Ce inseamna a insela intr-o relatie???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

dahriana, nu am spus ca m-am simtit mai femeie...ci doar o femeie atragatoare...nici nu am spus ca imi e prieten...am spus ca e un amic, un tovaras de o cafea dupa gym (si de 3 ori am iesit cu el...a 4-a oara am iesit cu fetele...cu care am ras de intamplare...)
Nu ma ascund cu nimic ...pentru ca nu mi se pare nimic rusinos, si nici de ascuns...
Chiar nu mi se pare nimic deosebit sa iti placa sa fii admirata si de alti barbati, sa te simti bine si in compania unui barbat cu care nu ai nici un fel de relatie decat de barfa...
Dar poate sunt eu putin mai ciudata

De asta am si postat...m-am speriat (si poate ca am dreptate - desi nu as vrea sa ii dau mai multa importanta decat mi se pare ca are) cand am citit prin alte parti, ca ceea ce mie acum mi se pare absolut inofensiv poate fi luat ca o inselaciune...

Oricum m-ar interesa cine a ajuns in patul cuiva dupa cateva cafele si o gluma in vazul tuturor (caci nu ma ascund, si ma repet)???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

si inca ceva...daca sotul meu mi-ar spune ca il deranjeaza...m-as muta la un alt gym...si as uita toata intamplarea...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

sinzi ana, tu ai ”cerut” pareri despre limita de toleranta a cuplului, cand e vb de inselat. si fiecare ti-a zis limita ei/lui.
tu stii care sunt limitele tale , in ceea ce il priveste pe partenerul tau.

dar limita lui? nu cumva vrei sa o testezi?

tu incerci sa te dezvinovatesti(cand raspunzi fetelor) si sa minimalizezi situatia cu tipul acela.

din pct meu de vedere, FAPTUL CA INTALNIRILE CU X , LA CAFEA, ITI DAU DE GANDIT, TE PREOCUPA, ITI OCUPA MINTEA SI VREI PARERI, EXPERIENTE ALE ALTORA........... E SEMN CA TIPUL, SITUATIA UNUI X DIN AFARA CUPLULUI SUNT MAI MULT DECAT O AMICITIE/barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

sanzi_ana !
eu sunt sotul lui almo.

sfat de sot : nu ii spune nimic sotului tau si muta-te la alt gym.
asta daca chiar vrei sa ramai fair, nu doar sa pari corecta pentru lumea de pe forum.
daca ii spui sotului tau, probabil iti spune ca il deranjaza sa mergi la cafea cu "atletu' " dar pe langa asta, ceea ce tu nu iti vei da seama e faptul ca el se va gandi de-acum de doua ori cand va pleca undeva.
sa nu crezi ca o sa zica "a, sanzi_ana mea imi spune tot". o sa isi spuna "de data asta ma scapat dar daca data viitoare ma aleg cu coarne ?"
deci, pentru linistea cuplului tau, cand se intoarce anunta-ti sotul ca schimbi sala de gym (gasesti tu un motiv paluzibil) si cu asta inchide subiectul aici.

sau ai varianta a doua, fa cum zic baietii de la def leppard :

"Women to the left, women to the right
There to entertain and take you through the night
So grab a little heat and come along with me
'Cause your mama don't mind what your mama don't see "

in ambele variante sa ii spui ceva sotului tau e aiurea.
eu sa fiu in locul lui, daca ai alege varianta cu schimbatul salii de gym, si as afla adevarata poveste peste 5 ani as fi mandru de tine.

dar vezi tu ... "cate bordeie atatea obiceie" :) adica sotul tau poate nu gandeste ca mine.

