Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 5
randunici spune:
Cris, o sa fac modificarile, dar cand s-o incarca un pic mai rapid forumul asta ca stau si ma ia somnul pana fac o actiune...
AM VENIT DE LA IULIA
Fata mea avea azi 1700 g si...se decisese sa se tenteze, tocmai atunci, prima masa la biberon. Desteptele de asistente nu mi-au zis si eu apucasem sa o iau in brate si sa o giugiulesc si adormise bustean. Ei, si...a fost mami pusa sa dea primul biberon fetitei...La inceput a fost tare greu,adormea si nu tragea deloc. Bineinteles, asistenta a concluzionat ca nu merge si a vrut sa-mi ia biberonul dar s-a intrerupt ca avea treaba la alt copil si l-a lasat langa mine. Asa ca l-am luat inapoi frumusel, am explicat Iuliei ca in viata daca nu muncesti nu mananci, i-am vorbit, am incurajat-o si s-a pus fata mea pe supt de era aia sa cada pe spate cand a vazut! Iar mamica unui baietel mai mare ca Iulia, care s-a chinuit vreo 2 sapt pana l-a facut sa suga, ca era puturos, se uita fascinata si zicea: "Ce ambitioasa e!!". Am stat aproape o ora, pana am fost convinsa sa o las desi mai era un pic de lapte-asta ca sa nu oboseasca prea rau si sa slabeasca iar. Dar a fost delicios. Cum o vedeam ca oboseste o pacaleam, retragand incet biberonul din gurita, moment in care ea repede-repede incepea sa suga iar si tragea tetina cu gingiile/ Asa ca, se pare, desi modest, inceputul e f promitator, fata papa! Deocamdata inteleg ca va primi o singura masa de biberon pe zi, ca sa nu oboseasca. Am intrebat si io daca masa asta va fi la aceeasi ora...mi s-a raspuns "Cand vor fetele"-zic "Pai vreau sa stiu ca sa vin eu sa-i dau". Eh, cu unii e mai greu, dar las ca vine tura de aur...
ATENTIE!am fost sfatuita sa-i cumpar tetina de la Nuk, care e mult mai moale si bebelusului ii e mai usor sa suga (acolo aveau biberon de la Primii pasi, cu tetina care e dura; uite ca Iulia a reusit). Se pare insa ca, odata folosita aceasta tetina, bebelusul nu mai vrea la alta mai tare.
bitza037 spune:
Ursuleasa,Raluk si mstela multumesc de felicitari!!!!!
Naty c ema bucur pentru evolutia fascinanta a Iuliei de la o zi la alta....hai ca in curand o iei acasica!!!!
Ti-am screis i mai devreme,dar cred ca nu ai avurt timp sa citesti.....iti mai zic o data aici:
Mai reaminetste-mi unde este exact magazinul d epe 13 sepembrie si cum se numeste....pentru copii...ai zis ca ai vazut de toate acolo si vreau sa ma duc si eu...sper ca nu sutn preturi mari daca ets epe 13 septembrie???
IRINA
+33
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
luny spune:
Naty, ce frumooooos!! ce imi place cum evolueaza Iulia ta,se face mare vazand cu ochii, sub ochii tai si ai nostri!! Bravo, felicitari!!!!!!!!!!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
cuscrra mea , miine iti dau mai multe detalii, acum el este bine , dar vad miine la control, analize, ......etc. Pupici Rebecai.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
ramo_cata spune:
naty-cat ma bucur pt evolutia micutzei tale...mai este un picutz si o sa vina acasa...ma bucur pt voi...
rami26 + 33 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
natynic spune:
Ms, fetelor!
Pardon, ma logasem cu randunici
Bitza, se numeste "Happy Baby", este pe partea dreapta cum mergi de la Prosper spre intersectia cu Panduri, f aproape de Prosper, la parterul unui bloc (vezi de afara usor ca e magazin de lucruri de copii). Si nu, asta spusesem, nu sunt preturi mari, ba la unele chestii erau sub cele de pe Internet; si erau multe lucruri si o vanzatoare draguta, care ajuta.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
mstela spune:
Am vazut scumpetea de Mihai viteaz de Zoze!!O dulceata!!
Multumesc mult clau,am mai invatat ceva.Dar,dupa introducerea serului in nasuc,nu se folos apoi pompita pt scos tot?Pompita cat de des se fol? Si la sters ochii,cat de des ar trebui,zilnic??
Clau,ce frumos pove tu de puii tai.Si mi-l inchipui pe Razvanel ce incantat o fi!o mamica tare fericita!
cris,pt carnatzaraie: Titlul care il vrei
Mamma mia,Naty,te-ai convins cat de nerabdatoare este Iulia sa ajunga acasa?Si mai are asa putin,ambitioasa mica!!Trebuie sa retinem clar ca de starea mamei depinde si bebe mic!!Yupiii.fetele.Sper ca ai vazut PM mai devreme pe la 12.
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mstela spune:
iaca criss: [ url="link" ]Titlul care il vrei[ /url ],dar fara pauze intre [ si litera.
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bitza037 spune:
merci Naty mult...pupici...acum plec spre casuta
IRINA
+33
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
lyvy spune:
Natyyyy, wow, cate realizari!! 1700 g??? Suuuuuuuuuper, hai ca incet si sigur se face fata mare, cred ca faptul ca i-ai dat tu cu bibe a contat foarte mult, felicitari!!!!
Livi +39+5 zileIris Miruna
Pozele mele