* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Si niste filmuletze din ciclul "PRIETENA MEA PERDEAUA"

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Vad ca seara asta eu centrez, eu dau cu capul...

Mergi la inceput

Arunc o intrebare si plec... E careva dintre voi care a avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului? Eu voi avea anul asta si m-am procopsit cu organizarea evenimentului...nu de alta dar daca tot sunt in concediu si n-am treaba... V-as fi recunoscatoare pt. ceva idei, sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Tuscut - ce ochi mari si frumosi are Iustina .Ce Iepure urias are si ce bine sta pel el.

Kriss - eu nu cred ca sunt adevarate , eu nu l-am scos niciodata asa din cada.

Miha- da, arata-te

V-am pregatit niste clatite

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina: nu stiu daca acesta este numarul, l-am luat din listuta. Din moment ce ai mentionat-o inseamna ca mai sunt mamici care merg la acest pediatru, asa ca vor scrie cu siguranta nr. corect.

Daca tot faceti o listuta cu pediatrii, cred ca ar fi utila o lista si cu alti medici: cardiolog, ortoped, stomatolog, homeopat, orl, alergolog, etc.... Oricum pediatrii nostri recomanda unde sa mergem dar este bine sa stim mai multe opinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Mai fetelor Oana inca n-a aparut.

Am fost la teatru.A fost foarte frumos.Florin Piersic a jucat superb si arata foarte bine.Si Emilia Popescu mi-a placut,si piesa- Straini in noapte.

Diana tot nu mi-ai spus ce tort faci.Vrei sa fie o surpriza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Si niste filmuletze din ciclul "PRIETENA MEA PERDEAUA"

Eu de ce nu le pot vedea?
Bag seama ca e consecventa fii-ta...tot la perdea a ramas.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

putin de tot...
monica inca nu stiu nici eu.... vad ca las totul pe ultima suta de metrii! cred ca o sa fac o combinatie ceva...mie mi-a placut cel cu portocale, deci in mare cam asta ar fi reteta. eram hotarata sa incerc un tort de pe link-ul dat de miha, dar n-am gasit cu ce sa-l "colorez" si m-au si ametit putin ingredientele si in ce sunt masurate!!! poate daca eram mai experimentata ma prindeam eu...

irina ce ochi mari are iustina si ce chiscute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Kriss, si pe mine m-au sfatuit diverse "binevoitoare" sa fac la fel ca "ce, preotul nu-i scoate la fel din cristelnita la botez?" dar eu nu vreau sa risc...mai mult, mi se pare ca o chinui asa. La baita de dupa botez a scos-o nasa ei asa din cadita si parca mi-a stat inima in loc. Ca sa nu mai spun ca am fost sfatuita zilele trecute de o "bunica cu experienta" ca dupa ce scot copilul de gat din cadita trebuie sa-l mai si tin de picioare cu capul in jos, iar sa o intorc si sa repet schema de vreo 3 ori "ca sa se lungeasca oasele" Nu stiu de unde le scot femeile astea dar in fine... Mie nu mi-au aplicat aceste tehnici...oare de-aia am ramas la 1.56m?

Hai ca asta cu numaratul fu tare... Si daca te incurci la numarat ce faci?O iei de la capat? {:-)))]
La botez la Robert,de fapt la scosul din mir,saracul nana-su era cam stresat si cred ca era in stare sa se spele si el in cadita daca asa ii spuneau babele ca-i bine pentru copil. Si l-a scos de cap din cadita... Am vazut prea tarziu faza,dar tare m-am mai suparat,mai ales ca a si plans bietul de el.
Amira a patit-o de la maica-mea... care cica a venit sa ma ajute. Pana sa-mi dau eu seama ce are de gand sa faca a si insfacat-o si a scos-o din cada. Ioiiii...ce m-am nervat.
Iaca de asta am eu copchii asa frumosi!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nushulica,felicitari! Sarcina usoara!
Irina e dulce Iustinica! Ochi mari si clari!
Kriss multumesc!
Addiana noaptea e cel mai bun sfetnic! Ce fata mare ai!
Daniela bine ai venit!
Simo eu stiu ca vorbeam cu tine despre peridurala, inainte de a naste! Eu nici acum nu stiu cum ai nascut! Ai scrisa undeva povestea nasterii lui Matei? Mi-ar place sa o stiu!
Somn dulce!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput