Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 12
oanagabriela spune:
Bravo pentru toate quebecoazele si ontarienele care au infruntat iarna canadiana si au petrecut impreuna de 8 martie si sa organizam cit mai multe intilniri
Am facut si eu socoteala: la Montreal am fost 12 mamici, 3 copii si o matusa . Si eu am facut poze, din pacate am constatat ca intrarea in calculator pentru memory stick nu mai functioneaza, asa ca nu pot pune pozele imediat (asa cum m-am laudat )...In plus mi-am uitat aparatul la restaurant, noroc cu fetele vigilente ...
A fost intr-adevar f.placut, am mincat, am si baut (dar modest ) am stat la taclale, am revazut o parte din fete, am facut noi cunostinte, intr-un cuvint a fost super...
Intilnirea la un restaurant vinerea seara mi se pare o varianta de preferat, cind venim singure, este clar ca pentru o formatie completa trebuie sa asteptam vara .
nelia spune:
La multi ani pentru 8 martie tuturor femeilor de la Sezatoare! Si fetitelor! Si taticilor ca au grija de ele (sper!)!
Eu aseara nu am mai intrat sa va povestesc cum a fost, am cazut la datorie. Cind am ajuns acasa - f. repede si bine datorita lui Mimitete, multumesc! - fetele nu dormeau ca vor sa faca nani cu mami, tati era rupt de oboseala si s-a culcat in una din camere, asa ca eu a trebuit sa spal si sa culc trei monstruleti, si am adormit linga ei. Noi nu am mincat mult, doar cite o portie de ceva amestecat, am vorbit impreuna dar oareum separata, ca era o masa luuungaaa si galagie, nu ne auzeam una pe alta. Eu m-am izolat un pic cu barbatelul meu, care a fost cumintel, dar pina la urma s-a suparat ca-l tine mami atit de mult in galagia aia si el voia sa faca nani... dar tot am apucat sa vorbesc cu gemenii Danei, care s-au cam plictisit micutii... cu frumoasa lor mamica, cu Simona, care de data asta a cam tacut ca era ragusita, cu Pitilache, Aska, Bebitzu, Oana... De fapt, cite o vorba am schimbat cu toate fetele, dar nu asa cum as fi vrut, pentru ca nici timpul, nici locul nu ne-au permis. Cel mai mult am vorbit cu pustoaica grupului, Diana, care arata super si e dezghetata si vorbareata nevoie mare, desi nu ai zice de pe forum. Felicitari taticului care a reusit sa adoarma bebelusul! Si felicitari pentru cadoul de 8 martie, adica pentru MAMA! Nu am apucat, din pacate sa vorbesc cu Ana, cu Cge si cu fetele din partea aceea de masa, ca erau prea departe de mine. Una peste alta, cred ca toate ne-am simtit bine (noi cite am fost!?!), mincarea a fost bunutza, fetele frumoase, vremea a tinut cu noi... Astept poze de la fetele care au facut, pentru ca eu, ca multe altele, am uitat aparatul acasa! Atit m-am plins ca nu am aparat si de cind il am, ori il uit, ori uit sa incarc bateriile, ori uit bateriile in incarcator...
ONTARIO - ma bucur ca intilnirea a fost reusita (nici nu se putea altfel, la cit de bine ne stim de pe-aici) si ca ati ajuns atitea in ciuda vremii! Si bine ca ati ajuns cu toatele bine inapoi acasa! Asteptam poze!
Vitamine - eu nu le dau fetele, i-am dat citeva luni Tudorei, la sfatul pediatrei, pentru ca nu minca decit afine si lapte de la mine (imediat dupa ce a implinit un an), le dau vitamina D si C in lunile de iarna, ultima sub forma de sucuri facute in casa de citrice, dar le mai dau si picaturi cind e foarte frig.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
tanelu spune:
felicitari, sunteti niste curajoase
Eu l-am asteptat pe al meu sot sa ajunga acasa (venea din Mississauga, o locatie foarte aproape de Mandarin) si a ajuns pe la 6.45 pm. A petrecut mai mult de 2 ore pe autostrada ... eu nu m-am incumetat sa mai plec asa tarziu de acasa.
