Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana13 spune:
Numa miine nu-i poimiine
Si poimiine ma-ntilnesc
Ma-ntilnesc cu 2x17 ochi negrii/albastrii/verzi/caprui
Ce eu tare ii iubesc
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Lore-cand ai timp, imi scrii te rog cat manaca David intr-o zi, ca eu iar is in pragul disperarii.a mea azi toata ziua se leagana si se maraie. voi ati patit asa ceva?
mami_alexia spune:
Meli, nu ii ies iarsi dintisori? Starea asta de nervozitate si maraiala la Alexia aste a demonstrat, aparitia unor noi dinti. La noi a fost mai bine o saptamana, acum vad ca iarasi o apuca:saliveaza abundent, doarme ziua mai greu, se maraie...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
redai spune:
meli eu nu mai zic nimik de papa.Cand mananca, cand nu mananca.
ieri a papat:
dimineatza:120 ml lapte
amiaz(timp de 2 ore):2 borcanele de papa de alea mari.unul facut de mine cu legume si altul de cumparat.Orez+piersica+banana
dupa masa( pe la 7):banana cat 2 degete.(nu a vrut lapte
Aseara(la 10).:90 ml lapte
la 12 azi noapte a papat 2 mere facute pe sticla.Era foarte marait si nu a vrut nimik.
Azi pana la ora asta a papat la 8 fara 15, 170 ml lapte.Acum urmeaza sa ii dau legume (facute de mine) cu orez.Supica/ceai/apa nu bea deloc,deloc.
meli eu sunt pe mess daca mai vrei sa vb.Eu zic ca o sa isi revina, nu o forta.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
anca.b spune:
Lore, poti eventual sa suni la Primarie - Serviciului Stare Civila telefon 591.571 si sa verifice ei ce nr ai.
Caseria s-a mutat pe St O Iosif de luna asta
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
fetelor.Acolo la primarie e de stat la coada?Ca pt 1 mi,l jumate eu nu stau.Sa stiu dinainte.Mai sun sau nu?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
CristinaGoji spune:
Geany - ai grija sa-l decalotezi zilnic macar vreo luna sau chiar doua de acum inainte, ca se poate prinde la loc pielicica ceea ce e mai rau decat sa nu-l decalotezi deloc si trebuie operat. Si vreo saptamana da-i pe pielicica cu unguient de galbenele, poate s-o fi fisurat putin (asa am patit noi la Vladut cand l-a decalotat prima data la spital)
Meli - Vladut cand ii iese ceva dintzosi mananca foarte foarte rau, adica mai putin decat David a lui Lore ![]()
Mami
34+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
antoni spune:
am fost la plimbare afar,mersi mult fetelor,poate asta e,as mananca ea,nu ma mai chinui sa pape mai mult.daca nu slabeste si nu e bolnava , atunci poate atat ii trebe ei,nu?
Lore-mersi,m-ai mai linistit,nu ca ma bucur ca si David manaca rau,dar macar incerc sa ma gandesc ca poate asa-s unii.
ma duc sa-i fac papa si dupa daca mai esti pe net,pove
Cristina-mersi,ar cam trebui sa-i iasa dintiisorii de sus, poate din cauza asta.
nu stiu care a intrebat ca daca e normal sa-i iasa odata dintisorii de sus-cred ca Alex-scuzati-ma, sunt o aiurita , am crezut ca am raspuns, am vrut dar am uitat,hihi, blonda-nu cred ca ies cei de sus, in mod normal odata incisivii centrali inferiori, dupa care cei superiori.
CristinaGoji spune:
Anca - tin pumnii sa iasa bine analizele!
Mami
34+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza