Sezatoarea canadiana (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Try, e varsta.

Asa era si Victor, asa e si Anca acum.
Dar acum Victor e mare, cand vin de la serviciu, Ancuta ar alerga si pe holul blocului inaintea mea, Victor abia imi raspunde la salut.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Try, si eu mi-am pus aceasta problema, vitamina D si flor, daca sa le dau sau nu. Flor nu le-am mai dat, pentru ca erau prea multe pareri contra, dar le florurez dintii la dentist, o data la sase luni. Vitamina D insa, dupa lungi cautari, am zis ca le dau, desi pediatra mi-a spus sa fac cum vreau. Traim intr-o tara unde e multa iarna si am zis ca nu are ce sa le strice, mai ales ca am citit si eu despre legatura cu cancerul la sin despre care vorbesti tu mai sus. Asa ca le dau vitamina D, cite 1 ml pe zi, la toti, in lunile cu R, asa scria undeva (septembrie-aprilie). Bine, lui Lisandru ii dau pina la doi ani in toate lunile, apoi numai in acestea. Si le voi da pina tirziu, cit timp vor fi in crestere (asta daca nu apare vreun argument puternic sa nu o fac). Mai sint si zile in care uit sau nu mai am si trebuie sa cumpar... Sper ca fac bine, e singura vitamina pe care o iau, cu restul nu sint de acord decit in cazuri de forta majora.

Si fetele stau scai dupa mine, dar se bucura cind ramin cu tati pentru ca stiu ca fac ce vor ele, vad cite desene vor si ce vor sau chiar cite un film interzis de mami, se joaca de-a monstrii (eu nu le dau voie), maninca ce vor si unde vor... Stiu ele ce stiu, practic las trei copii acasa, nu doi! Eu sint mai matura un pic, desi nici eu nu am toate doagele acasa! In seara asta am fost toate trei la plaja si l-am luat si pe Lisandru cu noi, am dansat in costume de baie pe nisip (bine, ca am tras bine perdelele sa nu ma mai vada si altcineva la cita sint), am stat la soare pe nisip! Acum sintem obosite, facem dus, sa se duca nisipul de pe noi si mergem la nani!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Simona,

in cazul in care vremea tine cu noi, venim si noi maine, noi insemnand eu cu Tatiana (Aska) plus matusa ei, deci 3 persoane.Am retinut ca ai facut deja rezervari, sper sa nu fie o problema.

Felicitari pentru job, la mai mare.Masa si dansul maine seara, asa-i ?

Ok, eu cred ca voi ajunge in jurul orei 17h, deci vrand nevrand voi intra cred ca WalMart si incerc la 18h sa fiu la restaurant.
Pe maine.

PS in cazul in care se schimba vremea si anulati intalnirea, please scrieti ceva inainte de 16.30 ca sa nu plec la drum.Mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Seara, doamnelor. Amanunte de logistica acuma (deh, ce sa fac, deformatie profesionala ) ... ajung la 6 si intreb de masa rezervata pe ce nume? Sau daca ajung un pic inainte de 6 ... ca sa nu ma fac de muci ...

Nelia, pai tot laptele din comert si multe alte produse lactate si nu numai sunt imbogatite deja cu Vit D, crezi ca mai e necesar sa le suplimentezi? Eu pe asta m-am bazat si nu i-am dat lui Matei, iar Marc, cum papa formula, oricum aia are si D in ea. Sper sa nu gresesc .. totusi.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simmona sunt si eu pe aici www.dropshots.com/mikiion#date/2008-03-01/14:48:23" target="_blank">inzapezita......
Dar am avut examenele de mi-session, apoi mi-am lasat sotul sa recupereze ca a trebuit sa stea cu Marc non-stop ca sa termin eu lucrarile.....Si acum ma apropii de calc doar ca sa-mi fac impozitele sau sa caut un job de vara......Si sa refac Cv-uri. Acum sunt si eu in vacanta. Si profit sa ma culc si eu la 9......
Deci calculatorul si forumul au fost pe locul 3.....

Plus ca azi am mai fost personal la o gradinita si am iesit asa de desumflata..chiar daca sunt de mai bine de un an pe lista, am avut revelatia ca am sanse zero sa gasesc loc la 7 CAD in gradinita adevarata din septembrie.....Iar in mediu familial nu ma intorc.....Si sa platesc in continuare 30 cad pe zi......Nu prea imi mai permit inca un an.

Petrecere frumoasa maine

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bai, nu stiu, ori citesc eu fooarte incet, ovspr (ori voi scrieti prea repede)
aici e ciudat in continuare: in fiecare zi e primavara, cind de fapt luna feb e cea mai ciinoasa luna din an.
kristin, mersic. acum sper sa tin minte de unde vine K/W.
maru, am tinut montignac. recomand metoda, pt ca daca stii cum si ce alimente poti sa combini, cantitatile sint nelimitate.
simona, felicitari pt job! probabil ca pina acum ai luat si 1ul salariu si l-ai si spart in mall-ul preferat.
podeanu, eu urmaresc VS de ceva timp. sint enervanti pt ca toate ofertele de discount le au doar pt US. daca te duci peste granita sa iti cumperi toale nu poti, pt ca tot ce inseamna bluze, pantaloni..etc, tb comandate pe net. in magazine au doar lenjerie intima (gen la senza). si da , ai dreptate, imi pare rau ca ai aflat pe pielea ta, unele chestii arata intr-un fel pe net si oribil in realitate, de aia ma si gindesc si paragindesc...... si tot nu am comandat nimic pina acum. cauta pe forum aici, vreun subiect gen "fetele din..US" - si intreaba-le pe ele. eu astept intii sa imi fac reductie de sini si dupa aia cumpar sutiene..etc.
oge - cind vezi ca gifii in loc sa respiri si nu te mai poti inchide la sireturi pentru ca nu iti vezi pantofii, zau ca iti vine "sa ii dai pe costum" lu; ala de iti flendure felia aia de pizza prin fatza ochilor. eu cel putin asa am simtit.

daca vreti cartea cu/despre monti, dati-mi pemeu cu adr voastra de mail si trimit la fiecare cartile, 2-3 explicatii, etc. si nu in ultimul rind traditionalul BAFTA !

de azi am inceput si eu serv. am gasit contract fix pt o luna, adica pina aproape de plecare. sper sa intru mai des. am lipsit 2 zile de la apel si in seara asta am si gasit 5 pagini necitite. noroc ca mi se par cunoscute ideile discutate, ca altfel ma gindeam ca ati schimbat si capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikkion, pai tu de ce nu vii? Ar fi fost o sansa sa ne cunoaste, tare mult mi-ar fi placut. Si imi pare rau si de Simi ca nu vine... Hai, fetele, mobilizati-va, e vorva de o ora acolo...
Carmen, da, stiu, dar eu am zis ca vreau sa fiu sigura ca nu le lipseste o vitamina atit de importanta. Stiu ca surplusul nu se elimina din organism si poate face rau, dar doza minima e de 1ml pe zi in perioasa cresterii si nu stiu daca iau un ml din alimentatie. Totusi, nu e nevoie de acest ml daca stau suficient la soare...
Eu le-am dat vitamina D pina la doi ani pentru ca fetele nu au avut deloc lapte praf, au supt de la mine si dupa 18 luni au papat direct lapte de vaca. Si sa stii ca si eu iau vitamina D, am citit atitea lucruri bune despre ea!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Maru, dam si doggie-bag sau cum s-o spune !!! Nu stiu cum va transporta Daniela zeama, dar ne descurcam noi .Daca esti interesata de intalnirea de la mine, da-mi de stire vineri sau sambata .

Eu tare as veni la Mandarin cu voi ca-mi sunteti dragi toate de numa, dar la serv m-au pocnit cu-n schimb de 13 ore de joi pana vineri la 7 dimi, deci seara numa de petrecere nu voi fi buna, mai ales ca sambata trebuie sa ma mobilizez exemplar ca am gasca mare!

Parpalak, felicitari maxime pt noul job, asta e si visul meu, ceva de 8 ore, fara schimburi, aproape de casa…inca sunt vise da’ nu disper !!!
Asa fac si eu , iau iarna asa cum e ca doar asta e Canada, scot copiii afara la joaca, ca daca-I tin in casa turbeaza si ei, si noi, numai de schi na-m curaj, in rest incercam sa stam pe afara macar in we, ca-n timpul saptamanii mai cu serviciul, cu activitatile, mai greu.
David, la cele 15 luni e innebunit sa umble in zapada sau cu saniuta… in casa incearca el sa-si umple timpul dar tot mai fain e afara, vine cu obrajorii rosii ca 2 mere coapte de-ti vine sa-l mananci..iar Ioana executa casemate , ingerasi si tot ce se mai poate din zapada

Anda Panda, eu sunt cea din KW, pe langa alte fete ofcorz…inseamna Kitchener-Waterloo, aici la tara, unde e frumos si bine, plin de romani si veselie. Ca asa imi vine mie sa scriu la 3 dimi , ca sunt la serv de 9 ore deja…si ma mai asteapta inca 3-4…

Bai frate, zic si eu, dar mai vine primavera asta, oare cand or mai inflori brandusele mele? SI lalelele???

Chiar, voi ati gasit undeva sa cumparati bulbi de ghiocei? Cica ar fi la Costco dar cum eu calc rar pe acolo, n-am vazut…

Daca nu mai am cand intra pe forum, va urez la toate distractie maxima pt aripa franceza cat si pentru aripa engleza de 8 martie si multa primavara in suflete...ca pe afara, sufletu'!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Hei, Nelia, pai acuma am remarcat ca pozele tale din copilarie sunt de la Radauti ... lol, pai eu am crescut in Suceava si la Radauti am petrecut o gramada de timp .. nasii mei sunt de acolo, si o gramada de prieteni de familie ... deci avem background comun ... de abia astept sa merg in Romania anul asta, vreau sa il duc pe Matei la un tur al manastirilor, si poate si la Vatra Dornei cateva zile, si la mare ... oai, cate is de facut ... sper sa apuc sa le fac pe toate.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

distractie placuta tuturor doamnelor in seara asta!

nu va pot onora cu prezenta. poate alta data.

andapanda...back in shape :)).woww.esti exact cum te-am lasat...acum tz ani...ca nici nu mai stiu...bravo! frumos pitic aveti.

Mergi la inceput