* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Nici un copil nu va sta altfel decat ii permite puterea proprie. In niciun caz nu il vom putea forta daca este peste puterea lui. logic?

Corect!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
Am cumparat si eu o paine

Hmmm...am spionat si eu pe la alte subiecte si am vazut ca te-ai dus sa cumperi paine.
Foarte faina!
Eu am facut,pardon cumparat azi una impletita.Si am mai cumparat si niste gogosi.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Ia sa vedem, spioanco!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihamora
Ia sa vedem, spioanco!

Pe cine? Pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Vreau sa va urez si eu (chiar daca mai cu intarziere...) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

simo, ai dreptate! ea vrea sa stea, sa o asez in fundulet, daca nu o fac, isi ridica ea capusorul putin..intinde manutele..
cris, ce mai face mexxa?

Vad ca nu mai aveti nopti f active..

Darria, da despre dna dr Daniil vb..mersi pt. numar..
Ma gandeam ca e util sa punem si pediatri pe prima pagina..cei la care mergem noi sau am mers/apelat..

de ceva timp am vrut sa va intreb ceva..si am uitat.
e careva de aici care va scoateti copilul de gat dupa baita? am auzit si stiu ca bunicul o scotea asa pe sor`mea..pt gat lung..sa nu radeti de mine pls! eu pana acum nu am lasat-o pe mama sa o faca..mi-e frica..si nici pediatrul si dr de fam nu au zis da..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Kriss, si pe mine m-au sfatuit diverse "binevoitoare" sa fac la fel ca "ce, preotul nu-i scoate la fel din cristelnita la botez?" dar eu nu vreau sa risc...mai mult, mi se pare ca o chinui asa. La baita de dupa botez a scos-o nasa ei asa din cadita si parca mi-a stat inima in loc. Ca sa nu mai spun ca am fost sfatuita zilele trecute de o "bunica cu experienta" ca dupa ce scot copilul de gat din cadita trebuie sa-l mai si tin de picioare cu capul in jos, iar sa o intorc si sa repet schema de vreo 3 ori "ca sa se lungeasca oasele" Nu stiu de unde le scot femeile astea dar in fine... Mie nu mi-au aplicat aceste tehnici...oare de-aia am ramas la 1.56m?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

kriss asa facea si matei, "abdominale" sa il ridic in fund.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Iustina se enerveaza la culme ca nu se poate ridica...se prinde de orice are prin preajma sa se ridice. De rostogolit de pe o parte pe alta a incercat de vreo 3 ori dar s-a speriat de fiecare data si vad ca de multisor n-a mai incercat. In schimb, cand o tin in brate in fundulet se impinge foarte tare cu picioarele in scaun sa se ridice...

Mergi la inceput

Am pus poze noi ...pentru cine vrea sa ne vada...

Mergi la inceput