* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MAI MULTE LUNITE MATEI!!!
diana, mersi de raspuns.
Cris, am vazut pozele noi.si Ale sta mai mult acum pe burtica, dar nu e pozitia ei preferata..
Tu ai inceput sa o pui in fundulet?eu am pus-o putin..
de la cate luni se pot pune copilasii in scaun de masa? prospectez piata si in curand vrem sa-i luam..acum ii mai dau laptic praf si suculet in cosuletul auto..dar..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da DIana - iar mi-au luat-o fetele inainteDeci gatesti de asta ne-ai lasat sa te asteptam.
Da baba asta e cam friguroasa..

Kriss - ce dulce trebuie sa fie Ale. In scaunul de masa o pui cand sta binisor in funduet.

Ella - e buna greutatea Biancai,a luat f bine in greutate

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - felicitari lui David pentru dintisor si pentru mersul in patru

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Michelle si noi am zis ca e buna greutatea, a luat bine ,ii prieste laptele praf;vreau sa-ti zic ca ma topesc linga ea,nu-mi mai vine s-o las deloc, stau toata ziua linga ea si ii veghez somnul, si acum o am linga mine la calculator,ma topesc dupa ea,nu ma mai satur sa stau cu ea

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cristina Amalia e scumpica! Va sta bine in trei! Faina solutia cu balconul! Bine ca functioneaza!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Addiana, Mihamora multumim de aprecieri!
Ella cunosc si eu sentimentul de a te "topi" dupa bebe mic si scumpic! Iti da viata, te face fericita!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia_d spune:

As pune si niste poze dar nu stiu cum...
Daca ma poate sfatui cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

buna fetelor!
sunt si eu mamica de baiat Zaharia-Toma nascut pe 22.07.2007 la maternitatea Elena Doamna la dr. Casian Otilia. Am nascut natural, fara anestezie si daca ar fi sa o mai fac inca odata nu as ezita. am fost langa voi inca de la inceputul sarcinii dar nu am scris nimic din superstitie (am avut o sarcina cu probleme si toxoplasmoza acuta) dar totul e bine si suntem sanatosi si fericiti.
va rog sa ma adaugati si pe mine la lista voastra.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Ralu, Miha, Mihamora iar sunteti pasari de noapte?

ei, eu am fost doar putin... am o stare mai nasoala... ciudata as putea zice... si inexplicabila... sa fie de la vreme, oare?

Am uitat iar: 'neata!

Diana, nu mi se pare corect sa tragi chiulul asa devreme. De asta nu voiam sa te iert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79
Am si eu o intrebare : s-au pus cercei medicinali acum,nu? cat timp treb. sa tinem cercelusii in spirt?

Ce spirt mey?
Acum i-au pus cercelusi sterili pe care tre sa-i poarte macar 3 saptamani.Dupa aceea ii pun cercelusii ei,pe care ii port eu acum.Cica tre sa fie purtati cand ii pun ii ureche.Tre purtati sa iasa focul din ei.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput