Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Simonna, felicitari!!! Ce ma bucur, mai ales ca am o idee de cat de mult ti-ai dorit! Iar cele cu "fara poduri, fara autostrazi, la cateva minute de casa" sunt deja bonus!
maru mama, tu vii vineri la Mandarin? Ca Sofronica zicea ca ar veni cu tine, da' tu n-ai mai zis nik in public dup-aia ori mi-a scapat mie. Zici o vorba, please? Cum e joaba noua?
Ma duc sa trec pe lista de la pagina 1 si pe parpalak si pe prietena ei, mai numar o data persoanele vineri dimineata si vedem cum stam atunci. La mine in taskbar zice doar flurries pe vineri, sper sa nu fie mai serios de-atat...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
vorbit cu sofronica azi si hotarat ca daca vremea e circulabila, venim!
jobul cel nou e bestial, nici nu am curaj sa povestesc sa nu jinx
ieri am organizat (am ajutat) workshop in Mississauga, si institutul mi-a inchirat masina, platit hotel si mese, ca sa fiu si eu pe acolo....
am stat la hotel Delta, deluxe king room, nu radeti ca eu sunt mai de la tara
cu elevii mei in tara inchiriam ce cabana era mai ieftina, internate, doar la transport eram tare pretentiosi, si asa am batut tara in lung si in lat
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Podeanu spune:
Danamario, desi ti-a raspuns Denisa, o fac si eu. Mi-a placut atit de mult anul trecut la bahia Principe (punta Cana) ca mai mergem si anul asta o tura de 2 saptamini. De cind cu kktul asta de afara numai acolo pe plaja ma imaginez. Noi in Mexic am fost doar in Puerto Vallarta la Riu Jalisco, dar nu mi-a placut nici plaja nici ce mi-a oferit Riu. Adica, la vremea respectiva mi-a placut (ca eu sunt ahtiata dupa plaja)asa cum mi-a placut si In jamaica la Montego bay, dar de cind am calcat pe nisipul din Punta cana, mi-am schimbat punctele de vedere.
Simonna, ma bucur enorm ptr tine, mult succes in continuare.Te pup si felicit personal vineri.Eu iau si copiii cu mine in final, nu ma indur sa-i las acasa mai ales ca stiu unde ma duc. Rezervarea era de 15 persoane , te rog aduna si 2 bucati copii, merci.
Vroiam sa va zic ca si eu am slabit 10 kg cu Monti, acum citiva ani. Si nu am tinut ff strict. Ideea insa e sa-ti faci din Monti un regim ptr toata viata ca altfel pui imediat la loc. Ptr mine care am incercat toate dietele care mi-au cazut in mina, a fost singura care a dat rezultate fara sa ma infometez. O recomand la toata lumea.
Vedeti ca e si subiect aici pe forum , ajuta tare mult ca te sfatuiesti cu restul participantelor in privinta la ce ai voie sau nu sa maninci.
A-ti cumparat careva on line de la Victoria Secret? A-ti fost multumite de calitate? Eu am comandat 2 perechi de papuci de plaja care arata ingrozitor de urit , ii returnez, dar acum ma indoiesc deja de calitatea produselor lor. Ceva pareri?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Denisam spune:
Eu tocmai tzin o dieta f. ok, adica nu te infometezi si se da in medie jos pe sapt 2kg,deja m-am abatut de la ea(in sensul ca uneori in loc de mar am mincat 2mandarine)_ si azi dupa 5zile vad ca am dat jos 1,5kg,deci eok, o sa mai bag o tura de duminica incolo ca pe asta o termin vineri,dar dupa mandarin,nu stiu cat voi castuga, sper nu prea multAsta e cu oua fierte, ceva peste,vita si pui, si fructe,tare ok mi se pare.
