Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maryb spune:
dragele mele, voi face ceea ce imi cereti in limita timpului disponibil....sper sa nu va suparati pe mine.
maryb 5+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
ginye55, multumesc frumos pentru aprecieri. Mai scrie repede vreo 2-3 mesaje ca sa scapi de monitorizare si sa-ti apara mesajele imediat.
maryb 5+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
testele mele
anes spune:
Buna fetelor! Sunt o noua graviduta si as dori sa ma primiti printre voi. Inca nu mi-am revenit duoa socul pe care l-am avut, cand am vazut cele doua liniute. Am facut trei teste ca sa ma conving
. Sunt in culmea fericirii. Sotul meu a ramas incremenit cand i-am spus.
Spun asta pt. ca noi am avut probleme (sotul avea oligospermie severa) si incercam de 4 ani sa avem un bebe.
In fine, prima zi am ultimului CM a fost 4.02.2008, anul nasterii mele 1974. Presupun ca DPN va fi in saptamana 11-15 nov. 2008 (am ovulatie precoce). M-am programat la medic pe 7.03.2008 si imi va spune atunci mai multe.
alexa si mami spune:
bine ai venit anes! felicitari pt burticutza. sa-nteleg ca este o surpriza placuta alexa si
mami
miruna22 spune:
mai fetelor, va invidiez pentru testele voastre!
sunt atat de clare! la mine a 2 a liniuta e mai pala decat cea de control
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=OANA&year=2008&month=11&day=11&babycount=1
flore26 spune:
MIRUNA poti scurta semnatura ta, si astfel nu se mai lateste pagina ...da PM daca vrei sa te ajut...
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
ANES bine ai venit printre cele mai fericite burtici
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Bun venit la odisee, anes. O sarcina usoara, cu cat mai putine greturi.
miruna22, nu-ti mai face atatea probleme. Si la mine a fost a doua liniuta mai pala, dar atata timp cat exista un lucru este sigur: esti graviduta. Asa ca bun venit la odisee si tie!
4+
vrajitoarea spune:
buna viitoare mamici.am aparut si eu pe aici,abia am timp sa scriu ,andrei nu ma lasa o clipa.are un an si patru luni.si mi-e tot somn ,cand doarme el ma culc si eu ,tot aman treburiel.si voua va e asa somn?dar ma culc la1noaptea.am avut probleme cu sarcina ,mi-a venit si sange ,mi-a dat dr utrogestan de 2ori pe zi si mi-e mai bine si pauza la ,nu stiu pana cand ,cred ca pana imi fac analizele ,ca nu le-am facut doar eco sa vada ce se intimpla.voi luati elevit din primele sapt ale sarcini sau doar mai tarziu?ca nu stiu daca nu cumva imi face rau calciul din el ,are putin.amnevoie de calciu dar nu vreau sa il pierd pe bebe.va pup.ma culc putin.
diana,mama lui andrei