Sa continuam proprozitia... ( II )

Sa continuam proprozitia... ( II ) | Autor: coltofeanu

Link direct la acest mesaj

8 Martie 2008 se apropie cu pasi repezi si ne gandim : " Oare ce cadou vom primi de la iubit ???" Poate vom primi un......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

...(as spune eu ceva dar m-aleg cu un avertisment!)
... poate un stripper,poate o cheie de la 'fro' masinuta,sau poate,ca intotdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by wonderful

...(as spune eu ceva dar m-aleg cu un avertisment!)
... poate un stripper,poate o cheie de la 'fro' masinuta,sau poate,ca intotdeauna...

W

.. gand la gand cu voie buna... si eu m-am gandit la avertisment si am intors-o din mers.

o floarea suava, gingasa si minunata precum dragostea lui pentru noi femeile care....

Mergi la inceput

...ii slugarim ca niste fraiere,si de cand cu egalitatea in drepturi,avem 'dreptul'sa muncim mai mult ca sa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

... ne mentinem in forma caci, deh, la sala de fitness oricum nu mai ajungem ca sa...

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

...scapam de celulita si de kg in plus,asa ca singura solutie mai ieftina e ...

Mergi la inceput

smotru, spalatul vaselor, gatit, spalat etc... intr-un singur cuvant MUNCA neincetata si......

Mergi la inceput

...odihna vesnica cand o da Domnul. Cum munca innobileaza omul, dar mai ales femeia, caci barbatul este lenes prin definitie, sa fim unite si sa declaram razboi tuturor miseilor care traiesc in curatenie si rasfat de pe urma noastra si care s-au cocotat ca maimutele in capul nostru, al femeilor harnice, de cand a apus matriarhatul, nemaidorind sa se dea jos de acolo ca sa...

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

-si ia macar un pahar cu apa.Drept pentru care o sa-mi iau poseta si o sa plec in lume si abia astept sa...

Mergi la inceput

ii trimit o carte postala cu o imabine de vis pe care sa-i scriu " Adio, iubitule ! Te-am inlocuit cu altul mai.......

Mergi la inceput

nou caruia o sa-i dau papucii repede ca sa nu apuc sa-i vad defectele- doar m-am saturat de ale tale si caruia o sa-i toc si banii, fara nici o retinere, doar n-oi fi fraiera sa traiesc ca pana acum ca o...

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput