nu vine sa cred ca ne a parasit
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Atata vreme cat in Romania nu ai o casa, mie se pare imposibil sa muncesti in alta tara suficient de mult incat sa-ti poti permite sa-ti cumperi in tara o casa atat de necesara pentru a creste un copil. Ioana 16+ si Rebeca |
tu crezi ca daca muncesti in tara,pe un salar de mizerie,poti sa-ti cumperi o casa??eu nu zic ca a facut bine ca a plecat,dar era bine sa-si fi luat si copilul,poate nu din prima,dar mai apoi...oricum ,nu noi trebuie s-o judecam.
Morgano spune:
O citez pe era24 de la un alt topic, despre posibilitatea de a fi insarcinata.
"as avea si eu un dubiu.Poate voi ma puteti ajuta.Am facut ieri si azi un test de sarcina.Amandoi mi au iesit pozitive,cu toate ca a doua linie e mai stearsa.Si am o senzatie ciudata ca nu sunt insarcinata.Va rog,raspundeti mi si mie,e posibil ca testul sa greseasca de doua ori?"
urat, foarte urat.... ai uitat de primul copil atata vreme, l-ai lasat de izbeliste si fara tine pe puiul mic, acum faci altul..... il inlocuiesti sau cum? bietul sufletel, te va mai vedea la pastele cailor, iar mama prezenta probabil tot atunci ii vei fi.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
era24 spune:
ripley,asta cu inlocuirea copilului m a dat gata.Inca mai sunt socata cata imaginatie pot avea unii.Am obosit sa tot explic la totii ce si cum asa ca mai bine renunt. Iar daca tu l ai uita pe copilul tau in 3 luni,ca eu de atata timp nu l am vazut,nu inseamna ca si eu l am uitat. Din cate am inteles tu ai doi copii,nu? il iubesti mai mult pe unul decat pe celalat,sau faci diferenta intre ei? Ca eu nu as putea.Si nici nu o sa fac asta.Iar de vazut o sa ma vada cat mai des e posibil,doar atat ca nu o sa fiu langa el mereu.dar cu timpul se va rezolva si asta.Si ca sa nu ramaneti in dubii,da sunt insarcinata in luna a 2 a.
Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui lunna27 tu crezi ca daca muncesti in tara,pe un salar de mizerie,poti sa-ti cumperi o casa??eu nu zic ca a facut bine ca a plecat,dar era bine sa-si fi luat si copilul,poate nu din prima,dar mai apoi...oricum ,nu noi trebuie s-o judecam. |
Eu nu cred nimic, sunt convinsa ca nici muncind in tara nu isi va cumpara o casa, pentru ca asta este tara in care traim. Si cu salarii rezonabile nu prea ai sanse de cumparat casa.
In plus, nu judec.
Era, felicitari pentru sarcina. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine, si sa reusesti sa rezolvi si problema prin care treci acum. Si te-ar ajuta daca fostul sot nu ar indoctrina copilul impotriva ta. In primul rand pentru ca, indoctrinandu-l, ii face lui cel mai mare rau. Abia apoi tie.
Ioana 16+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Ramona J spune:
Aud ca-i cam greu in Spania. Daca Era pleaca la lucru in alta tara si lasa copilul (al doilea) in grija iubitului pina cistiga ea niste bani?
Oooops... dar pe tarimurile alea indepartate isi gaseste iubirea adevarata.
teodraghici spune:
citat din mesajul lui creasta Se incing spiritile,sa vedem daca se laa cu cartonase. Cind sunt buna sunt foarte buna,dar cind sunt scorpie sunt...PERFECTA!!!! Corina |
Nu inca, vedem....
era24 spune:
ramona j,intr adevar e greu si in spania ,dar mai rau e in tara.Si pot sa spun ca nu am venit aici la lucru ca mi era atat de bine,ci ptca eram nevoita.Daca nu ai in grija cui sa ti lasi copilul si nu l ia nici la cesa nu ai cum sa lucrezi in tara.Si daca nici barbatul nu lucreaza e cam greu sa traiasca 4 persoane dintr un salar de 6000000lei(vechi).Pentru asta am venit in spania.Nu ca sa mi gaesc iubirea si sa mi parasesc copilul.Nu am calculat de dinainte sa mi fac copilul sa sufere.Asta doar sa intamplat.Si te asigur de data asta daca plec iau si copilul,ca norocul in spania nu sunt legile asa mizerabile ca in tara
violeta69 spune:
era,felicitari pt sarcina!
sa-ti dea DD un BB sanatos si sa te bucuri de el...
ai grija si de primul care are nevoie de tine la fel de mult ca si cel care va veni
chiar cu "legile astea mizerabile din tara" cred ca poti gasi o solutie sa-i fii aproape!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
era24 spune:
Toti cei care mi ati raspuns aici,trebuie sa va spun,ati avut dreptate.O mama niciodata nu si paraseste copilul pentru un barbat.Eu mi am dat seama prea tarziu,prea tarziu sa mai pot face ceva,in afara de faptul sa suport consecintele.As da orice sa intorc timpul,dar degeaba,nu mai pot.sper ca alte mame sa nu mai faca greseala mea.