Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
In sfarsit. Ai ajuns si tu aci, dupa un secol![]()
Mei Dodo a scris si a fugit. Dodo daca ma mai lasi vb cu sotul tau am sa ii trimit si lui
Da acu imi place parul meu 
![]()
Adriana ce faci? Chiar asa vad ca ai fugit da...nu esti singura...Kitzy cred ca doarme la ora asta![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Dupa un secol, dupa doua, ce mai conteaza! Important e ca am ajuns, nu? 

Mamici si pitici, eu acum va pup si va urez somn usor si vise placute si ne vedem maine! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Noapte buna la toate fetele si la pruncuti, ne auzim maine. Gina te astept dupa tablou de nu ...ramai si cu banii dati si il scot la alta licitatie![]()
Va
pe toate si pe pruncutii vostrii.
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Buna mamici,burtici si pitici,
poftitila cafa
cu ce prieste fiecaruia si o gustarica
.
quote:
Originally posted by ramyteo
Mei Dodo a scris si a fugit. Dodo daca ma mai lasi vb cu sotul tau am sa ii trimit si luiDa acu imi place parul meu
Mey Ramy poti sa-l
pana zice el nu
,eu n-am nik contra.
intregul
fara exceptie.O zi superba va doresc.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
nastasie spune:
neata si de la mine.aceeasi poveste si in dimineata asta.canu vrea la copii , ca el mai face nani.aseara am avut show.a luat-o la fund ca nu ne mai intelegeam cu el si ca sa vedeti cat e de rau si de incapatanat, a urlat pana a vomitat.nu e prima oara cand face asa.o sa incerc sa-l culc mai devreme poate nu mai cere dimineata sa faca nani.am sunat la dna si a zis ca il pusese in patut si statea acolo.ma gandesc ca ceva ceva nu-i convine.o sa vad ce e de facut.azi am zi de curatenie generala ca parca a cazut bomba.noroc ca am sters geamurile cand a fot soare ca azi iar e innorat la cta.va pup pe toate si mai revin.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
Da Dodo ,eu iti zic asa ca sa te fac sa iti fie ciuda si tu iar, iar razi ,mei fetelor nu se mai poate mei aseara m-a lasat vb singura si nu numia cand am contactato pe mes imi raspunde sotul ,nu e prima oara...mei da mi-e o rusine de mor ...si Dodo nu intelege ,ce ma fac mei fete cu fata asta, e teroarea ,terorilor....
Nastasie chiar ar trebuie sa iei masuri , ceva sigur nu ii convine, nu poti sa il chinui asa...daca il bat copiii tie iti convine? Si crezi ca educatoarea iti spune ceva? Cu siguranta ca nu, mei vezi ca scot
la tine si rezolva problema cu Razvanel ca iti dai seama? A stat in patut numai sa nu se joace cu copiii...e grav!
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
katiapam spune:
Neata
da scrieti nu gluma,eu nu stiu cum faceti da nu va mai tin pasul
dau bun venit fetelor noi si va rog sa lasati iar datele ca nu am apucat sa trec nimic pe lista si au trecut capitol si pagini si nu mai stiu nimic

Ancadragoman-daca sti trece tu in lista,eu nu mai pot modifica lista
Ramy-a ajuns si la noi timpul ploios
Gina-sper sa pun pozicile in dimineata asta ![]()
Mariaanna-da cum e cu visrusul
hai nu cauta scuze,ai primit rezultatul examenelor
Liadorian-

ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
kati--ni se face dor de tine ca ...chiar ca nu mai ti pasul cu noi...rar ne mai zici si tu ceva.
Dar fete eu sunt acum si mai necajita....nepotelul meu, Andrei a fost operat de 8 ori la ochi, are glaucom cu unghi inchis, are 4 operatii in Bucuresti si restul in Germania cu laserul si restul cu anestezii generale ,acum i-au dat termen de la ultima operatie ca va avea intre 10-20 de ani si acum a recidivat boala si speram ca nu va ramane fara vedere. 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute