faceti triplul test? In ce saptamana?
13+ 
NOI
Asa creste minunea noastra
musettepink spune:
EvaF eu la clinica unde fac triplul test mi-au zis ca incepand cu saptamana 15.
Legat de magazine cel de pe Stefan cel mare care incepe cu Chic M (la asta te referi?)am auzit de la alte gravidute ca e super.
Mai e unul pe mosilor cu S incepe si la care am vazut site-ul si mi s-a parut ok dar una e pe site si alta e cand pui mana pe ele,le probezi.mai e unul la carrefour militari cu R incepe unde au dresuri de gravide f dragute( unele).Si eu astept sa se mai incalzeasca putin si sa dau o raita prin magazine!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by alinushca
andy_galro, pai... atunci ar trebui data o lege care sa protejeze femeia in timpul sarcinii... ca bunul simtz comun nu prea are mare relevantza in multe locuri... spre exemplu in birourile in care se fumeaza fara nici o problema in nasul gravidutei....http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
draga mea cred ca ma confunzi ca eu nu m-am bagat la povesti pe subiectul asta....dar nu-inimic
...oricum eu sunt nefumatoare asa ca abia astept sa se introduca si la noi legea aceea cu fumatul interzis in locurile publice. Sa ai grija de tine. Pupici multi!!!!Andreea
10+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
EvaF, doctorul meu - care e un tip super si in care am foarte mare incredere - mi-a spus ca doar un pliu nucal cu dimensiuni de peste 4 mm ridica probleme in practica. TT-ul mi-a recomandat sa-l fac inca dinainte de masuratoare iar dupa ce am vazut dimensiunea translucentei i-am spus clar ca-l fac. Daca iesea translucenta sub 2.5 mm nu-l faceam pentru ca stiu ca da rezultate fals pozitive si nu am avut antecedente in familia mea sau a sotului si am 26 de ani. Acum insa mi-e foarte teama. Tot luni fac si ecografia si testul, in aceasi zi. Sper din tot sufletul sa fie bine.
nushulica spune:
fetelor nu mai scrieti aici avem capitol nou!
rog moderatorii sa inchida acest capitol
bebelushul