Gravidute si mamici din Cluj - 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, f frumos..deci chefuiti non stop, huh?

la multi ani! si multa sanatate si de la noi pt Diana si Delia..

sper sa ajung si eu sambata..caci raportez una bucata copil super matatait all day long...

eventual o sa vin cat il duce ta+su la plimbare..dupa masa, bineinteles..ei..vad eu cd ajung..macar o ora si tot sper sa ajung.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Fetelor, eu va admir la faza cu fratiorii si surioarele asa ca mult succes!Noi mai asteptam putin..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La urmatoru somnic a lui Bea,ma apuc de tortulet.Ca mi o pofta!!!!Si trebuie sa tin de kilogramele astea,sa nu mai slabesc.hihi

Paula nu-l aduci pe fratioru geaman a lui Bea????Noooooo.....

Diana cum te simti???Sper sa vi la intalnire...

Iko a venit socrosenia???

Doamne...ce vreme...ninge....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut fetele!
am revenit si eu...dupa o pauza de nevoie. nu mi-a mers netul doua zile. acum l-au reparat cei de la upc.
citesc din urma si revin

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

vazut poze cu bea - tare draguta e. si nu pare mica de loc...daca e "copil de matase" o faci manechin cind creste mai mare

www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Diana si Delia la multi ani si cat mai multe impliniri!

Redai – multumim de reteta! Insa si eu prefer varianta mai simpla....

Si noi facem ciupercute cu parmezan si sunt foarte bune... pe mine branza cu mucegai nu ma prea incanta... oi fi eu mai de moda veche... hihihi!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Anamica, oare cu cine seama piticutza mincaciosa? ca voi nu faceti mare paguba la casa omului.... e bine ca maninca acum cit de mult poate. e important sa pape cit mai mult lapte la sin.
Stefan are acum 5650 gr. a inceput sa ia bine in greutate. o sa-i rupa bratele nasei la botez. l-am stabilit pt 29 martie...pina atunci are timp sa mai puna pe el inca un kg.

Iko, mi pare rau de ce ai patit cu soacra. nici la mine nu e mult diferita situatia. nici eu nu le pot lasa cu copilul prea mult, nic pe mama nici pe soacra. eu nu stiu ce e in capul femeilor astora, parca nu au mai crescut copii. pe linga ca mi-l tin numai in brate, il agita super tare, de ma chinui dupa ce vin acasa cite 2-3 ore sa-l calmez si sa ne reintram in program.
ieri de ex, a venit mama pe la mine. pe la 13.00. copilul dormea si i-am zis ca daca vrea poate sa se uite la el, dar sa nu-l trezeasca...si ghici ce a facut. s-a dus in camera lui si a smuls paturica de pe patut, a zornait toate jucariile de la carusel si s-a apucat de tipat ca nu vede copilul. pt ca dormea in landou, pe canapea. ii atrag atentia si am crezut ca a inteles. da sa iasa din camera si imi trinteste usa de cred ca au auzit si vecinii. bineinteles ca m-am infuriat si i-am si zis-o...si ce credeti...s-a suparat ca nu vreau sa trezesc copilul si a plecat acasa...ca nu e dorita, ca ea nu mai vine etc.
acuma ziceti si voi, sint eu exagerata? cred totusi ca e mai important sa doarma bine copilul...
asta e...am eu dreptate cind zic ca nu vreau sa vina nici mama nici soacra sa ma ajute cu nimic. mai bine ma ajuta sotul si ne descurcam cum putem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - esti mai bine?

ramonella - ptiiiiiiiiiiii, ce te invidiez ca ru slabesti! mie nu imi iese!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

ce spor aveti azi la scris

Diana si Delia

elena 23 cura de slabir gasest aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115066
si eu sint foarte grasa dar nu pot sa tin cura de slabire, mie im-i place sa maninc bine, seara nu pot sa ma culc daca nu am mincat

mami Alexia eu vin daca nu mai ninge

anca b sint de acord cu tine dar sotu nu prea e de parere ca bunucile artrebui sa ma ajute nu el .cu mama ma inteleg bine ia face cum zic soacra e mai dificila

nu mai stiu care intreba daca a venit inca nu si sper sa nici nu vina

ma duc pina la bunicamea ca mi-a facut gonbot cu prune

Mergi la inceput

La multi ani! pentru Delia si Diana

Mergi la inceput