Gradinita/cresa Cluj

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodedi spune:

Cine poate sa imi spuna mai multe de gradinita Tandarica de pe Brancusi, au curte, si jucariile cum sunt, patuturile, cum e educatoarea la grupa mica daca stie cineva, Patrick al meu are 2ani si o luna si nu as vrea sa experimetez ci sa merg la sigur ca o sa fie bine

Teo 11+ BB din burtica si Dennis Davi 5.5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Asiza multumesc mult de raspuns.Acum fetita mea are 1 an jumate,vreau de la 3 ani s-o dau la gradi.Deci asa cu educatoarele...nasol ca se comporta asa...mai ales cu cei micuti...
Am sa vad pana la urma unde o dau,ma mai gandesc.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

al meu merge la Teddy Bear pe str Baladei si sunt f multumita.
Clase de cca 9 copii, super educatoare, super programe, multe excursii, etc.. Am fost si la Happy Kids si de acolo noi si toata grupa mica ne-am retras din cauza conditiilor.
Nu sunt angajat si nici nu am vreun profit de pe urma reclamei. Pur si simplu sunt multumita si copilul meu la fel:)

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor

se apropie inceperea unui nou an la gradi.....
din sept va merge la gradinita licurici de pe arinilor si vroiam sa va intreb daca stie cineva ceva detalii despre aceasta gradinita.anul trecut a mai fost cateva luni la tandarica pe campului....si ma vad nevoita sa renunt la ei din pacate.....acum ca s-au rezolvat probeleme ce le-am avut la inceput, imi pare rau....dar parca nu-mi mai permit financiar sa-l duc.....si no....e tare naspa cu criza asta......mai ales ca afecteaza educatia copilului....

aziza la care educatoare te referi??m-am uitat la pozele cu denis al tau si l-am identificat....el e in grupa la delia....si mie mi se pare f placuta .Alex al meu a fost la alina si am avut mai multe nemultumiri....dar s-au rezolvat pe parcus.....dar asta e viata.....tre sa renuntam

astept cu mare interes parerilor voastre daca stiti ceva detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am si eu emotii mari pentru inceperea unui nou an de gradinita. L-am inscris la o gradinita de stat care pare ok. Din aceleasi motive ca si tine, arleena, am fost nevoita sa renunt momentan la Tandarica si tare tare rau imi pare. Denis s-a atasat mult de Delia, de Oti si de copilasii din grupa lui. Sper sa se acomodeze la noua gradinita si sa fie totul ok, altfel il duc inapoi. Da, il stiu si eu pe Alex al tau, l-am vazut acolo. In mesajul anterior fix despre Alina vorbeam, sorry, dar sunt faze vazute cu proprii-mi ochi si sesizate la conducerea gradinitei. Depsre gradi de pe arinilor nu stiu nimic, dar am o prietena care si-a inscris si ea copilul acolo. Sper sa va fie bine!

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

la ce gradi l-ai inscris acum??prietena ta tot din toamna duce copilul?deci nu poate sa-mi dea ceva feed back?
eu am o cunoscuta care are copilul acolo si zicea ca e super multumita dar din cate am inteles soacra ei a fost directoare acolo....deci nu e obiectiva parerea.....o sa vedem noi....

referitor la alina, asta e.....o stresa si fiu-so, dupa ce l-a mutat in grupa lui denis parca a fost mai ok...dar nu l-am mai lasat pe alex mult ca era tot bolnav(ultima data a avut otita seroasa si auzea ff rau....dupa 2 luni de antibiotic a scapat fara operatie).....desi aveau in regulament sa nu duci copilul bolnav, nu respectau toti parintii. in ultima zi cand l-am dus am vazut pe dulapior nurofen, humex si niste picaturi.....
asa ca a, decis sa nu-l mai duc ca si daca platesc pentru ceva mai bun tot se imbolnaveste si nu are nici un semns.
bine o sa fie si la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia689319 spune:

