Doctori ginecologi

Doctori ginecologi | Autor: EvaF

Link direct la acest mesaj

mamicilor de august-septembrie 2008!

Eu sunt o mamica insarcinata in luna a patra (DPN 07 sept.) si am facut deja cateva controale ginecologice si doua ecografii. Sunt sub supravegherea doamnei doctor Alina Dascalu de la spitalul Euroclinic. Am ajuns la dumneaei din intamplare si imi place, mi se pare f delicata cu mine si deschisa, imi cere sa ii adresez orice intrebare care ma framanta, mi-a dat numarul de telefon sa o sun la orice ora. Eu am o sarcina ff usoara , nu a fost nevoie sa o sun niciodata, ma multumesc cu acel control lunar unde aflu ce imi trebuie si unde imi interpreteaza rezultatele analizelor si ale ecografiilor. Intrebarea mea (desi sunt mai multe ) ar fi: mai merge vreuna dintre voi la doamna doctor Alina Dascalu? Am inteles ca lucreaza si la Polizu si la Sanador. O cunoasteti? Ce parere aveti? Eu as vrea sa nasc cu dumneaei, si nu stiu cum se comporta la nastere. Mi-a spus ca voi putea sa nasc cu sotul langa mine, ca sunt deosebite conditiile, dar as dori sa stiu cum e dumneaei in timpul nasterii. Oare daca nasc noaptea, va veni special pentru mine? Se prezinta in caz ca o chem de urgenta? Eu tind sa cred ca da, dar am nevoie si de opiniile voastre. Eu deocamdata am o parere intuitiva. In mod cert cateva dintre voi o stiti sau ati auzit de dumneaei.

Please, astept parerile voastre sa pot trage o concluzie cata vreme mai am timp sa ma razgandesc.

si va urez sarcini usoare si sanatosi!!!

Later edit: intre timp m-am edificat, este o doctorita minunata, de care imi place ff mult. Daca mai cauta cineva informatii, pot spune ca eu sunt ff incantata de dr Dascalu, avem o relatie ok, de incredere.

13+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Buna Eva,
Eu sunt in 10s si la fel ca tine am gasit o dr de la Sanador (lucreaza si la Polizu), dar cand ajung acolo parca nu am nici o intrebare, parca imi zboara toate gandurile. Dar data viitoare o sa-mi iau inima in dinti si o sa o intreb cat in luna si in stele , inclusiv daca o sa fie acolo cand o sa nasc, daca o pot suna oricand, daca o sa vina si noaptea.
Din pacate despre dr ta nu am auzit nimic, dar eu zic sa o intrebi daca nu cumva are concediu cand ar trebui sa nasti tu, daca o poti suna noaptea si daca o sa si vina noaptea.
O prietena avea un dr foarte amabil, priceput, raspundea la orice intrebare, a zis sa-l sune la orice ora si l-a sunat la 12 noaptea cand i s-a rupt apa, si el a venit la 6 dimineata, in conditiile in care ea nu putea naste normal, era programata la cezariana

Multa sanatate si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Salut,

Si eu voi fi mamica in aceasta toamna..prin octombrie dupa cum se aude pe la eco. Cred ca toate mamicile la primul copil se tem de doctori, nu cunosti care ce si cum, nu stii cum o sa se comporte, cat de mult o sa te ajute...si spun asta pt ca ma aflu in aceeasi situatie. M-am trezit cu o multime de persoane care imi tot recomanda diversi doctori si nu stiu ce sa aleg pt ca stiti si voi cum este...din auzite...Asadar..iata-ma in fata faptului implinit...gravidutza in 4 luni jumate...si fara nici un doctor ales pentru nastere..ba mai rau...confuza pt ca nu stiu in ce doctor sa imi pun increderea sau mai bine zis....pe mainile cui sa-mi las copilasul.

Poate ma ajutati si pe mine sa ma dezmeticesc si sa ma indrumati intr-o directie...la un momentdat ...tot va trebui sa nasc cu cineva nu?

P.S. Voi in ce luna v-ati ales doctorul cu care sa nasteti? doctorul meu de familie imi tot spune ca nu am nevoie de el de pe acum...ci mai incolo cand ajung pe la 6-7 luni....so ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Gargatitza85, si eu sunt o graviduta de octombrie si mi se pare ciudat ca nu ti-ai ales pana acum un medic ginecolog. Din cate stiu eu, cel putin in cazul meu asa se intampla, medicul ginecolog te urmareste in paralel cu medicul de familie, acesta din urma neputand sa-ti faca un control mai amanuntit. In plus de asta sunt niste analize specifice sarcinii pe care ar trebui sa le faci (toxoplasma, lysteria, citomegalovirus,dublu test, triplu test, etc).
Eu sunt pacienta dr. Alina Dascalu, de care sunt f multumita, dc vrei o recomandare in acest sens. Trebuie sa fii totusi cu bagare de seama, caci unii medici nu vor sa te mai ia in evidenta dupa o anumita varsta a sarcinii si mai mult dc. nu ai dosarul de analize complet. Iti urez mult succes in cautarea si gasirea medicului care sa iti urmareasca in continuare sarcina si poate ne tii la curent!

Andreea
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Gargatitza85, subscriu si eu la tot ce a zis Andreutac (colega mea de Odisee si pacienta aceluiasi medic ), in sensul ca iti trebuie de acum un medic care sa iti urmareasca indeaprope sarcina, sa iti prescrie toate analizele specifice sarcinii, sa iti verifice colul si, eventual, daca are si aceasta specializare, sa iti faca si ecografii. Este fff important sa iti cauti un medic care sa te ia in evidenta de pe acum!!! Trebuie sa fie groaznic de greu sa ajungi sa nasti cu un medic care nu te cunoaste si nu stie mare lucru despre sarcina ta/ bebe.
Si eu iti recomand dr Alina Dascalu, dar sunt si alti medici fff buni, alegerea iti apartine, trebuie doar sa iti cauti unul care sa iti placa si sa fie un bun profesionist!

Si eu ma mir ca nu ai gasit un medic pana acum, eu sunt o viitoare mamica de septembrie, asadar vom naste fff aproape una de cealalta.

Iti tin pumnii si sarcina usoara, draga mea!!!

edit: raspuns la intrebarea ta: eu mi-am ales acest medic ginecolog cu care voi naste inca de la inceput, cand am facut primul control de sarcina si analiza betaHCG, eram cam in 2 saptamani. (am stiut sigur cand am ramas, am simtit eu...)

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

Mergi la inceput