Imi pare rau ca nu v-am vazut dar ma bucur ca ati avut fun si ati ajuns toti cu bine acasa.
Pe data viitoare ...
La Multi Ani de 8 Martie
oanagabriela spune:
Ca sa uitati de viscolul de afara (trecut, prezent sau viitor ), va pun citeva poze de la Punta Cana (cum am scris mai sus nu pot sa descarc pozele de la intilnire, pentru ca mi s-a blocat intrarea la calculator pentru memory stick ).
http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008PuntaCana
parpalak spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Denisa a plecat prima, abia am vazut-o...eu am mai vrut sa te intreb, cati ani ai my dear ..19??? Is invidioasa...
Corina
Nu mai, are 19 kile, asa ca nici macar nu mai pierd vremea s-o invidiez, o urasc de-a dreptul si din prima . Simonna draga, imi pare rau, dar trebuie sa te scot de pe lista, oricum nici nu mai puteam sa te urasc asa tare daca te-ai apucat sa zici ca are si defecte pachetul cu serviciul linga casa, plus ca n-am loc de mai mult de o persoana pe lista, ca ma lasa memoria, asa ca Denisa, felicitari, esti cap de lista!
cata_d: erata la cintecel, inceputul e: daysofweek,daysofweek,daysofweek clonk-clonk
quote:
Originally posted by Magdone
[Cristina, multumesc si eu de ride, esti o super draguta, sa mai zic si eu ca celelalte fete ca mi se pare ca te stiu de undeva dar nu stiu de unde dar sincer asta e sentimentul pe care il am
Magdone, in cazul asta cred ca am vazut acelasi film
Altfel spus, lansam apel general: de unde-o stim Magdone si cu mine pe mQQm?
quote:
Originally posted by mQQm
Vazut-am fetele frumoase si vesele, mancat-am mandarinele,
Ba s-avem pardon, io am batut cu pumnu-n masa (ca sa am martori) si-am mincat si scoica - da' de sucu de lamiie am uitat - si-am uitat si care tinea mortis la scoici
quote:
Originally posted by mQQm
ca de aventura cu 7 cucuietze-n "Hummer" pe autostrada nici nu mai zic, mai bine las copilotul sa zica daca vrea, mie mi-a fost suficienta adrenalina!
Noi am avut aventura cu Sunfire-ul cu roti din 2001, unde n-am avut probleme la frinat (de unde se vede ca stiu ei ce stiu cind iti recomanda sa-ti schimbi frinele), da' dupa aia nu prea mai mergea acceleratul.. Adica motorul saracul ii dadea inainte, da' noi tot cu 1 km pe ora mergeam, problema pe care mi-o rezolva de obicei bagatul intr-o viteza mica, dar nu si de data asta.. try, iarna asta arata ca ai fost foarte inspirata cu carnetul, las' ca nu-i graba.. :)
Mie mi-a trecut adrenalina pe la 3 dimineata, dupa ce-am vazut de doua ori Matrix-ul, film cu efect ridicat de calmare
quote:
Originally posted by Cricor
Khristin a fost cea mai cea, a stat cu toate turele....si asa-i de calma cum nu va puteti inchipui...lucrul cu copii ...creaza oameni din astia netulburati.
Io zic ca-i genetic si ca doar oameni cu gena netulburatului sint in stare sa lucreze cu copiii; nu stiu daca-i recesiva, da' stiu ca-i rara, io o am p-aia cu urcatul pe pereti in caz de excese de poezii, cintecele, decupaje, colaje, colorat si pictat. Si dovada ca n-am chiar asa un caracter infect, pe oameni din astia ii admir, in loc sa-i urasc.. :) Singura chestie dubioasa cu khristin e ca eu una am vazut-o mincind o singura frunza de salata, care-a vazut-o mincind-o si p-a doua sa vina aici sa zica
mQQm, 13-i numar cu noroc, mai! Nu stiu daca s-aplica la toata lumea, da' se aplica in mod cert la oameni suficient de nesanatosi la cap sa mearga la circiuma pe furtuna de zapada. (S-apai nici furtuna n-a fost asa rea, n-am vazut decit doua accidente tot drumul, si-alea usoare)
Stiu precis ca mai voiam sa zic ceva, da' time-s up! V-ati prins, crosetez de mai bine de-un ceas jumate la mesajul asta si n-am avut timp de desenat decit doua balene, da' oceanu-i mare si ziua scurta..