Buna tuturor mamicilor si taticilor de pe site! Referitor la gradinitele de stat, are cineva informatii despre gradinita nr. 22 de pe strada Brasov? Vreau sa o duc pe micuta Tania la ei din toamna, dar sunt putin contrariata de varianta de inscrieri pe care o practica. Prima daca i-am contactat in ianuarie anul acesta, pentru informatii si eventual o pre-inscriere (auzisem ca e batalie mare la gradinitele de stat). Am nimerit la programul de liniste si am dat peste o educatoare care mi-a dat cateva informatii de baza, a luat datele fetei (nume, data nasterii, adresa) si m-a asigurat ca daca revin in luna august problema e ca si rezolvata. La sfarsitul lui iulie am mai trecut pe acolo, era inchis. A mai insistat sotul a 2-a zi si s-a intalnit intamplator cu 2 doamne care tocmai plecau. Dansele i-au zis ca nu avem nimic de facut decat sa aduce fata in 15 sept. cu un prosofel si o pijama (ceva de genul). Sunt contrariata de-a dreptul! Asa se inscrie mai nou copilul la gradinita? nu se face un dosar? sau gradinita asta chiar nu are cereri?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Orice informatie e binevenita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia689319

Buna tuturor mamicilor si taticilor de pe site! Referitor la gradinitele de stat, are cineva informatii despre gradinita nr. 22 de pe strada Brasov? Vreau sa o duc pe micuta Tania la ei din toamna, dar sunt putin contrariata de varianta de inscrieri pe care o practica. Prima daca i-am contactat in ianuarie anul acesta, pentru informatii si eventual o pre-inscriere (auzisem ca e batalie mare la gradinitele de stat). Am nimerit la programul de liniste si am dat peste o educatoare care mi-a dat cateva informatii de baza, a luat datele fetei (nume, data nasterii, adresa) si m-a asigurat ca daca revin in luna august problema e ca si rezolvata. La sfarsitul lui iulie am mai trecut pe acolo, era inchis. A mai insistat sotul a 2-a zi si s-a intalnit intamplator cu 2 doamne care tocmai plecau. Dansele i-au zis ca nu avem nimic de facut decat sa aduce fata in 15 sept. cu un prosofel si o pijama (ceva de genul). Sunt contrariata de-a dreptul! Asa se inscrie mai nou copilul la gradinita? nu se face un dosar? sau gradinita asta chiar nu are cereri?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Orice informatie e binevenita!

In principiu ar trebui sa iti ceara copii dupa buletine, adeverinte de la locul de munca, analize ale fetitei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

azi am vazut in geam la gradinita 16 de pe motilor"raza de soare"ca s-au facut inscrieri de dimineata....aveau vreo 75 locuri...
nu stiti cum e la gradinita aia??
ma gandesc daca mai sunt locuri sal inscriu pe fiu-mio acolo, cala gradi de pe arinilor inca nu e sigur...mi-au spus sa sun pe 1 sept....

alexia689319 - la gradi de pe motilor cer urmatoarele acte:
- copie buletin/CI parinti
- copie certif nastere copil
- adeverinta serviciu parinti
- aviz cu vaccinurile
- cerere care ti-o dau ei sa o completezi

Mergi la inceput

mna, tot eu....
sunt si eu curioasa daca are cineva copilul inscris acolo?
acum se fac inscrierile la ei si au locuri libere destul demulte.

l-as inscrie acolo dar nu am nicio recomandare......

idea e ca au o cladire noua in spate, la care am vazut ca acum amenajeaza curte, cica pe 11 va fi deschiderea oficiala cu primarul, presa, etc....

au grupa in limba romana cu program prelungit pt copii nascuti in 2006 18 locuri
pt cei din 2004-2005 au 17 locuri
au si sectie de germanacu program prelungit 7 locuri pt copii din 2005-2006 si 8 locuri pt cei din 2003-2004.

am vazut ca au si program scurt la sectia romana la sediul de pe izlazului 25 locuri

am sunat si am intrebat daca mai au locuri....sigur, cum sa nu....
au la germana 1 copil inscris si la romana la pp 5 copii...

stau si ma intreb de ce asa de putini s-au inscris??nu e buna gradinita???

pe 1 sept aflu daca mi-l ia la gradi pe arinilor....dar nu e sigura treaba....ca cica acolo e bataie pe locuri si directoarea mi-a zis sa incerc totusi in sept ca poate isi mai retrage cineva copilul

astept pareri despre gradinita RAZA DE SOARE

Mergi la inceput