Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, ms de incurajare. Ti-am trimis PM cu parola. Nu ma plangeam ca trebuie sa fac capitole, imi face mare placere, ma intristez doar cand nu sunteti pe crenguta...Eu profit de timpul pe care-l am acum, caci atunci cand va veni Iulia acasa nu stiu cum va fi...desi parca ma vad cu ea in brate, cu biberonul intr-o mana si cu degetul mare de la picior scriind pe forum
Gata, ma duc sa ma spal pe cap, PA!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebe e binisor, are ceva problemute si eu am simtit asta...o sa va povestesc ca am avut dreptate, dar este bine si sper sa fie si mai bine in 2-3 luni.

Poate maine intru sa va scriu mai multe...

Culmea e ca nu ma simt deloc obosita, sunt in al 9-lea cer de cand l-am vazut prima data. Simt o iubire mareata, care ma inalta spre cer... Simt ca nimic in lumea asta nu m-ar putea face mai fericita decat sunt acum!!!! Va multumesc mult pentru urari si felicitari!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty, nici nu m-as mira...
Am primit parola. O sa te ajut si eu de acum inainte...
Sa stii ca apreciem f mult tot ce faci, avand in vedere ce program aglomerat ai.

Ioana, nu mai sta de veghe si pune capsorul in perna.
Nu stii cel mai important sfat? Mamica trebuie sa doarma odata cu bebe. Altfel te paste oboseala, si de aici frustrarea, nervii, depresia.....poate chiar lipsa laptelui..sau incarcarea cu hormoni de stres a lapticului... Bebe te simte apoi ca esti obosita si iritata si la fel va fi si el.....si iaca asa intri intr-un cerc vicios.

Mai bine te culci, ca ai avut nastere lunga, ai mai si calatorit pana acasa...deci ai avut o saptamana obositoare...
Cand se trezeste te uiti la ceas si gata ..vei sti si cat a dormit.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravo, Ioana, ma bucur mult de tot pentru tine, tot inainte!!!

LUNY,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ufff imi pare rau sa aud ca are ceva problemutze dar ma bucur sa aud ca se vor rezolva si ca tu esti atat de fericita!

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cred ca ma bag si eu in pat...

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, lasa ca vezi tu cum stai ca huhurezul noaptea s-o pazesti... pana cand te linistesti

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny, LYVY nu stiu ce sa zic ca eu gravida in Ro n-am fost ha ha... si nici pe la doctori n-am prea umblat.
Intr-adevar sunt cam zgarcea medicii cu ecografiile. Controalele le fac lunar pana pe la 6 luni, apoi la 2 saptamani apoi saptamanal din luna, 9-a. Daca ai ceva grav nu te lasa in drum si te testeaza , te retesteaza... te analizeaza... pe toate aparatele posibile si imposibile.
Ei au aici sistemul de asigurari medicale care nu este de stat si daca un dr. face multe cheltuieli risca sa fie refuzat si sa nu i se mai re innoiasca contractul. Pierde toti pacientii care au asigurare cu acea firma care l-a refuzat...si tot asa. Al meu a fost intelegator si mi-a facut ce am vrut , nici eu nu i-am cerut exagerat de multe dar tot a fost binisor. Am inteles de la alte fete de aici ca nu le-a facut numai 2 eco si cate un test.
Si datorita faptului ca totul costa si trebuie platit inceaca sa fie cat mai la obiect si scurt cu tine ca sa se incadreze. Aceasta a fost una dintre chestiile care nu mi-a placut :( Daca ar fi sa stea cate 30 de min. la povesti ...sau 40 de min cu fiecare asta l-ar costa dublu ca ora trece si toate se platesc la ora aici. Eu mereu mergeam cu lista de intrebarisi imi aspunde si explica tot, insa trebuie sa fiu scurt si la obiect cum se spune. Pe de alta parte daca ai asigurare si ai un accident sau o problema (cazul Dianei spre ex) ai parte de tot felul de teste si chestii de la care ei NU FAC RABAT la calitate.
Nici mie nu imi place sistemul si imi amintesc cand eram .acasa ca stateam si ma asculta doctorita mea... si ma duceam la ea daca aveam probleme... Aici si daca lucrezi poti sa nu ai asigurare medicala sau daca ai trebuie sa mai platesti si tu din buzunar....sau sunt MILIOANE de americani care NU AU asa ceva. Imagineaza-ti ce risc imens isi asuma oamenii aia in cazul unei probleme. Ca de ajungi la spital ei nu te lasa sa mori si te opereaza si iti vine acasa un bill de zeci...sute mii de dolari si multi ajung bankrups...asta-i alta poveste si nu va ma plictisesc cu ea.
Aici totul aproape si sanatatea e in frunte este BUSINESS. Nixon a introdus sistemul si firmele astea de asigurari au devenit atat de puternice si mituiesc SUS ...SUS inca NICIOATA nu se va schimba nimic. Farmaciile la fel. Ca asigurarea medicala poate sa nu includa si farmacia si trebuie sa ai si din aia. De asemenea asiguare dentala ai nevoie ca de nu... platest din buzunar si aia e separata de cea medicala. Si mai este si vision pentru ochi. :)))))))..alta asigurare.
Atatea le scornesc astia si totul costa....Toate reclamele sunt plne de cuvantul FREE dar apoi vezi ca de fapt totul costa... dolari multi.
De aceea e America bogata ca nu danimic la om, ia taxe..taxe... si inapoi...ciuciu. Totul e privat.
Cam atat despre VISUL AMERICAN mai revin cu restul

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri88 spune:

buna ammicilor sau viitoare mamici exista cineva pe aici care imi poate explica ce inseamna hipotrofie fetala sau in aceeiasi situatie ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Lyvy burta asa a fost si la mine pietroi si il simt pe bebe cum se incordeaza. Sunt contractiile uterului care se pregateste... dar poate fi si de la bebelina care are acum foarte putin loc de desfasurare si incearca saracuta sa se mai intinda putin.

Sovietica mulumim de buletinul de stiri. Apriga randunica asta...auzi sa o lase acasa mai devreme...hi hi hi . Cred ca
i-a fost dor si de Sebi. Bine ca este sotul in concediu si o ajuta.Data viitoare spune-i sa ne trimita o pozica si o iertam de prezenta pana se face bine. Si io tot n inteleg cum a incaput asa un bebe baban in burtica aia mica. Ma...precis n-are vre-un program de retusat burtici?

Luny pofta buna mama... cere papa bebe mic!!

Naty io-s in rondul de noapte... hi hi Am zis io ca numai Stela si Deea mai raman la urma:)))

Ioanaaaaaaaaaaaaa!!! yupiii ce dulcesi vioi eeeeee!!! Mancal-ar mama pe el de dulce si parutzul acela il face asa de scumpic. Sa-ti traiasca. Tu cum te simti mama?? Fu' greu?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput