Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
quote:ramy,nu cred ca e vorba de batut.parerea mea.probabil ceva s-a intamplat, dar asta este un motiv.el nu plange ca l-a batut x sau y,ci ca vrea sa mai faca nani acasa.doamna e buna prietena cu mine, nu cred ca mia-r ascunde.o sa vad ce e de facut.imi pare rau de nepotelul tau.te pup.
Originally posted by ramyteo
Da Dodo ,eu iti zic asa ca sa te fac sa iti fie ciuda si tu iar, iar razi ,mei fetelor nu se mai poate mei aseara m-a lasat vb singura si nu numia cand am contactato pe mes imi raspunde sotul ,nu e prima oara...mei da mi-e o rusine de mor ...si Dodo nu intelege ,ce ma fac mei fete cu fata asta, e teroarea ,terorilor....
Nastasie chiar ar trebuie sa iei masuri , ceva sigur nu ii convine, nu poti sa il chinui asa...daca il bat copiii tie iti convine? Si crezi ca educatoarea iti spune ceva? Cu siguranta ca nu, mei vezi ca scotla tine si rezolva problema cu Razvanel ca iti dai seama? A stat in patut numai sa nu se joace cu copiii...e grav!
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana&
razvan 01.11.2004varsta lui razvan
daraban spune:
Ramy imi pare rau de nepotelul tau Andrei
Sanatate multa ii dorim,sa se faca bine bine,sa nu mai fie nevoie de operatii.
dana si
delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
NAstasie atunci daca va stiti, nu mai cred ca e o problema. Doar ca ar mai dormi si el![]()
Daraban, Nastasie, multumim sora mea e tare dezamagita ca a fost la control cu el, i-a dat un tratament de o perioada scurta de timp dar nu prea sunt sanse din cate am inteles, Doamne ajuta sa nu trebuiasca operatie ca e mult , e prea mult.
Va multumesc!
Dodo tu ai rezolvat ceva? Si Dodo e necajita ca o costa operatiile foarte mult
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Ufff,scuze ca am intrat atat de tarziu sa va spun :
Am vb la Bucuresti pe 19 martie e primul trasplant,costa cristalinul intre 8 si 12 milioane.Nu stiu cum merge spaga:anestezist,doctor...
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
katiapam spune:
Ramy-sanatate nepotelului
Dodo-sanatate lui Bogdan
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Mersi Kati.
Ce face Giulia?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
Dodo-pui spune:
Multumesc Ramy de intrebare;si multa putere suroriitale.
Kati mutumescpt urare.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
katiapam spune:
Ramy-ce sa faca? i-am facut o portocala cu zahar cu frualtorul si i-am dat-o in canita deaia de bebic de se invata cu ea,sa o invat sa tina cana si sa bea nu numai cu biberonul si-o mai intinge pe fata(sucul)mai linge cana si tot asa ![]()
sa invete fata de toate nu?
mai ride mai se enerveaza
acum o mai las sa munceasca si ea ceva daca nu ii pun biberonul ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Ramy-ce sa faca? i-am facut o portocala cu zahar cu frualtorul si i-am dat-o in canita deaia de bebic de se invata cu ea,sa o invat sa tina cana si sa bea nu numai cu biberonul si-o mai intinge pe fata(sucul)mai linge cana si tot asa
sa invete fata de toate nu?mai ride mai se enerveaza
acum o mai las sa munceasca si ea ceva daca nu ii pun biberonul
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
Pai ar trebui sa ii faci o poza asa murdara sa ne-o dai si noua sa o vedem
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
nastasie spune:
ramy, tin pumnii sa nu mai fie nevoie de operatie.
gaby, pupici multi lui Bogdanel.
am sunat la cresa si culmea fi-miu si-a tras scaunul pt masa de pranz chiar langa baiatul care zicea ca l-a batut.eu nu stiu ce sa mai cred.ca am intrebat daca se fereste de el, daca ii e frica de el si a zis ca nu.
eu ce sa mai inteleg.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

la tine si rezolva problema cu Razvanel ca iti dai seama? A stat in patut numai sa nu se joace cu copiii...e grav!