Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
daca va zic ce a mesterit iubu meu acumaaa....: papanasi!! sunt criminali, mai misto ca la restaurant au iesit, o sa pun o poza!!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
pai, Luny, ai o comoara de iub!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
varuna spune:
Deea multumim pentru pozici cu bebe Mihai .
Naty ce cumintica Iuliutza , mai are un pic...nu ne-ai mai adus poze?
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
simonette spune:
INTRU SA MA LAUD SI EU PUTIN.....
Iannis a luat in greutate 1 kg in mai putin de 3 saptamani si a crescut in lungime cu 4 cm!!!
Am fost astazi cu el la dr. de fam. al lui! Sa-l cantaresc ca sa vad daca e bun lapticul lui mami si nici prin cap nu-mi trecea sa primesc asa vesti bune! Ma multumeam cu cateva sute de grame acolo dar 1 kil??? Cat despre masuratoare...sunt sigura ca n-a fost masurat bine in maternitate, caci nu cred ca s-a inaltat el cu 4 cm in 18 zile! Sa fim serioase... Asta e!!! Ne-au furat la maternitate din cm avuti!!! Nu mai conteaza...suntem bine sanatosi si cumintei foc!!! Luca, fratiorul mai mare il iubeste la nebunie si are mare grija de el! Tot timpul l-ar pupa si l-ar mangaia! Sunt o mamica tare fericita... O sg problema as avea...m-am facut o lenesa...sotul ma ajuta enorm, face papa, face si treaba, se ocupa si de Luca si tare mi-e teama ca o sa raman o Eh....nu ne lasam noi aseaaaa!
Pup tot stolul si cer iertare ca nu stau mai mult pe crengutza!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Am vazut bb Mihai de randunik shefa!!! Un frumos si un scuuump!!!! Felicitari Zoze!!!
BB2
simonette spune:
Da...unde sunteti randunici???, sau nu scriu eu unde trebuie???
BB2
varuna spune:
Bravo bebe Iannis, ce frumos trebuie sa fie cu doi puiuti asa dragalasi. Simonette felicitari pentru copilasi.
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
mstela spune:
Mama mia,Simonette,ce baiat cuminte are mama!!Felicitari,mamico!
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Buna seara randunici! N-am apucat sa dau buna dimi azi, am iesit cu copilul afara, apoi pe la piata putin...acum ma pregatesc sa fac mancarica, dar am citit tot inainte
Tanti Lica ma "goneste" de-acasa, sa ies sa ma plimb, mi-a spalat azi covoare, pilote...maine mai are o tura!
Azi aflam cand vine nenea faiantaru sa se apuce de treaba.
Am cateva felicitari de facut:
Naty, felicitari pt. Iulia, e o ambitioasa, ai dreptate! Ce super ca a papat din bibe si cat de mult a luat in greutate!
Clau, la multe saptamani si luni Rebeccai, ma bucur mult pt. tine ca esti bine si ne povestesti de bebica! Pupici si fratiorului cel mare!
Simonette, wow, felicitari lui Iannis-grasunel! Si pupici si fratiorului cel mare!
Ariel e bine? Ce e cu "meduza" aia?
Zoze, frumos nume ai ales, sa fie sanatos Mihai! Poate iti faci timp sa treci pe la noi!
Kya, super informatiile cu indemnizatiile!
Bitzulina, felicitari pt. logodna!
Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
simonette, da' le creste Yannis, nu gluma!!
uraaa, mi-a luat mama Biorinil!!!!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!