la ataaaac !!!! Nu ierati niciun barbat, cum il intalniti sa-l chinuiti, cheltuiti-i banii si......
...si lasati-l.Asa ma apuca o melancolie cand imi aduc aminte de tineretile mele,de primaverile cand imi puneam iar fustite scurte si ma fluierau baietii pe strada si mergeam la film si ne pupam prin parcuri,saream gardul de la Gradina Botanica sa studiem copacii... la tulpina...ce viata fara griji si fara...
...fara barbati sau cu barbati?Cum e mai bine ca sa stiu ce sa fac cu al meu?Sunt atat de confuza ,incat...
... il vezi asa cum este si vrei sa-l schimbi. Draga mea, s-a deschis Targul de "Barbati intre barbati ", unde masculii stau ordonati in vitrine si asteapta nerabdatori sa......
...se termine orele de program si sa plece la o bere si la o discutie despre fotbal si femei care...
stau degeaba in vitrina... nici femeile grase nu-i vor pentru ca ei, indiferent cum arata sunt....
...sunt niste misogini,niste neantelesi,care, chiar si cand isi inseala consoartele,o fac pentru ca...
...ori e prea obosita,ori are prea multa treaba,ori prea e aceeasi,asa incat bietii de ei...