Ca tot veni vorba, marule, pai cum adica nu se poate sa arunc grenada si sa fug??? Doar n-oi vrea sa arunc grenada si sa stau????
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Donia spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Ba s-avem pardon, io am batut cu pumnu-n masa (ca sa am martori) si-am mincat si scoica - da' de sucu de lamiie am uitat - si-am uitat si care tinea mortis la scoici
Eh, ochii care nu se vad se uita... iar daca nici nu s-au vazut vreodata... eu cerusem scoici si multumesc pentru asta, pun eu sucul de lamaie
oanagabriela, pozele sunt ireale! E greu de crezut ca in timp ce noi suntem sub troiene, undeva in lumea asta poate sa fie asa
E tare draguta fetita si tot ce ne-ai aratat de pe acolo.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nelia spune:
Oana, superbe pozele!!! Iar Antonia este o minune de fetita! O adevarata printesa! M-ai convins, la iarna mergem in Punta Cana! Chiar, fetelor, dar in tarile calde cind facem o intilnire!?! O saptamina petrecuta impreuna pe sub palmieri si cu burticile la soare, cind aici sint troienele cit casa...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
khristin spune:
Iaca si eu trezita la amiaza dupa intalneala ontariencelor care a fost un mare hit , toate ontariencele-s tinere, suple si frumoase una si una bre de nu va vine sa credeti , noroc ca n-au fost si barbati p’acolo, c-altfel sigur iesea cu inimi sfaramate, parol mon cher …..eu am ajuns pe la 7 fara un sfert, si intr-adevar am avut noroc sa petrec cu toate turele quality time .
Parpalaka, ne-a omorat cu umorul ei, tura a doua n-ati prins-o cu poantele, a fost de milioane...a propos de foaia de salata, e total adevarat, nu c-as fi fost la fro dieta sau ceva da' ma lovise o greata teribila, ma uitam in farfuriile voastre si ma saturam deja si nu voiam sa va tai voua din chef...una din placerile de a fi
Andra, mi-a facut placere sa te cunosc, mi-a parut rau insa ca n-am apucat sa sporovaim si mai multe decat am facut-o
Denisa, ne-a omorat cu povestile cu soacra, ne-a placut patosul si determinarea prestate ...
Olga, ne-a terminat cu zambetul de vedeta hollywoodiana , ne-a invatat cand facem poze, ca in loc de cheese sa spunem SEXXXXX, ooops hai c-am inceput sa dau din casa , o sa incep sa aplic si eu de-acu’
Magdone, mi-a parut bine sa te cunosc… mi-a placut burtiq care am vazut-o, mi-ai reamintit si mie ce ma asteapta, sarcina usoara in continuare si nastere asisderea
Corina, as always...ai fost super tonica ….ti-am admirat implicarea in ale serviciului si mai ales cu colegii barbati , pana la punctul de a nu le pune la suflet….si ma bucur ca voua v-am parut calma , hai ca mi-a iesit de data asta, ca toti care ma cunosc ma cred mai isterica asa …stiti si voi ce se spune despre cei carora trebuie sa le lipseasca si lor o doaga sa lucreze cu nebunii , cred ca sincer eram dornica sa mai intru in contact cu persoane normale, in afara de sturlubaticii mei sariti de pe fix.
Mqqm, multumim ca ne-ai organizat si ca le-ai adunat pe toate fetele torontoniene in masina ta, n-ar fi fost la fel fara , data viitoare ramane sa stam la taclale si mai lungi si sa barfim si mai mult. Eu una v-am dovedit ca mi-s dispusa, ca la 10 seara abia ma duceam dusa . A propos, de 13 la numar, citind mai sus, vad ca le-am intrecut si pe fetele quebecoase care par sa fie mai multe in lumea virtuala.
Donia si celelalte fete care n-ati ajuns, ne pare rau ca n-a fost de data asta, a fost voie buna si ne-am hlizit toata seara de-am speriat tot Mandarinul .
Data viitoare si la mai mare si all attendants give you a pat on your shoulders ,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB