Dragutzele mele,
Am si eu nevoie de sfaturi , pareri - pt FIV va trebui sa imi fac laparo pt clipsare trompe pt ca am hidrosalpinx; ma gandeam sa merg la dr Tutunaru - si imi e cam teama - eu nu am fost pana acum decat la Giulesti (de vro 8 ani) .
Voi care il stiti mai bine credeti ca ma va ajuta fara sa fac FIV la el? eu vreau sa imi fac operatia si analizele aici si pt FIV sa merg afara....
Multumesc si sa aveti o sapt buna,
Lavinia
PS - a facut cineva laparo intr-o clinica privata?
am sa ma risc sa-ti raspund ..din cate am citit io , este o fata Cristal1995, care s-a operat la dr tutunaru , si nu a facut fiv la dansul , ba mai mult este chiar in situatia ta , face fiv afara .. sper sa nu gresesc .... cauta postarile ei pe forum si in mod sigur te vor ajuta
sfat : vorbeste cu fetele de la fiv , sunt ff informate , din toate punctele de vedere
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Buna! merci de mesaj - stiu de Cristal , de la ea stiu de dr - dar nu am apucat sa vorbesc mai mult cu ea pt ca a plecat in Israel....am inteles ca sunt multe fete care merg la el si de asta am intrebat daca cred ca ma ajuta......
Lavinutza eu am facut clipsare te trompe , la dr.T. fara sa fac FIV la el.
Initial am vrut sa fac si fiv la el dar ma tot amana .Pe langa hidrosalpinx mi-a gasit si endometrioza.
Cand m-am intors la Marinescu nu prea i-a placut situatia asta.Am incercat sa motivez dar n-a mers.