DanaP-nu te pot ajuta cu VS-sorry!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
pai draga Denisa, asta ar fi visul vietii mele, 2 kile pe saptamana, offffffff
zi aici secretul ca altfel vin la Mandarin si numar toate caloriile pe care ai sa le infuleci
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Maru-in fiec dimi 2oua fierte,1 mar si ceai/cafea,fara zahar.Recomandat green tea if you can
Mai jos itzi spun pe zile prinz si dinner,ok:
L:250 gr carne vita la gratar si salata (u am facut devarza)
D:-2 ouafiertetari si 1-2 mere
Martzi:L:2oua fierte tarisi salata
D:2ouafierte tari si 1-2 mere
Miercuri:L:pui la gratar cu salata si cafea
Joi:L-2 ouafierte tari sibrinza de vaci
D:brinza devaci cuvarzafiarta,eu am mincat cruda
Vineri:L:peste rasol cu lamaie;
D: 2 oua fierte si 1-2 mere
Simbata: L:friptura vita numai cu salata
D: numaifructe(fara banane,struguri,pere)
Duminica:L:fripturapui la gratar cu salata si 1-2mere
D:fructe
Bafta!
columbiana spune:
Maru, tinem pumnii sa-ti permanentizezi jobul daca-i asa misto!!!
Simonna, bravo pentru job !!!! eu am scirbiciul la intersectia intre Bd.St Martin si rue Cunard; nu esti pe aproape sa ne intilnim la un lunch?
fetelor, sper sa nu fie vineri asa dezastru! azi dimineata nu mai stiam pe unde sunt, pe voie de service sau pe cimp, cind nu aveam masina chiar in fatza nu mai vedeam nimic; am trecut pe linga vreo trei inzapeziti pe margine, la intoarcere accident ; ma bucur ca are copilul vacanta saptamina asta si sunt in casa amindoi barbatii, macar nu mai alerg si la scoala.
fetele cu mortgage, ati vazut ca scade rata de referinta, sper sa ajunga si cea de mortgage la 3.5-4% si atunci o inchid; stau cu ochii pe ea ca barbatu'meu pe butelie ;
din pacate nu de bine scade, sa vedem pina unde se duce incetinirea ritmului economiei....
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Maru-in fiec dimi 2oua fierte,1 mar si ceai/cafea,fara zahar.Recomandat green tea if you can
Mai jos itzi spun pe zile prinz si dinner,ok:
L:250 gr carne vita la gratar si salata (u am facut devarza)
D:-2 ouafiertetari si 1-2 mere
Martzi:L:2oua fierte tarisi salata
Miercuri:L:pui la gratar cu salata si cafea
Joi:L-2 ouafierte tari sibrinza de vaci
D:brinza devaci cuvarzafiarta,eu am mincat cruda
Vineri:L:peste rasol cu lamaie;
D: 2 oua fierte si 1-2 mere
Simbata: L:friptura vita numai cu salata
D: numaifructe(fara banane,struguri,pere)
Duminica:L:fripturapui la gratar cu salata si 1-2mere
D:fructe
Bafta!
Zambeste, si maine e o zi!
Daca ai grija la ce distanta manci fructele de restul este Monti, merci Denisa
Noi
Ce faci te si face.
nelia spune:
Simona, felicitari!!!
Maru, sper sa se definitiveze serviciul tau, pentru ca tare mult te-ai agitata si daca iti si place, ar fi pacat sa incepi sa cauti altul.
Try, ma bucur ca te-ai linistit in privinta copilului!
