Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Buna fetele.
Noi azi am fost la dr sa facem vaccinul si sa ne cantarim,la vaccin nu a plans deloc nici macar cand a bagat acul![]()
Avem 63 de cm ,6.5 kg[la 3 luni 6.1] si caputul 41 .
A luat doar 400 de grame in greutate si asta ma ingrijoreaza,sa ii dau supliment?
Dr a zis ca nu este o problema dar ea suge in continuu chiar si noaptea din 3 in 3 ore
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
nastasie spune:
eu acum am vazut ca am mancat cateva randuri dintr-un mesaj.nu stiu ce s-a intamplat.
adriana&
razvan 01.11.2004
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20041101_-8_My+child+is.png
ramyteo spune:
Anca dar in afara de lapte ii mai dai ceva? Ca mie asa imi zicea dr. si am inceput cu supica, apoi incet, incet cu o lingurita de iaurtel, si tot asa. La 5 luni daca nu ii dadeam ce mancam noi pleoscaia din gurita de cred ca si vecina auzea
trebuia sa ii dau sa guste ca altfel nu aveam scapare si daca dormea parca avea senzori![]()
NAstasie vrei sa iti bagi carnatul la semnatura?
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Rami ii dau tzatza si ceai ca incepusem sa ii dau suc si supa pana acum cateva zile cand a vomat urat de tot si m-am speriat.Sa incep sa ii dau mancare?ce?
anca
de
poze
povestea nasterii
ramyteo spune:
Meniul a lu Teo de dimineata era asa: o banana cu o portocala, cu un mar, biscuitit daca vrei ca sa fie mai consistent, poti adauga si lapte daca vrei , in fine fructe si le bagi la robot daca ai sa fie pastoase bine dar sa ai grija sa nu bagi oase. Dr. mea zicea ca e super ca ii dadeam vitamine multe si in general dimineata se dau ca sa asimileze corpul. la amiaz eu i-am facut papica separat de a noastra si nu manca
dar poti sa incerci ,conopida cu morcov ..legume fierte si o bucatica de carnita de pui si poti sa pui fff putina sare. Apoi i le pisezi sa le faci ca un pireut sau poti sa pisezi dar mai moale si sa nu o fortezi azi o lingurita maine doua si ai sa vezi ce bine o sa-i fie, si poti sa ii mai dai si danonino dar nu mult vreo jumatate de lingurita in prima zi ca daca o fortezi s-ar putea sa ai neplaceri , diaree sau varsaturi. Dar fiindca ficamea nu a mancat ce ii preparam separat atunci m-am smecherit ,faceam la ciorbite numai ingrosala asa putin faina cu apa si o bagam direct nu o mai prajeam. Ca sa poata manca si ocosa de ficamea
si pireut de cartofiori fiert cu ceapa ,morcov. Deci tot ce are vitamine si calciu. Brocoli are cel mai mult calciu. Ceaiul nu ii bun
ficamea nu a baut ceai numai acum de ceva vreme dar sa nu o stresez
.
Daca mai vrei ma poti intreba.
si cate o
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Ramy toata mancarea aia de la 4 luni?
Nu este devreme?
anca
de
poze
povestea nasterii
daraban spune:
ciao fetelor
LA MULTI ANI ! Raisa
Sa fii cuminte,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa. 
dana si
delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
Anca --da dar ti-am zis numai cate o lingurita, doua si apoi ii maresti la o saptamana poti ajunge la 5 , ti-am dat un exemplu. Eu tot ce ii dadeam ii spuneam dr. si zicea ca e bine. De fapt de acum incerci sa o obisnuiesti cu gusturile mancarii , nu e devreme sa incepi incet incet.
Daraban--cafea si pentru tine
ce mai faci?
si cate o
Teo
Perlute
ancadragoman spune:
Mie dr mi-a zis sa incep diversificarea la 5 luni jumate
anca
de
poze
povestea nasterii
gina_butnaru spune:
Buna fetele,
Am aparut si eu la sfarsitul programului, ca am avut foarte multa treaba.
Dar am vesti bune, azi l-am dus pe pitic la cresa, ca mi-a dat dr. avizul si in rest suntem bine. Mai am maine o tura la camera de munca si cred ca ma mai eliberez. ![]()
Sa mai citesc ce-ati mai scris si revin.
Va pupicesc pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"