Sezatoarea canadiana (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Numai maine nu-i poimaine...

Maru, mersi! Iar cu jobul, asa sa-ti fie cand ti-a fi mai rau, atunci.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, cu plecaciuni :)
Multumesc de urari, ma bucur de dau pe-afara, creierul meu e in vacanta, desi sint racita si obosita... Nu-s cum o sa fie jobul nou, mai vedem, sint chestii la care am de pierdut, si am acceptat pierderile constient, sint chestii la care cistig, care, pe moment, au atirnat mai greu in balanta la luarea deciziei.

Ana, o sa fiu pe Corbusier, aproape de Dagenais, dar vinerea am o ora de lunch, asa ca ne intilnim sigur, de cind astept sa pot sa fac si eu asta, ca aici aveam jumatate de ora de lunch si nici macar n-apucam sa ajung la Subway-ul la care ma tot chema una din prietene, darmite sa mai si stau cu ea la taclale!

Dana, got the message cu copiii, da' n-ai ceva prieteni sa-i lasi la ei? Unii cu copii, sa aiba si ei fun! Pe mine Radu m-ar uri sincer daca l-as tiri la masa in oras miine!

Mi-a scris Simi cum ca nu mai ajunge, din pacate, ma duc sa recitesc ce-a zis sa vad daca pot s-o razgindesc, macar sa treaca sa ne vada...

De Mikiion mai stie careva ceva? Ca n-am auzit-o de o vreme... Mihaela unde esti?

Gasca de la Marathon, de miine, o sa constatati cu bucurie ca sint ragusita de nu mai pot si vorbesc tot pe silabe, ca ala al lui Pavel Stratan :)))))) Pe bune, o sa-mi trebuiasca megafon sa ma fac auzita! :)) Da' eu dau mult din miini si sint expresiva, compensez!

Acum fug, sa mai dau din stiinta mea si altora, re-postez miine dimineata lista!

Simonna,
AMR 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu si Camelia am stabilit ca ne incumetam la drum,daca e circulabila vremea, asa ca trimite-i un email cu nr de tel 519-896-4999 si o agatam si pe ea.
dar, din pacate, vremea se anunta de kk, o alta furtuna de zapada va lovi zona vineri seara sper sambata cu 20 de cm de zapada. Asa ca zic eu ca si Donia tre sa fie precauta!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Buna mamicilor,
sper ca va mai aduceti aminte de mine, acum aproape un an postam un anunt de mama-soacra care ar vrea sa aiba grija de un copil. Gasit, rezolvat problema, dar... acum as avea si eu nevoie de o bunicuta care nu are nepotei de ingrijit si care ar vrea sa vina la mine sa aiba grija de puiul meu de un an. Eu as avea nevoie din mai, poate stiti voi pe cineva (intotdeauna ati fost niste dragute) care ar fi dispus, contra unei sume de bani sa faca acest lucru. Eu nu am nevoie de menaj sau facut mancare, doar sa stea cu bebe, eventual sa iasa pe afara cu el.
Multumesc si sper sa nu fiti suparate ca nu prea am scris, nu am avut raspunsuri la intrebari, daca am avut, am postat.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetelor,

Nu mai apuc sa citesc darmite sa scriu, parca s-au aglomerat toate acum si mie imi sta capul numai la plecare, dar mai sunt vreo 2 luni si eu nu mai am nici un chef de treaba

Simonna, multe multe felicitari pentru job-ul cel nou si bafta mare, mare lucru sa fii aproape de casa.

Si eu de-abia astept sa ne vedem vineri, sper sa nu inceapa furtuna decat dupa intalnirea noastra

Bafta fetele cu curele de slabire !

Va pup

Magdone 27+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dragi canadience, am aterizat si noi azi dimineata, din paradis (Punta Cana) in inferul alb (Montreal)... Acum fug la birou, asa ca va dau amanunte mai tirziu. Dar tare este bine in vacanta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reconfirm pentru intilnirea de miine, doar daca nu vom fii complet ingropati in zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, ati venit ?
Eu in locul vostru as fi ramas in Paradis.

Noi ce sa zicem, daca scapam de iarna asta, nu mai plecam din Quebec.
Am inceput in forta.

Ieri am stat acasa cu copii, tare bine a fost.
Azi sunt la scarbiciu cu gandul la spectacolul de sambata si masa de maine seara.

Simonna, felicitari ptr. job.
E mare lucru sa fii aproape de casa, parca a mai scris cineva exact asa, ups !!

Cu slabitul, sunt in trend, a se citi am slabit cu Monti dupa Victor (vreo 5-6 kg in 2 luni, la inaltimea mea era ceva), si astept sa imi vina mintea la cap si sa ma hotarasc sa slabesc si dupa Anca.
Anda, daca tu rezistai lg. pizza si Cola, ai toate respectele mele.

Gata pauza de pranz. O zi buna in continuare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simonna, daca aduci lista, mai pune si adresa, ca nu mi-a notat-o si mi-e lene sa ma uit in urma. Daca nu mai intri, o gasesc eu... Abia astept! La mine e sigur, Lisandru nu are cum se supara pe mine ca il iau! Inca... Fetele!?! Raspuns: Si noi cu cine stam, cu tati? Da. Uraaaa! Na, spuneti si voi! Cine se chinuie si cine cistiga???

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Simona, felicitari pt un asa job, auzi la ea 10 minute… Eu m-am obisnuit asa de tare cu drumul asta lung pana la serviciu ca acu’ il prefer. Ora asta si-un sfert de dus la servici e, ca sa spun sincer, singurul moment din zi cand nu trebuie sa dau socoteala nimanui (sef, copii sot, mamaie, casa), e momentul cand fac ce vreau (dorm, citesc sau fac muschi la memorie, ma gandesc la ale mele). Parca, daca as face numa’ 10 minute pana la servici, as ajunge prea repede acasa si ar fi ca si cand as da din lac in putz caci acasa sunt luata de noua asa ca… e bine si cu drum lung pana la servici.

Nu-mi mai vorbiti de zapada si furtuna ca eu ieri statui ieri acasa sa-l duc pe adrian la pediatru (2 vaccine) si la audiolog. Si intr-o prima faza m-am bucurat ca nu ma duc la servici. Dar cand sa plec, taxiuri ioc, toate arvunire si imposibil de prins unul. Am purces cu autobuzele si mi-am zis ca doar pot sa-l iau si pe alex cu mine pana la pediatru ca n-o fi bai. Am iesit cu carutzu’ cu doi copchii dupa mine si dupa 20m de zapada cat roata mi-am dat seama ce greseala am facut, dar nici nu m-am mai intors din drum de lene. N-am impins la carut, ci l-am tras dupa mine. Si drumul trebuia sa-l fac din doua bucati: un autobuz pana la Go station si-apoi un al doilea autobuz pana la clinica. N-am asteptat decat o ora si-un sfert in Go station asteptand sa vina rahatul ala de autobuz. Am injurat toti soferii si sefii lor posibili pt nepasarea lor si lipsa de organizare. Pana si alexutzu isi pierduse rabdarea, el care e innebunit sa mearga cu autobuzele si indura orice doar sa-l iau sa-l plimb cu autobuzul. Cum e, mai, posibil pe-o asa vreme, mai ales cand stii dinainte de prognoza, sa nu faci nimic? Ba din contra, autobuzele soseau in Go station numai Not In Service de-ti venea sa-i iei la bataie pe soferi. Sau treceau goale pe langa Go station si se duceau la baza, again Not In Service. Am zis ca m-am intors inapoi in Romania, pe bune. Iar de la clinica am vrut iar sa chem un taxi si-am zis ca mai bine-l astept pe-ala 2 ore decat sa ma intorc acasa cu autobuzele. Eram in farmacie si cumparam ceva cand am rugat-o pe vanzatoare sa ma lase sa sun la taxi si cand m-a vazut o tanti cu 2 plozi dupa mine chemand taxiul s-a oferit sa ma duca pana acasa cu masina. Si-asa mi-am adus aminte ca totusi sunt in Canada. A fost asa draguta tipa, m-a lasat in drive way.
Pt o vizita la pediatru care in mod normal trebuia sa-mi ia o ora dus-intors si cu vizita cu tot, am plecat de fapt la 8:30 de-acasa si am ajuns inapoi la 12:20. Da-i ceva copchilului sa manance, culca-l o ora ca mai mult nu era timp (desi mititelul era rupt de som nca nu dormise bine deloc cu-o seara-nainte) si apoi iar purcede pe drumuri la audiolog, de data asta mai departe, dar macar am depins de Go bus, care merge bine, nu ca zapaceniile-astea de autobuze locale. Si, desi se oprise ninsoarea, am zis sa nu-l mai iau totusi cu carutul ca e nebunie pe trotuare si nu-l pot impinge. L-am luat in marsupiu. Alta belea : mi-a rupt spatele de m-a cocosat dus-intors. Am cazut lata aseara si-am pus plozii la culcare la 8:20, fara baie si alte dragalasenii, ca nu mai eram eu in stare de nimic… Si-am dormit precum un prunc la randu-mi.
Cre’ ca din cauza iernii asteia nasoale au disparut asa repede si biletele de vacante (dominicana, mexic), de-aia au si lipsit aproape de tot last minutes deals – a fost cererea mare. Cred ca de fapt asa se intampla in fiecare iarna grea.

