Sa continuam proprozitia... ( II )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

la ataaaac !!!! Nu ierati niciun barbat, cum il intalniti sa-l chinuiti, cheltuiti-i banii si......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

...si lasati-l.Asa ma apuca o melancolie cand imi aduc aminte de tineretile mele,de primaverile cand imi puneam iar fustite scurte si ma fluierau baietii pe strada si mergeam la film si ne pupam prin parcuri,saream gardul de la Gradina Botanica sa studiem copacii... la tulpina...ce viata fara griji si fara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

...fara barbati sau cu barbati?Cum e mai bine ca sa stiu ce sa fac cu al meu?Sunt atat de confuza ,incat...

Mergi la inceput

... il vezi asa cum este si vrei sa-l schimbi. Draga mea, s-a deschis Targul de "Barbati intre barbati ", unde masculii stau ordonati in vitrine si asteapta nerabdatori sa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

...se termine orele de program si sa plece la o bere si la o discutie despre fotbal si femei care...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

s-au ingrasat,nu fac sport si li se pare ca

Mergi la inceput

stau degeaba in vitrina... nici femeile grase nu-i vor pentru ca ei, indiferent cum arata sunt....

Mergi la inceput

...sunt niste misogini,niste neantelesi,care, chiar si cand isi inseala consoartele,o fac pentru ca...

Mergi la inceput

au prea multa dragoste de oferit si nu stiu ce sa faca cu ea, iar nevasta....

Mergi la inceput

...ori e prea obosita,ori are prea multa treaba,ori prea e aceeasi,asa incat bietii de ei...

Mergi la inceput