Ce inseamna a insela intr-o relatie???
Raspunsuri - Pagina 7
Dahriana spune:
sanziana,am observat la tine o chestie ciudata.
Ceva de genul : Ai iesit la cafea cu respectivu,ti-a placut..si ai fi continuat poate.
Dar cum,am inceput noi sa iti deschidem ochii ca nu e ok,te-ai oprit.Pana la urma,ceea ce simti tu conta,nu ce zicem noi ca nu e bine.Si daca nu ti-am fi zis noi,probabil ai fi continuat.
Atata timp cat ti-ai pus intrebarea daca e ok sau nu,inseamna ca ai avut indoieli in privinta ta.
Iar cu sotul tau,mi se pare un pic ca-l tii si cu dintii,sorry ca zic asta.
Ai pus niste comentarii care m-au facut sa cred asta.Nu imi exprimi siguranta in relatia voastra,asa cum sustii tu,mai mult..teama...
almo spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
"am incredere in tine, daca vrei sa mai iesi la cafele nu am nimic impotriva (bineinteles ca la raspunsul asta nu cred ca voi mai iesi la vreo cafea vreodata) sunt sigur ca faci ce e mai bine pentru noi..."
felicitari sotului tau. pe bune. adica pe mine (tot sot sunt si eu care scriu) ma depasteste clar pentru ca eu nu pot intelege ce putea fi bine pentru voi doi ca si cuplu, iesitul tau la o cafea cu un coleg de gym in conditiile date (adica te simteai bine in prezenta lui)
deci concluzia este ca oamenii sunt fiferiti. de aceea in majoritatea cazurilor, sfaturile din afara nu se potrivesc si pot face chiar rau.
(sotul lui almo)
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
blackpanterro spune:
Deci cand esti casatorit e un big NO-NO sa iesi la un suc cu un boy friend(a nu se intelege boyfriend)? Aici nu e cazul, ca tipul era coleg de gym dar in general asta e definitia?Casatorie=nici o companie masculina decat doar daca ai badigardu' dupa tine?
Eu am multi prieteni barbati in Ro cu care inca givanesc si la care nu renunt pt ca sunt foarte buni prieteni si pe care ii cunosc de cand suntem mici.Sotul intelege foarte bine asta.Stie ca nu e nimic de banuit .
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
XIO spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Deci cand esti casatorit e un big NO-NO sa iesi la un suc cu un boy friend(a nu se intelege boyfriend)? Aici nu e cazul, ca tipul era coleg de gym dar in general asta e definitia?Casatorie=nici o companie masculina decat doar daca ai badigardu' dupa tine?
Eu am multi prieteni barbati in Ro cu care inca givanesc si la care nu renunt pt ca sunt foarte buni prieteni si pe care ii cunosc de cand suntem mici.Sotul intelege foarte bine asta.Stie ca nu e nimic de banuit .
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Bine spus. Incepeam sa cred si eu ca sunt mai ciudata.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Ramona J spune:
quote:
Eu am multi prieteni barbati in Ro cu care inca givanesc si la care nu renunt pt ca sunt foarte buni prieteni si pe care ii cunosc de cand suntem mici.
Ar trebui sa vii la dictionarul de regionalisme, cred ca tu le poti ghici!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
No binie :) a givani=a sta la troci LOL, a vorbi, nu e nimeni de prin Banat/Ardeal pe aici? :)
Rufus spune:
quote:
Parca gimnastu' lui Sinzi nu era o cunostiinta din copilarie...sau ma insel? Schimbam subiectu?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
blackpanterro spune:
Nu conteaza, poti socializa cu barbati daca esti maritata fara sa insemne saritul in cearsafuri nu?La fel e si cu barbatii casatoriti....nu au voie la nici o prezenta feminina fara ca nevasta sa isi arate coltii?
Ramona J spune:
quote:
No binie :) a givani=a sta la troci LOL, a vorbi, nu e nimeni de prin Banat/Ardeal pe aici? :)
Stiu ce e, mi se pare ca l-am si scris la subiectul despre regionalisme. Dar te invitam acolo ca uite ca le stii!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Elise spune:
quote:
Nu conteaza, poti socializa cu barbati daca esti maritata fara sa insemne saritul in cearsafuri nu?La fel e si cu barbatii casatoriti....nu au voie la nici o prezenta feminina fara ca nevasta sa isi arate coltii?
ba da, bineinteles.
Da'e important ce iti inspira respectivul: pe mine m-a pus pe ginduri faza cu "ma face sa ma simt mai FEMEIE".
Exista bine merci tot felul de relatii de amicitie, da'parca asta cu "ies ca sa ma simt admirata" nu suna a bah, Gigel, iesi la o bere?
Bine...exagerez, ideea e ca amicii sint amici, fata de ei de obicei n-ai idei d'astea suav feminine... sa vad daca ma place... o, ce bine ca ma place....mai rupem o petala...
Elise & BBLisa