Buna,
Spuneti-mi si mie de unde pot cumpara ciorapi cu chilot(dres) pt.gravide? Cei obisnuiti ma strang deja si nu ii mai suport. So, de unde si cam cat costa?
Multumesc si salutari tuturor gravidutelor!
Camelia
20+ si mik(03.04.2004)
Nu stiu cat costa,dar gasescti in farmacii.Cu siguranta sunt mai scumpi.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
eu in sarcina am folosit dresuri cu adeziv :) si au fost perfecti
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Eu am gasit dresuri de
in magazinele specializate de dresuri si lenjerie. De exemplu gasesti la Gata. Eu n-am luat de acolo pt ca nu aveau marimea mea. Oricum, la pret sunt in jur de 20-30 lei, depinde de unde ii iei.
Anna
20+ cu
Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze
Gasesti niste dresuri super la magazinul Roccoco.costa intre 24 si 30 de lei depinde de grosime.cei de la farmacie costa aproape 80 de lei dar sunt si pentru varice.
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
mess inainte sa raman gravida nu stateau pe mine cei cu adeziv in sarcina am incercat si a mers treaba si apoi ii poti folosi si dupa asta daca nu ti se rup =)) eu am luat unii mai de calitate sincer, plus ca nici nu suportam mai nimic pe burtica in afara de bluza simteam ca ma preseaza!
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Cei cu banda sunt super sexi,acu gravida mi se par si mai sexi dar deocamdata mi se pare cam frigut,cred ca-mi ingheata funduletul pe sub fusta![]()
![]()
![]()
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
eu cumpar talie ptr persoane grase, si pun partea din spate a dresului care vine largita sub forma de U, o pun partea aia in fata. Deci cum ar veni ii iau cu partea din spate in fata si super functioneaza.