Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

pe mine ma durea burtica mai devreme ca la cm....si m-am cam speriat....acum vad ca mi-a mai trecut...uuufffff.......

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

buna burtici!
Acum am ajuns si eu la calculator. Am fost sa-mi iau analizele de anticorpi de la Fundeni. Anticoagulantul lupic nu a iesit in limite normale, insa dr Uscatescu nu mi-a dat sa iau decat un tratament relativ uzual. Cu aspenter, magne B6, vit C si acid folic. Dupa ce am luat aceste analize, am tras o fuga si pana la laboratorul Unisyn ca sa imi repet 2 dintre ana;izele de coagulare. Acestia le vor trimite in Germania, pt ca acolo le lucreaaza ei. Pb e ca dureaza cam 10 zile.
Aramas sa ma duc apoi cu eco de 10 sapt la dr Uscatescu sa o vada si sa imi spuna atunci ce tratament imi mai da.
Fetelor, eu v-aam mai intrebat dar nu mi-ati raspuns; la ce medici va duceti voi? Ma refer in Bucuresti

Pupicei!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Am uitat sa va spun ca am programare la dr Petrache pe 13 martie. Abea astept

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

bun venit noilor burtici...
am vazut ca unele dintre voi aveti deja greturi de pe la 4 saptamani sau mai devreme, eu nu am avut inca, in afara faptului ca ma mai doare putin burtica din cand in cand (ca la cm, dar mai putin) si ma simt cateodata cam balonata, nu am probleme... sunt super ok... aaa si sanii sunt ceva mai sensibili...

miha5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

almiona, eu voi merge la Medlife la dr. Popa Mirela. Si acolo vreau sa si nasc....este mai scump, dar mie mi-au placut conditiile si curatenia.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetelor! Ne inmultim, ce bine!Eu deja am inceput cu greturile. Ce-i drept nu am dat inca la boboci, dar mi-e rau mai tot timpul. sa nu mai vorbesc de starea de somnolenta. As dormi non-stop.In rest, fericire maxima!Si pe mine ma incearca durerile de burta.Abia astept sa merg la echo!
flore26, te-ai hotarat la ce doctor mergi?
maryb, faci treaba buna la odisee.
Sper sa ne strangem cat mai multe!

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare pe ziua de azi!
bun venit noilor burticutze!
gata scirbiciul pe ziua de azi
vb de greturi, eram sigura, ca ieri ziceam ca sunt ok, de azi nu mai sunt asa bine, am avut o tentativa nereusita azi la munca.
eu nasc la polizu, ca si la prima sarcina, cu acelasi dr, suciu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce mai fac burticile azi?
Maryb tot te plangeai ca esti singura pe aici, acuma ai o gramada pe langa tine
Ramonella ce mai faci? Bea?

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

maryb, te rog, poate verifici tu care dintre link-urile urmatoare (pe care le aveam eu salvate de alta data) nu le avem in lista si le adaugi cand ai timp:

www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">Ghiceste sexul - distrati-va ghicind sexul bebelusului vostru
masuratori utile recomandari gravide
Index subiecte=Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
calculator sarcina www.pregnancy.org/pregnancycalendar/" target="_blank">pregnancy calendar
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in timpul sarcinii www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutatea si cm fat normal anatomy
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica in diferite saptamani filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina saptamana cu saptamana
www.scoalaparintilor.ro/" target="_blank">scoala parintilor 126 zile concediu pre si post natal
www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pt travaliu www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere lista bagaj spital
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

interesante link-uri mav. cel cu dezvoltarea bblului nu merge:(
noi o sa mergem la dupa paste, cred. analizele le-am facut in ian (cele de la guv), asa ca sunt linistita.

alexa simami

Mergi la inceput