Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 4
ramyteo spune:
Scuze numai cafea nu ti-am trimis eu
DAr iti trimit acum
si 
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
nastasie spune:
neata
.l-am luat cu santaj, nimic.era deja 8 jumate.in sfarsit l-am convins, am ajuns la cresa, si incepe sa pise ochii ca l-a batut un baietel Dinu(motiv).eu i-am spus ca ma duc sa-l cert pe Dinu.a mers pana la sala, i-am spus doamneidin tura de dimineata de Dinu, ea i-a spus lu fi-miu ca azi nu vine, s-a mai linistit, mai ales ca mai erau intarziati ca noi care serveau micul dejun printre care si prietenul lui de joaca.am sunat acum la 10 la cealalta doamna si a spus ca e ok, ca nu s-a mai intamplat nimic, ca terminasera felicitarile de 8 martie.
m-am mai linistit.el nu prea face asa, dar nu stiu ce a avut azi.
si la noi e innorat si frig.
adriana&
razvan 01.11.2004
nastasie spune:
ramy, uite poze
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/februarie%202008/
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Da mai acu mi-am adus aminte ca ti-am vazut minunea cu grpita in barba sa ii
gurita. Nastasie da ce corp ai mei de fotomodel
Probabil ca or fi avut vreo disputa cu acel copil...de ce nu? Alfel crezi ca plangea degeaba? Offf copiii astia. Mei prima data sa ai incredere in copilul tau si apoi in ce zice altul chiar daca nu ii arati asta. Eu am patito in scoala si acum tin minte ca eram in cl intai si din cauza unei colege am ajuns ca sa iau bataie cu cureaua si pe nedreptate ,tit sai seama da? Pentru mine asta a fost ca o trauma. Dar din astea am invatat multe si nu voi proceda asa cu fetita mea. Inca o data sa il
pe Al tau fecior ca e fain si na acum trimit o
de la Teo![]()
Uite ia si tu o 
si cate o
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Mai fetelor de multe ori vad ca intrati pe DC dar aici nu postati, de ce? Daca sunteti suparate aveti libera alegere sa postati si sa va ziceti oful ,daca sunteti suparate pe mine, asa ma gandesc pentru ca mai mult eu am scris pe aici ,va rog sa-mi ziceti si ma retrag. Stiti la cine ma refer ,stit cine a intrat cred ca nu e cazul sa va enumar.
Va
pe toate
si cate o
Teo
Perlute
nastasie spune:
quote:saru mana, ramy,cu ta-su seamana.la fel au amandoi gropita.tin minte prima zi cand am nascut si ma duceam sa-l vad la salon dupa gropita il recunosteam.si imi spuneam:"doamne, am copil.si ce tre sa fac acum?".mama nebuna eram.eu nu contesc ca l-o fi batut copilul, ca e si normal la atatia copii, dar nu cred ca l-a batut asa tare incat sa-l traumatizeze.ca mi-a mai spus si alta data ca l-a tras nu stiu ce fetita de par.dar i-am zis ca doamna de la grupa o sa o certe sa nu mai faca asa.asa i-am spus si acum.
Originally posted by ramyteo
Da mai acu mi-am adus aminte ca ti-am vazut minunea cu grpita in barba sa iigurita. Nastasie da ce corp ai mei de fotomodel
![]()
Probabil ca or fi avut vreo disputa cu acel copil...de ce nu? Alfel crezi ca plangea degeaba? Offf copiii astia. Mei prima data sa ai incredere in copilul tau si apoi in ce zice altul chiar daca nu ii arati asta. Eu am patito in scoala si acum tin minte ca eram in cl intai si din cauza unei colege am ajuns ca sa iau bataie cu cureaua si pe nedreptate ,tit sai seama da? Pentru mine asta a fost ca o trauma. Dar din astea am invatat multe si nu voi proceda asa cu fetita mea. Inca o data sa ilpe Al tau fecior ca e fain si na acum trimit o
de la Teo
Uite ia si tu osi cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute
eu o luam din cauza lu soramea ca ma punea pe mine sa zic ca am facut nu stiu ce prostie si ai mei(nu prea ne bateau) pe mine casunau ca daca eram mica si proasta spuneam ca eu am facut si soramea scapa.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Nastasie stiu cum e intre surori
dar...no asa sunt copiii. Nu e bine sa se faca nedreptate intre copiii, sau sa se faca diferente numai ca...din pacata la multe familii am vazut acest lucru.
La multi ani!!!!!!!!RAisa [adiana]
Multa sanatate si mult noroc in acesta viata.
si cate o
Teo
Perlute
nastasie spune:
ramy, eu am mai scris ca vreau sa ma ingras.si nu reusesc.deocamdata ma simt bine asa, dar mai vreau si eu ceva kg.dr mi-a spus ca am arderile mari si tot ce mananc nu se depunde.ceva cum e glanda aia de ingrasat numai ca la mine e invers.
adriana&
razvan 01.11.2004
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20041101_-8_My+child+is.png
nastasie spune:
mai stiu ca tre sa mai scriu ceva sa nu mai apara sirul ala cu varsta lu' fimiu dar nu mai stiu unde.help
adriana&
razvan 01.11.2004
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20041101_-8_My+child+is.png
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
1 si 2 si 3 tabloul a fost vandut . 120lei pentru tablou, a fost cumparat de Gina. Gina sa vi dupa tablou![]()
'Neata fetelor, Lena te-am asteptat la o cafea ca asa ai zis.
Kati faina pusca.Numai sa nu o indrepti spere mine ca nu ti-am facut nik si nici nu am fecior asa ca....PS:uita-te mai in stanga si-n dreapta ca sunt multi feciori ia in dreata pusca aia spre mamici sa-si educe copiii sa nu iti fure munca ta.
Fetelor m-am trezit de dimineata si cand m-am uitat pe geam ce credeti....a nins ,nu imi vine sa cred, afara ploua si pe jos e zapada. Kati ne primesti la tine?vreau soare.
si cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute
felicitari Gina ptr tablou,lupta a fost sransa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

vreau soare.