Copil de 7 ani - Cum sa ii corectez indolenta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Imi pare rau de micuta. Va doresc multa sanatate.
Eu personal nu as pune chiar totul in seama hormonilor. Dar adevarul este si ca omenirea cunoste destul de putine in acest domeniu si nu se stie nicodata...

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Va multumesc pt incurajari tuturor!
Astazi am fost la spital pt dozarile hormonale. I-au injectat un hormon si i-au recoltat sange ca sa masoare efectul la 4 ore si urmeaza la 24 de ore.
In rest hipofiza e normala, tiroida si ovarele sunt "curate", spun asta pt ca din pacate o cauza a pubertatii precoce pot fi tumorile pe una dinaceste glande...
In schimb am aflat la eco ca ovarele s-au "trezit", au activitate, sunt in ambele parti foliculi de 3-4mm.
Acum nu mai avem de facut decat sa asteptam rezultatele analizelor si sa vedem ce tratament primim. D-na doctor ne-a spus ca ii va opri aceasta "trezire" timpurie a corpului pt ca poate ramane f. mica de inaltime (se opreste prea repede din crestere).
In concluzie m-a linistit si am aflat mergand la Parhon ca sunt f. multe fetite in aceasta situatie. Mi s-a atras atentia la consumul de soia care e modificata genetic si la consumul de carne care e toata imbibata de hormoni, antibiotice si alte chestii. Asa ca o sa trecem mai mult pe branza, oua, peste, desi nu m-as baza ca si astea sunt "curate". Oricum, sa ma apuc de crescut gaini e exclus si nici legumele si fructele nu mai sunt ce au fost. Asa ca.... asta e...din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

A! Si tot azi m-au pus sa o duc la o evaluare psihologica. Concluzia psihologului dupa o ora de discutie: Sufera de cand s-a nascut cel mic (care are acum 1 an si jum) pt ca a fost primul copil, prima nepoata a ambelor perechi de bunici, a fost odorul nepretuit (ceea ce e si in continuare in ochii nostri) si apoi a fost detronata, a pierdut teren, si diferenta e de 5 ani si al doilea e si baietel. Plus ca a inceput si scoala.
Deci s-au adunat cam multe pe capul ei in ultimul an.
Insa, dupa spaima pe care am tras-o zilele astea, pana am vazut ca nu are nici o tumora pe nicaieri, nu mai vad nimic in fata ochilor: nici dezordine, nici note, vad numai un copilas care slava domnului e sanatos si sincer, acum nu ma mai intereseaza dacat asta.
In concluzie micuta a primit o papusa mireasa pe care si-o doreste de mult si o carticica de citit cu poze frumoase, pt scolari de cl.I.
Si uite asa, Doamne Doamne mai da cate o lectie lui mami ca sa nu mai aiba critici pt prostii cum ar fi ordinea si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

MamiFlori, imi pare bine ca v-ati mai linistit.

Mergi la inceput