si ca raspuns la intrebarea initiala, adica de unde incepe inselatu' : incepe acolo unde, daca aceiasi chestie ti s-ar face tie, te-ai simti inselat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by almo

si ca raspuns la intrebarea initiala, adica de unde incepe inselatu' : incepe acolo unde, daca aceiasi chestie ti s-ar face tie, te-ai simti inselat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Raspunsul asta e de milioane, zau!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sa fiu sincer, credeam ca vei primi sfaturi de incurajare, dar vad ca nu e asa. E bine. Ma tot intreb cum crezi tu ca incepe o relatie, daca ceea ce faci tu este asa nevinovat...vorba Elisei, sariti direct in pat? E logic sa inceapa piano, sa discutati, observati compatibilitati, ajungeti la marturisiri, mai o cearta acasa si binele de dupa, in compania pretinului, la o cafea...Crezi ca esti chiar asa tare sa spui stop cand vrei tu?
Ma gandesc...de ce trebuie sa faci ceva si apoi sa-ti spuna sotul ca nu-i place ideea, ca sa abandonezi? Daca simti ca e ceva mai delicat, de ce nu-l intrebi, direct, "mai Vasile, ai ceva impotriva sa ies si eu la o cafea cu unu' care-si arata coltii la mine? Ca daca nu vrei, nu ies, dar daca zici da, eu m-as cam duce...da' nu vreau sa te superi".

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Nu as fi vrut sa ii acord mai multa importanta decat are...o cafea un un coleg de gym...
Dar...sincera sa fiu...mi-a pierit tot chefu...de cafea cu respectivu...nu de gym (nu stiu daca de la mesajele voastre, sau m-am plictisit, sau poate ca am gasit ce cautam - o simpla "lauda"
- si acum nu ma mai intereseaza, sau pentru ca vine sotu si nu mai am timp...)
Cert este ca mi-a trecut total...a fost asa o chestie de moment...

Almo, din nefericire...eu nu pot sa ii ascund nimic sotului...(poate nici daca as vrea)...asa ca vrea nu vrea...va afla...sper sa nu o ia asa tragic...

Rufus, sincer...eu cred ca o relatie incepe atunci cand cea actuala sufera...
Si pe cuvant, ca zilele astea am pus in balanta tot...si nu am gasit nici o "fisura" in relatia noastra...(doar ca a fost plecat 2 sapt la un curs intr-o alta tzara si poate ca am simtit nevoia sa comunic mai mult pt 3 zile...simplu cum mi s-a parut atunci)
Si nu m-am gandit ca sotul s-ar speria de cafeaua asta...caci, cum am pomenit la inceput, stie ca se hlizeste unu la mine la sala de gym...a ras si a spus ca are incredere in mine si e mandru ca nevasta=sa e admirata dar doar el "pune mana"...

Oricum...nu stiu ce m-a influentat, care este adevaratul motiv...dar chiar mi s-a taiat de cafea in compania tipului....eh..asa sunt eu...ma plictisesc repede...

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si mie mi-a placut mult definitia asta:

quote:

Cam asa mi-e si mie.

Am si eu vreo doi amici barbati, dar zau ca toti sunt pentru mine total asexuati.

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Oricum...nu stiu ce m-a influentat, care este adevaratul motiv...dar chiar mi s-a taiat de cafea in compania tipului....eh..asa sunt eu...ma plictisesc repede...

In sfarsit...
Nu am nimic sa mai adaug, in afara de faptul ca, din nefericire, o relatie poate incepe si cand actuala nu sufera, din motive diverse, pe care sunt sigur ca le cunosti, daca le cauti putin. Oricum, increderea sotului iti demonstreaza calitatile.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Pe scurt (ca sa nu privez sotu de prezenta mea...si ca avem multe de recuperat)...a privit cum ma asteptam : "am incredere in tine, daca vrei sa mai iesi la cafele nu am nimic impotriva (bineinteles ca la raspunsul asta nu cred ca voi mai iesi la vreo cafea vreodata) sunt sigur ca faci ce e mai bine pentru noi..." apoi i-am spus de voi...si a ras..."nimeni nu poate stii ce relatie avem noi, cat ne iubim, cata incredere avem unul in altul, asa ca parerile lor sunt vazute din pc lor de vedere si nu reflecta relatia noastra"

ps...l-am rugat pe el sa scrie...dar a spus ca nu se pricepe asa bine ca mine

:

Mergi la inceput