Si eu am slabit cu Monti acum 5-6 ani, in mai putin de un an, 14 kilograme cu prima faza si 6 cu cea de intretinere, adica a doua, si de cind l-am tinut mi-am insusit in alimentatia zilnica citeva dintre principiile lui, nu mai pot face altfel (cum ar fi mincatul fructelor sau amestecul de glucide rele cu lipide). Slabesti mult cu metoda lui, care nu e o dieta, cu un mod de a trai si a te alimenta sanatos, daca esti gras, adica se duc depozitele de grasime. Dupa ce ai dat acest surplus jos, e bine sa renunti la prima faza mai drastica, pentru ca nu mai slabesti si sa treci la a doua, cea de intretinere, pe care ar fi bine sa o respecti, ca rau nu are ce sa-ti faca. Dar sa stiti ca fara miscare, fara un pic de sport nu slabesti frumos, mai ales daca ai o virsta venerabila (adica dupa 30 de ani, cum aveam eu). Tocmai pentru ca se ard repede grasimile in urma regimului, e nevoie de exercitii fizice ca sa reintareasca si sa rearanjeze muschii dupa slabire, caci altfel... cam atirna pe ici, pe colo! Dar cu putin vointa (sau mai multa), regim alimentar si citeva exercitii strategice pe zi (pentru abdomen, fund si picioare) se pot face minuni in mai putin de un an de zile.
Nu mai stiu cine spunea ca are cartea, e o alta editie, sint noi descoperiri fata de prima varianta? M-ar interesa si pe mine, sa o rasfoiesc, ca peste citeva luni trebuie sa incep si eu sa-mi revin la normal. Dupa Agata mi-am revenit complet, dupa Tudora nu a apucat, dar acum am terminat cu copiii, astept sa pape Lisandru de toate si trec la actiune. Abia astept sa ma vad din nou slabanoaga si sa-mi iau si eu niste haine pe gustul meu, ca m-am saturat sa port numai ce-mi mai vine sau pe ale sotului...
Asaaa... si cu aceasta ocazie, ca tot vorbim despre grasimi, avertizez fetele care vin la intilnirea din Montreal sa nu se sperie cind m-or vedea: m-am ingradat ca o puricuta dupa ce am nascut! Am luat doar 11.5 kilograme in sarcina, am dat jos in prima luna pentru ca am fost bolnava (am plecat de la 69, in ianuarie aveam 73 si eram tare incintata... dar apoi, cind m-am linistit, la scoala e greva, bebe e mic, dar papa mult si numai laptic... si mami recupereaza! Asa ca, acum am nici mai mult, nici mai putin decit 77 de kilograme.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
parpalak spune:
Simonna, te urasc sincer, sa stii.... :)
mQQm - colega s-a razgindit, asa ca numa io vin, n-are decit sa ninga pina n-o mai putea, adica ma misc la servici pe ditamai furtuna si sa nu vin sa va cunosc?.. Nu se poate..
Mie asa-mi vine sa-i zic citeva lu ala care-a inventat furtunile de zapada la rush hour... Acu, daca stau sa ma gindesc, nici n-am condus decit umpic peste-o ora, da-mi venea sa-l string de git p-ala de la 680 news care-mi zicea din 10 in 10 minute ca ninsoarea e pe terminate si c-o s-avem soare azi... ceea ce s-a si intimplat peste vreo 2-3 ore..
Io nu pot sa pricep cum se face ca iarna ma indigneaza tot mai tare pe masura ce trec anii... :))) Si povestea cu kktul alb, din amuzanta devine tot mai "oohh.. saracul".. What's wrong with me???!!!
Cred ca ma duc sa-mi prepar un bidon de pina colada, sa m-ajute sa ma vad in alta parte.. :)
Apropos de cubanezi, nu cred ca-si permit (si-ar permite) americanii sa taie si sa spinzure la preturi, ca-i concurenta prea mare in zona..
Edit, ca Dory ma cheama: care veniti din K/W, poate-o luati si pe Andreea-Ana de-o aripa..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
pitilache spune:
Simo, felicitari pentru noul job!!!! Sa fie-ntr-un ceas bun! Bravo pentru initiativa!
Anda ma intereseaza si pe mine Monti, poate reusesc si eu sa ma tin de el. Poti da mai multe detalii?
De abia astept sa ne intalnim, fetelor!!!!!!!! Am vazut ca urmatoarea tempete este de abia sambata asa ca vineri suntem safe!!!
Va pup!