Gradinita/cresa Cluj

Gradinita/cresa Cluj | Autor: asiza

Link direct la acest mesaj

Mamici din Cluj, aveti vreo recomandare speciala, vreun vot de incredere pentru o anumita gradnita/cresa particulara din orasul nostru?

Va astept cu interes opiniile!

Life is short...buy pink shoes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chiar nimeni nimic????

Punctual: ce stiti de Millenium?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Punctual... am auzit de la mamici lucruri bune despre aceasta gradi.Fac limbi straine ,sport tot felul de activitati din astea .Stiu de exemplu ca pt anul 2008/2009 nu mai sunt locuri dar sunt sigura ca se mai gaseste cate ceva.La program lung adica pana la 17 pretul e de 530 lei si program scurt parca 480 lei.Ce nu-mi prea place mie ca am auzit ca la unele gardi particulare nu sunt grupe clare ..mica ,mij,mare si pregatitoare..sunt asa la gramada ca la final sa nu mai stii daca copil a facut grupa pregatitoare sau nu.La astea de stat stiu sigur ca le face.Am cuvinte de lauda la grdinita unde e fiu-mio ..drept urmare il duc si pe cel mic.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Monica are dreptate cu grupele de varsta de la Millenuim, in sensul ca sunt la grupa mica de la 1 an 1/2 pana la 2 ani 1/2, la grupa mica sunt pana pe la 3 ani 1/2....in rest nu stiu. La program scurt e 380 ron, si se platesc suplimentar biletele la spectacol, alea alea... Noi mergem acum 2 zile pe saptamana si de la toamna poate ramanem acolo (vom fi la grupa mijlocie, desi acum merge tot cu grupa mijlocie...habar n-am cum va fi la toamna) sau mergem la una de stat.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri!

Intre timp l-am inscris la Tandarica, in Manastur...sper sa fie ok...

Millenium....in primul rand, directoarea sau cine-o fi cea cu care a vorbit mama mea la tel e o mincinoasa si asta-mi spune muuuulteeee....a spus ca nu iau copii asa mici, intrucat nu au conditiile necesare, iar eu stiam clar ca IAU copii de varsta lu' fiu-mio intrucat am doua prietene care tocmai si-au inscris prichindeii acolo...so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

ASIZA, spune-mi mai multe despre cresa TANDARICA , unde este in MANASTUR , ce preturi si cum ti s-au parut conditiile de acolo ...
cu cat in timp inainte trebuie inscris copilul ca sa prinzi un loc.
merci

Mergi la inceput

Citat:
Originally posted by A2504

ASIZA, spune-mi mai multe despre cresa TANDARICA , unde este in MANASTUR , ce preturi si cum ti s-au parut conditiile de acolo ...
cu cat in timp inainte trebuie inscris copilul ca sa prinzi un loc.
merci

Tandarica are gradi in mai toate cartierele Clujului...in Manastur e pe Grigore Alexandrescu, dar din toamna se muta undeva langa Kaufland, intrucat construiesc un nou sediu din cate am inteles...eu nu am vizitat personal gradinita, doar www.tandarica.ro/" target="_blank">site-ul, deoarece momentan suntem in uk...dar am o prietena buna in Ro, la fel de exigenta ca si mine cand vine vorba de alegerea unei gradi pt copiii nostri, si ea a fost ochii si urechile mele acolo...deja l-am inscris pentru la toamna. Taxa de inscriere a fost 100 ron, iar taxa pt program prelungit e cea de pe site...Daca te intereseaza in mod special ceva, intreaba-ma punctual ca acum nu-mi vin in minte toate alea...cert e ca mi s-a parut totul ok (si am avut o listaaaa luuungaaa de intrebari pt. duamnele de acolo )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Off..si noi suntem in cautare de cresa si daca se poate am vrea chiar de acum, daca nu si nu e bine si din toamna.
Va rog sa ma ajutati daca se poate cu cateva informatii( sper sa nu te superi Asiza ca intru peste subiectul tau)
Ce stiti despre cresa de pe Pasteur sau despre gradinita Bobocel???
Sau daca stiti alte gradinite/crese( elena are 1 an si 8 luni)in Zorilor sau in apropiere va rog sa ma ajutati.
Am fost si eu la Tandarica pe Republicii, pare ok.

Mihaela si Elena Maria( 9 aug 2006)

Mergi la inceput

Mihaela, cum sa ma supar?! Ma bucur ca ne mai adunam cateva si putem impartasi pareri, aduna informatii si trage concluzii ...E vorba de cresa studenteasca de pe Pasteur? Mare lucru nu stiu, dar am o prietena care-si duce pitica acolo si o pot intreba una alta, doar s-o prind pe mess...daca aflu ceva, revin...Dar stii ca Tandarica are program pe tot parcursul anului, deci o poti duce chiar si de acuma, banuiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

oana mi'i dor rau de voiiiiii !!!!!

mihaela, cresa de pe pasteur e super ok (daca'i aia de care stiu eu... si din cate stiu eu, nu'i aia studenteasca... ca aia'i pe republicii... nuuuu ???? ). am fost acolo anul trecut cand prospectam piata pentru alexa. problema e ca nu mai erau locuri... e foarte solicitata (fiind cotata bine). asa ca eventual du'te sa'ti inscrii pitica, sau macar sa te treaca pe lista, ca sa prinzi loc ...
gradi bobocel e cea de pe iuliu maniu ? daca da, e ok din punct de vedere am educatoarelor/conditiilor etc. dar e nasol ca e fix in "buricul targului" si e ingrozitor de mult praf acolo. am lucrat multa vreme pe eroilor, la 3 minute de bobocel, si am suferit rau din cauza prafului... si inca ceva. curtea e f mica si e intre betoane... nu prea stiu cum se pot bucura de aer liber copiii acolo...
da' ma rog, asta'i doar parerea mea...
noi momentan suntem la cresa de stat din grigorescu, si suntem extrem de multumiti... (ok, daca'i vorba de gasit hibe, se gasesc peste tot... si mai ales eu, care's maestra in "bagat de vina" - oana stie )dar per total, e chiar super ok ! iar cel mai important lucru e ca alexa merge cu mare placere si a invatat extrem de multe de cand e acolo (inclusiv sambata imi canta "mamiii !!! gradi megem !!! )

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamici,
ma bucur si eu ca mai am cu cine sa schimb pareri, eu nu ma prea stiu la capitolul gradinite/crese.
Cresa de pe Pasteur e cresa nr.6 , nu e cea studenteasca. Aceea e pe Republicii. Intr-adevar doamna de acolo a spus ca nu mai sunt locuri, dar sa mai sun saptamana viitoare ca mai trebuie sa plece ceva copil, tra la la. Ma gandesc ca poate asteapta ceva si asa se rezolva. Ce nu-mi prea place mie la astea de stat e ca nu au educatoare, ca sunt toate in halat alb de parca sunt la spital, imi da senzatia ca bietii copii sunt de la leagan. In rest nu pot zice mare lucru, nu am vizitat-o ca ieri cand am fost era ora mesei.
Gradinita Bobocel mi-a placut si mie, dar intr-adevar are acest mare neajuns legat de iesitul afara. De fapt cei mici chiar nu ies deloc si asta mi se pare o mare problema.
La Tandarica am fost pe Republiciisi pana la toamna nu mai au locuri, oricum iau numai de la 2 ani cica. Mai vreau sa vad sediul de pe Brancusi, acesta e mai nou si poate mai au locuri sau au grupa mai mica de 2 ani.
Va rog daca mai stiti ceva gradi/cresa care vii se pare buna in Zorilor , centru sau macar stiti voi ca e f buna indiferent de localizare, pls spunet-mi si mie.

Alexa Ioana de unde stii ca e buna cresa de pe Pasteur? Are vreo prietena copilul acolo? M-ar interesa parerea unor mamici care au copiii acolo.

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput