* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

buna iar!
am revenit cu o informatie pe care nu stiu unde sa o postez. Pentru mamicile care cauta Vitamina D3 injectabil (eu una am cautat peste tot timp de 5 luni) - se gaseste in ITALIA sub 2 forme: de 300.000 unitati (cutie cu 2 fiole) si de 100.000 unitati (cutie cu 6 fiole). Costa cam 4 eur si nu se da fara reteta pentru copii. O puteti cere rudelor (daca aveti acolo) pentru ca un adult poate solicita pentru osteoporoza (fara reteta).
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Riculica bun venit! Totul e bine, cand se termina cu bine! Slava Domnului ca tu si Toma sunteti sanatosi! Multumim de sugestia cu D3-ul!
Ralu cred ca de la vreme ti se trage! Nici eu nu am chef de nimic! Noroc cu David ca ma tine in "priza"!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ella10

Neata!
Am vazut ca tot vorbiti de cercelusi, si Bianca a primit la botez o pereche de cercei de la cumnata si fratele meu si ne gindim sa-i facem si noi gauri Biancai in ureche, dar cam peste vreo 2 luni.Am cintarit-o cind a implinit o luna si are 4.800, e bine nu?trebuie sa vina sapt asta pediatra s-o vada cum a evoluat prima luna.
Emma eu te inteleg ca-ti este greu fara sotul tau acasa,si al meu sot v-a pleca la Bucuresti la summit si va sta vreo saptamina cred,si mie i-mi va fi foarte greu caci si noi ne impartim treburile si ma ajuta foarte mult si cu Bianca si-mi va fi extraordinar de greu,dar...asta e serviciul e servici n-avem ce face.
Acum vreo 3 ani a fost plecat vreo doua saptamini la Cimpina si mi-a fost tare greu dar venea la sfirsit de saptamina acasa si a trecut repede timpul.
O zi buna, mai vorbim

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

ufff sper sa treaca repede si la noi timpul....abia au trecut 2 zile :(

emma

Mergi la inceput

trec zilele...ziua unu taiata, ziua doi aproape taiata....mai avem pana vineri 3 zile :(

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by riculica

buna fetelor!
sunt si eu mamica de baiat Zaharia-Toma nascut pe 22.07.2007 la maternitatea Elena Doamna la dr. Casian Otilia. Am nascut natural, fara anestezie si daca ar fi sa o mai fac inca odata nu as ezita. am fost langa voi inca de la inceputul sarcinii dar nu am scris nimic din superstitie (am avut o sarcina cu probleme si toxoplasmoza acuta) dar totul e bine si suntem sanatosi si fericiti.
va rog sa ma adaugati si pe mine la lista voastra.
va pup.

RIQLIK

bine ai venit alaturi de noi!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Inteleg ca Diana se pregateste de "petlecele" (ne inviti si pe noi? ) ,dar restul unde sunteti?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Emma, multumim . Trece timpul, asa ca va obisnuiti , mai ales daca mai apar si ajutoare...
Monica, multumim. Vizionare placuta la teatru ... Mi-a placut Proxima-Interex , va arata ok, cand vor fi toate spatiile ocupate. Si am gasit niste pachete de aluat foietaj cum la noi nu am vazut si mi-am luat cateva pachete...de-or fi zis aia ca nu am mai vazut...
Cristina, multumim. Am admirat-o si noi pe Amalia-dulcica foc. Leganutul i l-au adus nasii e Fisher-price , nu stiu de pret...dar sigur se gasesc si prin Iasi .
Ella , e bine Bianca, sa creasca mare .
Diana, multumim. Am fost si noi astazi la Teba , le-am luat cate ceva la copiii ...e destul de slabuta oferta...nu prea mai ai cu ce face combinatii – asorte...
Alina, felicitari lui David pentru . Multumim, imi vine mai tot timpul s-o pap...
Kriss, multumim. Cercelusii astia ii tinem o luna , apoi ii punem fluturasii de la nasi , ca ce i-a adus tati sunt in genul la cei de acum si-i va purta mai tarziu...
Nu stiam de tinut in spirt...deci nu stiu.
Cu masa Alessiei , cred ca e ok cu lapte de la mami deci nu ar trebui sa te stresezi prea mult...caci se pare ca e suficient de consistent.
La mai multe miscari Alessiei.
Si Andreea se roteste in pat fata de cum o lasam...si cand o tinem pe brate , in fundulet are tendinta sa plece...da din maini si din picioare...
Si a mea baba e azi....brrr.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

salut! sunt noua pe aici si sper sa ma primiti si pe mine printre voi. sunt mamica unui ghemotoc de fetita nascuta pe 10 oct 2007 la maternitatea Cuza Voda pe cale naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Inteleg ca Diana se pregateste de "petlecele" (ne inviti si pe noi? ) ,dar restul unde sunteti?

va invit cu drag, dar trebuie sa va aduceti scaune de acasa! eu nu am covor nou si flumos!!!

aveti niste idei de aperitive? nu m-am hotarat inca ce sa fac! mai pe seara o sa ies sa cumpar ce trebuie... inclusiv pt tort!

celia si azi e baba ta??!! bina macar ca nu bate vantul! adica n-o sa ne bata nici prin buzunare

riculica bine ai venit!

Mergi la inceput