de unde cumpar dres pt.gravi

de unde cumpar dres pt.gravi | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Buna,

Spuneti-mi si mie de unde pot cumpara ciorapi cu chilot(dres) pt.gravide? Cei obisnuiti ma strang deja si nu ii mai suport. So, de unde si cam cat costa?

Multumesc si salutari tuturor gravidutelor!

Camelia 20+ si mik(03.04.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Nu stiu cat costa,dar gasescti in farmacii.Cu siguranta sunt mai scumpi.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu in sarcina am folosit dresuri cu adeziv :) si au fost perfecti

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu am gasit dresuri de in magazinele specializate de dresuri si lenjerie. De exemplu gasesti la Gata. Eu n-am luat de acolo pt ca nu aveau marimea mea. Oricum, la pret sunt in jur de 20-30 lei, depinde de unde ii iei.

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

multumesc fetelor.
mamii stii ca nu zici rau? e o idee!

multam

camelia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Gasesti niste dresuri super la magazinul Roccoco.costa intre 24 si 30 de lei depinde de grosime.cei de la farmacie costa aproape 80 de lei dar sunt si pentru varice.

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mess inainte sa raman gravida nu stateau pe mine cei cu adeziv in sarcina am incercat si a mers treaba si apoi ii poti folosi si dupa asta daca nu ti se rup =)) eu am luat unii mai de calitate sincer, plus ca nici nu suportam mai nimic pe burtica in afara de bluza simteam ca ma preseaza!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cei cu banda sunt super sexi,acu gravida mi se par si mai sexi dar deocamdata mi se pare cam frigut,cred ca-mi ingheata funduletul pe sub fusta

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

eu cumpar talie ptr persoane grase, si pun partea din spate a dresului care vine largita sub forma de U, o pun partea aia in fata. Deci cum ar veni ii iau cu partea din spate in fata si super functioneaza.

Mergi la inceput