nu vine sa cred ca ne a parasit

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

era24,"tonul" acesta mai merge
incearca sa vorbesti la fel si cu tatal copilului...si el sper ca va face tot posibilul sa vada doar binele copilului si nu supararile pe care le are

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Era 24, ceea ce ai gresit inca se mai poate repara, copilasul e inca micut, acum abia incepe sa inteleaga. Peste cativa ani, nici nu-si va mai aduce aminte ce s-a intamplat cu el la 2 anisori...
Timpul nu e pierdut inca.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

"Cine se scuza se acuza" valabil pentru ambii parinti.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Era 24, ceea ce ai gresit inca se mai poate repara, copilasul e inca micut, acum abia incepe sa inteleaga. Peste cativa ani, nici nu-si va mai aduce aminte ce s-a intamplat cu el la 2 anisori...
Timpul nu e pierdut inca.
Succes!

Teo

Scuza-ma ca te contrazic, copiii retin foarte bine, si de foarte devreme.
Fiica mea e nascuta in august 2004, si in 23 iulie 2006 cind am avut intamplarea oribila la noi in casa, inca nu implinise 2 ani. Ei. primul lucru pe care mi l-a povestit cind a inceput sa lege o propozite a fost ce s-a intamplat in noaptea aia. Are si acum o memorie fotografica a celor intmplate. Copiii vad si retin mai mult decit ne imaginam, si ne dorim.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Era24, sotul tau a postat subiectul asta in martie. Tu ai replicat in noiembrie. Sotul intre timp nu a mai catadichit sa-si duca subiectul mai departe, daca tot l-a initiat.
Deci voi ati divortat intre timp. Tu acum unde stai? In romania sau in Spania? Cu prietenu' sau fara el?
Sotul tau si copilul unde sunt?

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Eu sunt in spania,cu prietenul,lucrez si incerc sa mi adun bani sa ma pot intoarce definitiv in tara.Copilul e in romania,mai mult cu bunica decat cu tatal,dar in romania.Am fost sa l vad in septembrie,dar din cauza ca nu am unde sta in tara,a trbuit sa vin inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ok. deci esti in Spania cu prietenul si vrei sa te intorci la sot.
Asta iti suna ok ca si prim pas in vederea impacarii?

Daca mi-ar cere cineva parerea as spune categoric ca nu esti pregatita sa devii mama/sotie. Daca prin asta intelegi ca sotul este cel potrivit sa stea cu copilul, inca o data imi confirm ce am spus initial.

Daca intr-adevar iti doreai familia/copilul plecai demult "pe jos " in RO, ca sa iti refaci familia, viata si sa iti gasesti fericirea care spui ca iti lipseste atit de mult.

renunta si tu la stat in Spania..... stringe mai putini bani si du-te acasa. daca ai familie in acelasi oras cu sotul atunci stai acolo si roaga sotul sa vezi copilul o data pe sapt spre ex. daca nu ai unde sa stai incearca sa cauti sa stai la cineva in gazda, considerind ca stat singura cu chirie ar fii costisitor.
cauta-ti un serviciu (care acum in sfirsit poti sa ti-l iei, nu mai este nimeni sa iti interzica asta) si usor-usor incepi sa-ti recladesti relatia cu sotul. in felul asta ii poti arata ca esti responsabila, ca nu mai ai nici un prieten si ca esti deschisa sa reincepi relatia cu el.

O sa spui ca e greu ce am sugerat eu, iar eu o sa iti spun ca pe cit crezi ca e de greu pe atit de tare ai gresit.

nu sint pro-sot, insa daca tu m-ai suna pe mine eu stiind ca tu stai cu "noul prieten" in Spania, nu as raspunde nici eu la telefon.

Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Cine a zis ca eu vreau sa ma impac cu sotul?Nici vorba.Eu imi vreau copilul inapoi,nu si pe el.Iara despre mersul in tara ce sa zic? Parintii mei sunt morti ,de 6 ani,frati sau rude nu am deci nu am unde merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda Panda

ok. deci esti in Spania cu prietenul si vrei sa te intorci la sot.
Asta iti suna ok ca si prim pas in vederea impacarii?

www.dropshots.com/panda" target="_blank">POZE + FILMULETE

Anda eu din mesajele ei am dedus ca vrea sa-si recupereze copilul,nu sa se reintoarca la fostul sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si cum a fost intalnirea cu sotul? S-a mai detensionat? Ai putut sa-l vezi pe baiat? Socrii ce atitudine au? Cat ai stat in tara unde ai locuit? Baiatul ce spune? Custodia i-a revenit sotului, sa inteleg?

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput