intalnire de gemeni in parc
Raspunsuri - Pagina 2
aib_alina spune:
eliana voi pe unde stati? cu toate ca e cam greu sa bagam intr-o masina trei ai tai cu doi ai mei plus noi.... dar pe 1 iunie unde in Herastrau va intalniti si la ce ora ( n-am stiut nimic de "intalneala" din martie aprilie .... si de scris ... mi-e rusine!!!) dar poate rezolvam si acum intr-un fel; putem decala ora, de exemplu;
as vrea sa stiu ce mai face Oana? daca e bine, cum mai e la cresa, si ea cu seviciul si cu condusul... mai mereu ma gandesc la tine Oana - te inteleg perfect, prin toate astea am trecut si eu in toamna si mi-a fost cumplit, nici nu=mi pot imagina cum am rezistat... fii tare si gandeste-te ca o sa treaca si asta cum au mai trecut si altele peste care credeam ca n-o sa putem trece;
dar sa revenim la Herastrau, Andreea nu stiu sa-ti zic statiile, dar putem fixa in alta parte- putem sa ne intalnim la intrarea principala, la televiziune.
E mai bine asa?
elyanne spune:
Eu stau in Titan. Destul de departe de Herastrau.
E f.f. 5 pici si doua mamici intr-o masina... Si, in plus eu nu i-am dus decat in scaunele lor de masina... nici n-am cum altfel...
Dar, oricum, duminica asta nu avem cum sa ajungem. Sotu este acasa, dar n-o sa fim in stare sa umblam... o sa fim in refaceri...
Iar pe 1 iunie mergem tot familionul...
Noi ne intalnim pe la 10-11, la intrarea din spre televiziune.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
andruskandu spune:
Noi oricum ne pregatim sa plecam in Herastrau. Intram pe la Arcul de Triumf si ne uitam dupa gemeni...poate gasim ceva....
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Laura25 spune:
Cum e? V-ati intalnit? Vreau pozeeee!!!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
thea_m spune:
Imi pare rau, pe 25.05. nu am fost in Bucuresti, iar pe 1 iunie sunt singura cu copiii, masina ioc asa ca...sper intr-o alta data, dar mi-ar placea sa vad poze.
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria 4 luni
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez
andruskandu spune:
Am fost saptamana trecuta in Herastrau, dar nu m-am intalnit cu nimeni...
Astazi planuiam sa mergem din nou, dar nazdravanu' de Andrei s-a imbolnavit, a racit, asa ca... o lasam pe altadat'.
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
elen spune:
buna fetelor
eu nu am mai reusit sa intru de aproape o luna.
daca va mai intalniti tare mult mi-as dori sa venim si noi.
nu stiu cat de des voi reusi sa intru in per imediat urmatoare insa daca se stabileste ceva curand, o rog frumos pe Eliana sa ma sune si pe mine
va pup si un mare LA MULTI ANI pt toti piticii mai mult sau mai putin pitici sarbatoriti in ultima vreme