Pediatru mi-a zis ca a mai recuperat din diferenta fizica (ne apropiem de 50 percentile), speram sa fie asa si la evaluarea neuro-pshiho-motorie din aprilie.
Iar la audiologie rezultatele au iesit mai bine ca acum 2 sapt., ramane sa mai mergem odata prin aprilie cand i-o trece de tot raceala si tusea ca sa vedem in ce masura era de vina congestionarea cailor respiratorii de n-au iesit rezultatele normal.Simona, pe-asta cu datul din maini multe din noi o stiu de cand am venit pe paman canadian, asa ca ne descurcam noi, cu sau fara voce .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by nelia
Fetele!?! Raspuns: Si noi cu cine stam, cu tati? Da. Uraaaa! Na, spuneti si voi! Cine se chinuie si cine cistiga???

Vezi?!?!Asa-ti trebuie daca ai facut fete . Uite la mine, doi baieti si nu-i pot dezlipi de mine nici cand merg la baie (la propriu si la figurat). De cele mai multe ori seara dupa ce ajung acasa fac pipi cu unul din ei cu mine-n baie, ca altfel nu se poate. Vin si te seaca cu ciocanitul sau cu plansul de cersetori pe la usa.
Cand vine vorba de tac-su, la ei e doar pt ca trebuie.

Ala micu' cum ma vede c-am iesit din camera (chit ca e numa ipana la bucatarie sa iau in pahar de apa, cum incepe si vocifereaza si se tine scai dupa mine de teama sa nu ma piarda.
Singura mea scapare e cand ii las la desene. Dar deja am limitat desenele ca fi-miu-al mare era in stare sa ceara toata ziua buna ziua numai desene. Si daca nu-i faceam pe plac se facea criza. Asa, acum are o noua regula: un singur desen pe zi si trebuie sa se gandeasca bine ce vrea ca altul nu mai vede pana a doua zi. In primele zile era jale cand il refuzam, acum a inceput sa se obisnuiasca, inca mai cere, dar nu se mai crizeaza, a vazut el ca nu-i de gluma. Si-n felul asta l-am potolit si pe taticu' loc ca si el era i nstare sa le puna desen dupa desen ca ce are daca vede copilu ce-i place?
Pai uite-asa ii invatam sedentari si cu ochii lipiti de tv.
ca si ieri vorbeam cu pediatrul (nu fara legatura oarecu mcu ce vorbeam mai sus legat de sedentarism) daca sa-i mai continui vit. D pt adrian avand in vedere ca aproape s-a inchis fontanela, vine primavara si oricum are un an jumate (la alex am intrerupt la 6 luni). Si mi-a zis ca nu-mi poate spune clar sa ma icontinui, daca eu vreau pot intrerupe, dar el crede ca e o chestiuen buna (de preventive) sa continui mereu cu vit. D, ca oricum concentratia pe care o primeste el in D-Vi-Sol n-are ce rau sa-i faca. Pt ca desi nu exista studii concludente si cu rezultate directe in domeniu, se pare totusi ca in tarile nordice, cu climat rece o mare parte din timpul anului, procentual exista mai multe cazuri de anumite tipuri de cancer (cum ar fi cancerul la san mi-a mai zis el vreo cateva, dar doar pe-asta l-am retinut) decat in zonele unde oamenii petrec mai mult timp afara din casa pe parcursul unui an intreg. Si se pare ca deficitul de vit D ar avea un rol in dezvoltarea acestor boli.
Asa ca eu o sa continui cu vit. D. El are copii mai mari ca ai mei si a zis ca le da permanent vit D. Am incredere in el pt ca e tipul de dr. care a umblat mult prin lume (cu asociatii, organizatii non-profit) prin tari din lumea a treia - un fel de medici fara frontiera. Si astfel de dr. sunt din cei dedicati meseriei si cauzei medicinii, sunt din cei care mereu cauta sa descopere, invete, afle lucruri noi in domeniul lor. A studiat prin Africa de Sud, ma rog, una peste alta e un dr. deosebit si sunt multe care in timp m-au facut sa ajung la concluzia ca e un dr. f bun.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput